CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Medalie pentru atletismul câmpinean la Campionatul Național de Copii

- Sport -

Medalie pentru atletismul câmpinean la Campionatul Național de Copii

Sâmbătă și duminică, la București, s-a desfășurat finala Campionatului Național de Copii I și II (12-13 ani), la start aliniindu-se și trei sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club condus de Mihaela Marin.

Cel mai bun rezultat l-a obținut David Brezeanu la săritura în lungime, medalie de bronz cu record personal 4,96m. La aruncarea greutății, Beatrice Bănescu a obținut locul 5 cu performanța de 8,84m. Ambii sportivi sunt antrenați de Mihaela Marin. A mai concurat și Alexia Nedelcu (antrenor Jenica Bran) la proba 200 metri garduri, iar cu timpul 34,69s a obținut locul 16.
Săptămâna viitoare, sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina vor participa la Campionatele Internaționale ale României, la București.


28 May 2023 18:41 2708 vizualizari


Comentarii






527 vizualizari 01 May 2024 21:01 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

În Vinerea Mare au loc jocurile contând pentru etapa a 27-a a Ligii A Prahova, competiție care se apropie cu pași repezi de finiș. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1889 vizualizari 28 Apr 2024 18:39 CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

În a doua zi a turneului semifinal al junioarelor IV de la București, CS Câmpina a jucat finala turneului în fața mult mai titratei echipe Rapid București, partida având loc chiar în sala Rapid.

citeste mai mult
1629 vizualizari 28 Apr 2024 17:19 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Duminică după-amiază, la Cornu, Sportul Câmpina a obținut o nouă victorie, care o menține pe podium, la un singur punct de ocupanta primului loc.

citeste mai mult
2148 vizualizari 28 Apr 2024 13:26 Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Primele jocuri din etapa a 26-a din Liga A Prahova, la fotbal, au avut loc sâmbătă, iar runda s-a încheiat duminică. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV