CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Revelion în Alanya - Turcia, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

- Turism -

Revelion în Alanya - Turcia, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Se apropie finalul anului 2021, iar pentru noaptea de la trecerea dintre ani, agențiile de turism au pregătit oferte dintre cele mai spectaculoase. O astfel de ofertă a Agenției Teron Intertur Câmpina este pentru Revelionul 2022 la Arsi Blue Beach Hotel, din Alanya - Turcia, cu un tarif imbatabil - 359 euro/persoană în camera dublă pentru un sejur de 7 zile.

Plecarea: 27 decembrie 2021.
Servicii incluse: transport cu avionul pe ruta București - Antalya - București; un bagaj de cală și un bagaj de mână; taxe de aeroport; transfer aeroport - hotel - aeroport; cazare 7 zile/6 nopți la hotelul Arsi Blue Beach, 4 stele; regim de masă - all inclusive; asistență turistică în limba română.
Tarif: 359 euro/persoană, în cameră dublă.
Situat chiar pe malul mării, hotelul Arsi Blue Beach oferă o plajă privată, camere cu balcon, piscină în aer liber, saună și centru de fitness. Camerele sunt dotate cu TV prin satelit, aer condiționat, minibar, Wi-Fi. Restaurantul hotelului are zone de luat masa atât la interior, cât și la exterior. Hotelul se află la aproximativ 5 km de centrul orașului Alanya.

Detalii suplimentare și rezervări - Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. Telefoane - 0244.374.373, 0722.558.458. E-mail: turism@teron.ro. Site - inter-tur.ro. Facebook - Teron Intertur. (P)


05 Dec 2021 11:15 4293 vizualizari



Comentarii






2539 vizualizari 28 Sep 2023 19:58 Revelion în Bulgaria, cu plecare din Câmpina

Revelion în Bulgaria, cu plecare din Câmpina

Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina a lansat primele oferte pentru Revelion 2024. În condițiile în care agenția din Câmpina este tour-operator pentru Bulgaria, nu puteau lipsei ofertele de pe litoralul Mării Negre din Bulgaria.

citeste mai mult
3564 vizualizari 16 Jul 2023 21:16 Albania, o destinație care așteaptă să fie descoperită și să vă uimească, prin Agenția Teron Intertur Câmpina

Albania, o destinație care așteaptă să fie descoperită și să vă uimească, prin Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina aveți ocazia tot timpul să desceporiți noi destinașii, care vă așteaptă să vă uimească. Albania este una dintre cele mai recvente destinații de acest gen, mai ales că din lune octombrie, două companii aeriene operează sboruri directe către capitala Albaniei, Tirana.

citeste mai mult
3197 vizualizari 17 Apr 2023 17:15 Croazieră în Fiordurile Norvegiei, cu zbor inclus, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Croazieră în Fiordurile Norvegiei, cu zbor inclus, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Croazierele reprezintă una dintre cele mai bune variante de vacanță pentru a vedea mai multe lucruri - mai multe țări, mai multe orașe, beneficiind de servicii de cazare și masă de top și fără a desface bagajele în fiecare zi! Una dintre cele mai exclusiviste destinații de croazieră în Europa o reprezintă Fiordurile Norvegiei, cu peisaje unice, care îți taie respirația. Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina vă oferă o astfel de croazieră în toamna anului 2023, cu zbor inclus, la tarife de excepție, începând de la 1.245 euro/persoană.

citeste mai mult
3748 vizualizari 15 Dec 2022 07:18 Reduceri speciale! Ultimele locuri! Revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare din Câmpina, cu Agenția Teron Intertur

Reduceri speciale! Ultimele locuri! Revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare din Câmpina, cu Agenția Teron Intertur

UPDATE - Pentru ultimele locuri, Agenția a pregătit reduceri suplimentare de grup: grup de două camere duble - 340 euro/persoană; grup de trei camere duble - 330 euro/persoană!
Momentul trecerii dintre ani merită sărbătorit de fiecare dintre noi într-un cadru aparte, unic. Așa că dacă încă nu v-ați făcut planuri pentru Revelionul 2023, este momentul perfect să beneficiați de oferta Agenției Teron Intertur Câmpina și de ultimele camere disponibile pentru un revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare chiar din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV