CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Poliția Locală Câmpina i-a identificat și amendat pe cei care au umplut de gunoaie fostul traseu de motocros de pe Câmpinița

- Actualitate -

Poliția Locală Câmpina i-a identificat și amendat pe cei care au umplut de gunoaie fostul traseu de motocros de pe Câmpinița

În mod cert, vă amintiți imaginile cu gunoaiele de pe fostul traseu de motocros. Saci întregi cu gunoaie, ambalaje, resturi de materiale de construcții, toate aduse cu mijloace de transport și răsturnate aici, în mijlocul naturii. Ei bine, după vestea proastă de săptămâna trecută, venim și cu o veste bună. După apariția articolului nostru, Poliția Locală Câmpina i-a identificat și amendat pe cei care au aruncat gunoaiele, iar Primăria Câmpina și operatorul de salubritate au făcut curat în zonă.

A fost sancționată cu 2.500 lei (suma maximă) o societate comercială care a aruncat în zonă resturi de la demolări, iar două persoane fizice au fost amendate cu 400 lei fiecare (sumă maximă) pentru abandonarea altor tipuri de deșeuri. Precizăm faptul că sumele menționate reprezintă cuantumul maxim al amenzilor ce pot fi aplicate persoanelor juridice și persoanelor fizice, în conformitate cu HCL 11/2016 privind Regulamentul de organizare și funcționare al serviciului public de salubrizare din municipiul Câmpina. Probabil că ar trebui să se umble puțin la acest cuantum al amenzilor, așa cum s-a procedat în alte localități unde, pentru a-i descuraja pe cei rău-intenționați să arunce gunoiul pe domeniul public, amenzile au fost dublate sau chiar triplate. Deși ar fi meritat să afle toată lumea cine a aruncat gunoiul pe Câmpinița, numele firmei și numele celor două persoane amendate nu sunt făcute publice de către Poliția Locală, pentru a nu se intra sub incidența Legii privind protecția datelor cu caracter personal. 
Trebuie precizat faptul că au fost identificate și sancționate și opt persoane care au abandonat deșeuri pe malul râului Doftana și pe malul râului Prahova. Poliția Locală Câmpina face apel la cetățeni în vederea sesizării Dispeceratului, la numerele de telefon 0244.332.420 și 0800.800.922, atunci când surprind astfel de fapte pentru că "numai împreună putem asigura menținerea unui climat civilizat de conviețuire socială și sănătate publică". Potrivit directorului Poliției Locale, Marius Vișan, în primul trimestru al acestui an au fost aplicate 72 de sancțiuni contravenționale pentru aruncarea gunoiului în locuri nepermise.


08 Apr 2019 20:12 5124 vizualizari


Comentarii


  • 09.04.2019 13:46 GHEORGHE RADU Felicitari, tineti-o tot asa!
386 vizualizari 17 Jul 2024 22:42 Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, la ora 22.34, că a emis un mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs în comuna Telega.

citeste mai mult
469 vizualizari 17 Jul 2024 20:46 Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă marți după-amiază la intersecția străzilor Castanilor și Primăverii.

citeste mai mult
550 vizualizari 17 Jul 2024 17:15 Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

În urma unui control al inspectorilor Direcției de Sănătate Publică Prahova la Spitalul Municipal Câmpina a fost semnalată problema nefuncționării sistemului de climatizare, ceea ce duce la o căldură insuportabilă în saloane. 

citeste mai mult
1157 vizualizari 17 Jul 2024 11:56 Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Sistemul de garanție-returnare, prin care consumatorii își pot preda ambalajele de plastic, aluminiu sau sticlă la automatele de colectare pentru a-și recupera garanția de 50 bani, a început să funcționeze din decembrie anul trecut.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV