Peste 350 de câmpineni au fost la... "Bacalaureat"

Actualitate (Categoria articolului)

În această seară, la Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina a avut loc o proiecţie eveniment, filmul "Bacalaureat" care i-a adus lui Cristian Mungiu premiul pentru regie la Festivalul de la Cannes 2016.

Premiera filmului s-a difuzat la Bucureşti şi Cannes, simultan, pe 19 mai, şi iată că, după mai puţin de două săptămâni, filmul a ajuns şi la Câmpina. Din păcate, nici măcar un film românesc premiat la celebrul Festival de la Cannes nu mai reuşeşte să aducă lumea în sală, doar puțin peste 350 de persoane fiind prezente la "Bacalaureat", în condiţiile în care preţul unui bilet a fost de 10 lei. Adică puţin mai mult de 2 euro!
Scenariul şi regia filmului aparţin lui Cristian Mungiu, iar în rolurile principale au fost distribuiţi actorii Adrian Titieni, Maria Drăguş, Lia Bugnar, Mălina Manovici, Vlad Ivanov şi Rareş Andrici. În imaginile video veţi vedea secvențe din filmul lui Cristian Mungiu.

3316 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

52 vizualizari
28 mar. 2024 17:08

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.

517 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.

Alte stiri recente

359 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

431 vizualizari
27 mar. 2024 07:57

Sportivii de la Barracuda Câmpina au participat cu rezultate bune la competiția ”Ivanofeia”, la Salonic

Salonic este oraș care te îndeamnă să te plimbi în fiecare moment. În acest superb oraș cu o moștenire multietnică destul de mare, influențată de diferitele civilizații care și-au pus amprenta asupra Salonicului, sportivii noștri, împreună cu cei de la Palatul Copiilor Constanța, au participat la Competiția Internațională de înot "Ivanofeia", desfășurată week-end-ul trecut, a fost un concurs la care au fost prezenți peste 700 de înotători din Grecia, Macedonia, Moldova, Cipru și, nu în ultimul rând, din România.