Surprize muzicale la cea de-a XV-a ediție a Balului Halatelor Albe

Eveniment (Categoria articolului)

La Câmpina a avut, în week-end-ul care tocmai s-a încheiat, o manifestare devenită tradiție - Balul Halatelor Albe. Evenimentul a fost precedat de simpozionul medical "Complicații în bolile dismetabolice", la care au participat medici de la mai multe spitale din țară. 

Pentru cadrele medicale a fost un simpozion important, pentru că face parte din categoria celor creditate cu puncte de educație continuă de către Colegiul Medicilor. Apoi a început Balul Halatelor Albe, manifestare la care, pe lângă cadrele medicale participante la simpozion și cele de la unitățile sanitare din municipiu, au fost invitate și oficialități locale. Au existat și momente artistice foarte frumoase, cel mai aplaudat fiind cel oferit de Ansamblul de copii "Hora" de la Școala Centrală. Copiii au cântat și dansat, apoi i-au luat la dans și pe invitați. A urmat Taraful de la Vărbilău, o formație de oameni simpli, dar foarte talentați, care cântă muzică lăutărească autentică. De altfel, prezența acestui taraf la Câmpina a fost cadoul de Sărbători al președintelui Fundației MEDIS, dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina, pentru toți cei prezenți. 
Evenimentul din week-end a fost organizat de Fundația MEDIS Câmpina, cu sprijinul Consiliului Local (care a contribuit financiar la organizarea simpozionului).

6069 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3244 vizualizari
24 ian. 2023 18:55

Hora Unirii, dansată în centrul Câmpinei, la împlinirea a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române

Ziua Unirii Principatelor Române a fost marcată la Câmpina printr-un eveniment desfășurat în Parcul ”Regele Mihai I” din centrul municipiului. Publicul nu a fost foarte numeros, poate din cauza frigului și umezelii pătrunzătoare, poate din alte motive, dar cei prezenți au apreciat momentele artistice frumoase oferite de copiii și tinerii Câmpinei.

2013 vizualizari
20 ian. 2023 14:44

Câmpinenii sunt invitați pe 24 Ianuarie la ”Hora Unirii”, în Parcul ”Regele Mihai I”

Marți, 24 Ianuarie 2023, Ziua Unirii Principatelor Române va fi sărbătorită la Câmpina printr-o acțiune care va avea loc în Parcul ”Regele Mihai I”, de la ora 11.00.

Alte stiri recente

429 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

706 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.