Parcul Milia din Câmpina începe să se dezintegreze. Încet, dar sigur, bucată cu bucată

Actualitate (Categoria articolului)

În anul 2015, Parcul Milia, acum parte a Parcului Regele Mihai I, cuprinzând și fostul Parc de la Soldat, a fost reabilitat. O lucrare care a mers repede, bine și care a surprins plăcut la momentul respectiv prin ritmul de lucru și calitatea lucrării. Au trecut mai puțin de șase ani de atunci și plăcile de granit au început să... sară, parcul părând că se dezintegrează încet, dar sigur, bucată cu bucată.

Imaginile vorbesc de la sine. Porțiunile unde plăcile de granit au început să sară sunt vizibile și strică imaginea unuia dintre locurile frumoase din zona centrală a municipiului Câmpina. 
Vă reamintim că modernizarea Parcului Milia a costat 1,2 milioane lei și a fost realizată de societatea Victor Construct SRL Botoșani, cea care a construit în Câmpina și celebrul bloc de necesitate. În afara sumei menționate, administrația locală din acea vreme a cumpărat separat fântâna arteziană, coșurile de gunoi, băncile și stâlpii de iluminat.

3577 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cristescu Daniela 11.05.2021 21:16 Nu am nimic cu adolescenții cu bicicletele ,studiații un pic!
  • Eugen 12.05.2021 11:08 Cred ca o placa de granit nu se sparge foarte usor, toata operatiunea constând in utilizarea de freze si cuțite speciale...intr-o alta ordine de idei, cu părere de rău o spun, concluzia fiind ca degradarea vine si din prea putina educatie civică adresata tinerilor care pur si simplu isi bat joc de suprafețele alea(inclusiv spațiul verde) cu trotinetele, bicicletele si rolele...
  • dadasd 12.05.2021 12:25 Nu va suparati, dar un parc, dupa 7 ani, nu are nevoie de lucrari de intretinere? Ce s-a facut in acest sens pana acum? Nimic. In Romania intretinerea este 0, atat de parcuri, cat si de cladiri, sosele, etc.

Actualitate

49 vizualizari
18 oct. 2021 13:28

Spitalul Voila, printre cele patru unități sanitare din Prahova care primesc, de la Ministerul Sănătății, doze de anticorpi monoclonali neutralizanţi pentru SARS-CoV-2

Ministerul Sănătății a repartizat unor spitale din țară dozele de anticorpi monoclonali neutralizanţi pentru SARS-CoV-2. Este vorba de 5.206 fiole de anticorpi monoclonali repartizate la 134 de unități sanitare cu paturi,  pentru tratarea a 2.603 pacienți cu COVID-19. Prahova primește doar 100 de doze: 70 pentru Spitalul Județean de Urgență Ploiești și câte 10 pentru Spitalul de Boli Pulmonare Breaza, Spitalul Orășenesc Băicoi și Spitalul de Psihiatrie Voila.

1738 vizualizari
17 oct. 2021 11:09

Propunerile primarilor din zona Câmpinei privind modificarea legislației referitoare la prevenirea și combaterea atacurilor urșilor asupra oamenilor

1 comentarii

Pe 6 octombrie 2021, la sediul Primăriei Breaza a avut loc o întâlnire a primarilor din mai multe localități din zonă, tema discuțiilor fiind situația generată de atacurile tot mai dese ale urșilor, care creează o stare de teamă și nesiguranță în rândul oamenilor. Despre întâlnirea de la Breaza, am scris pe larg AICI.

Alte stiri recente

94 vizualizari
18 oct. 2021 12:28

A încetat din viață Paul Bărbulescu, cel care a fost arhitect șef al Câmpinei timp de 25 de ani

Arhitectul câmpinean Paul Bărbulescu a încetat din viață. Avea 78 de ani și timp de un sfert de secol, în perioada 1968-1993, a lucrat în cadrul Primăriei Câmpina, fiind arhitectul șef al orașului. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

1026 vizualizari
17 oct. 2021 20:17

Primele două victorii în meciuri oficiale pentru handbalistele de la CS Câmpina

Echipa de handbal feminin a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, înființată de ceva vreme, a participat doar la competiții cu caracter de verificare. Din acest sezon, echipa a fost înscrisă în Campionatul Municipal București, la junioare IV.