CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Horia Tiseanu a contestat în instanță controlul judiciar impus de DNA

- Actualitate -

Horia Tiseanu a contestat în instanță controlul judiciar impus de DNA

Primarul Horia Tiseanu a depus plângere împotriva măsurii controlului judiciar, dosarul nr. 5920/105/2016 fiind înregistrat la Secția Penală a Tribunalului Prahova. Primul termen de judecată a fost stabilit pe 5 octombrie 2016.

Practic, primarul municipiului Câmpina și avocatul acestuia, Laurențiu Mihalcea, contestă controlul judiciar pe 60 de zile, măsură dispusă de procurorii DNA Ploiești după audierea de marți, 27 septembrie. Horia Tiseanu este inculpat într-un dosar de corupție, fiind acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu și luare de mită. Cât timp se află sub control judiciar, Tiseanu are interdicție de a-și exercita funcția de primar. În cazul plângerii depuse de Horia Tiseanu, magistrații Secției Penale a Tribunalului Prahova pot decide fie respingerea acesteia și menținerea controlului judiciar, fie admiterea ei și scoaterea de sub control judiciar. Soluția dată de Tribunalul Prahova, indiferent care ar fi aceasta, nu va fi una definitivă. Va putea fi atacată la Curtea de Apel Ploiești, instanță care va avea ultimul cuvânt.

Citiți și Horia Tiseanu este urmărit penal pentru abuz în serviciu și luare de mită

Și totuși, cine l-a denunțat pe primarul Horia Tiseanu la DNA?

Se extinde ancheta DNA cu privire la contractele semnate de primarul Horia Tiseanu?


01 Oct 2016 09:43 6940 vizualizari


Comentarii


  • 03.10.2016 11:54 Ion Dandoaselea Incheiam un comentariu de acum ceva vreme astfel :tic-tac, tic-tac domnule Primar. Se pare ca acum s-a ajuns la scadenta. Iar cele mentionate acum in rechizitoriul DNA cred ca reprezinta doar varful aisbergului de putreziciune si incompetent patronat de dumneavoastra. Asteptam cu interes sa vedem ce va urma...
343 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
576 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
750 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
3161 vizualizari 18 Jul 2024 20:19 Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Nici nu se mai știe exact pentru a câta oară, Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal, situate pe bulevardul Nicolae Bălcescu, între Casa Tineretului și stadionul Rafinăriei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV