CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

”Câmpinenii sunt împotriva PNL și PSD”, susține Daniel Ioniță, candidatul Partidului România în Acțiune la Primăria Câmpina

- Politică -

”Câmpinenii sunt împotriva PNL și PSD”, susține Daniel Ioniță, candidatul Partidului România în Acțiune la Primăria Câmpina

În cadrul unei discuții ceva mai ample pe care am avut-o recent cu Daniel Ioniță, candidatul Partidului România în Acțiune la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie, acesta a făcut afirmații tranșante din punct de vedere politic: ”Oamenii, în general, iar câmpinenii nu fac excepție, sunt împotriva PNL și PSD”, a spus Daniel Ioniță.

De asemenea, cu același prilej, Daniel Ioniță a făcut referiri la motivele care - cel puțin la Câmpina, în opinia sa - contribuie la o asemenea atitudine din partea oamenilor.
”Nu este normal să-ți asumi că nu vei respecta o hotărâre a Consiliului Local!”
”Nici eu nu sunt de acord cu pasajul subteran, dar nici nu vreau alte două pasaje mai mici, dar, dincolo de aceasta, nu mi se pare normal ca tu ca primar să vii să spui că nu vei respecta o hotărâre a Consiliului Local, indiferent despre ce este vorba. Dacă tu consideri că nu este bună, fie inițiezi un proiect de revocare, sau - și mai important - convoci un referendum. Așa ar fi mersul firesc al lucrurilor, în niciun caz nu este normal să-ți asumi că nu vei respecta o hotărâre a Consiliului Local!”, a precizat Daniel Ioniță.
”Trebuie să terminăm cu ideea că o persoană a deblocat fondurile europene”
”Trebuie să terminăm cu ideea că o persoană a deblocat fondurile europene. A debloca însemna să vină cine zice cu bani de acasă. În cazul de față, actuala administrație și-a asumat că a fost o greșeală, s-a făcut o eșalonare și banii se plătesc din bugetul local, din impozitele oamenilor. Poate și aici ar fi trebuit făcut un referendum prin care populația să decidă dacă ne asumăm ca și comunitate să plătim acești bani pentru a continua atragerea de fonduri europene sau nu. În plus, eu m-am săturat ca primarul în funcție să se laude cu ceea ce are în atribuții să facă și cum a cheltuit banul public. Un motiv de laudă ar fi poate cum ai atras bani din afara bugetului,  nu cum i-ai cheltuit. De cheltuit știe oricine. Ambele situații sunt deranjante atât pentru mine personal, dar mi le-au spus și mulți dintre oamenii cu care m-am întâlnit în această perioadă”, a mai adăugat Daniel Ioniță, candidatul Partidului România în Acțiune la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024.

Material electoral realizat la comanda Partidului România în Acțiune, CMF 21240035


24 May 2024 07:48 741 vizualizari


Comentarii


  • 24.05.2024 12:33 Secareanu Incredibil, chiar asa este ??? Penalizarea respectiva pt eroarea facuta in mandatele lui Tiseanu, se plateste esalonat din buget, adica din banii NOSTRI ? Si nimeni nu spune asta, ca de fapt ca sa se deblocheze fondurile europene platim tot noi cetatenii din buzunarul nostru, in locul celor care se fac vinovati de acea greseala ? De ce nimeni nu se indreapta in instanta catre cei vinovati, pentru a scoate de la ei suma pentru acea penalizare, si nu din bugetul orasului ? Nu vi se pare revoltator ca acei vinovati au dat practic un tun in buzunarul nostru al tuturor, si acum traiesc bine-merci, ba chiar mai si apar in public cu diverse ocazii ? A propos: campinatv, avem incredere in dvs, faceti-va o datorie de onoare in a-i numi aici, cu nume si prenume, pe toti cei care au facut acea greseala pentru care UE a penalizat orasul. Ca dvs sigur ii cunoasteti mai bine ca noi ! Va rugam, este esential sa cunoastem cu totii pentru greselile si incompetenta cui anume platim noi campinenii, din buzunarul nostru.
5103 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
3948 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1828 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2089 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV