Sărbătoarea ”#ErasmusDays 2021”, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” din Câmpina

Social (Categoria articolului)

#ErasmusDays 2021 reflectă marca Erasmus+, fiind o adevărată sărbătoare dedicată proiectelor purtând acest logo celebru în întrega Europă. Pe parcursul a trei zile - 14, 15, 16 octombrie 2021 - se prezintă rezultatele și impactul acestor proiecte, pentru a le face vizibile tuturor, fiind vorba de mii de organizații din Europa și chiar și de dincolo de granițele bătrânului continent.

”Grădinița noastră a marcat joi, 14 octombrie, acest eveniment într-un mod festiv. Copiii au fost costumați adecvat, potrivit anotimpului în care ne aflăm - toamna, realizând o mică paradă într-un decor inedit - un car alegoric de toamnă. De asemenea, fiecare grupă a adunat, într-o mini expoziție, multe lucrări din frunze, fructe și legume de toamnă, realizate de către copii. Toti participanții au fost emoționați, dar și încântați să participe la o astfel de activitate care va fi văzută în multe țări. Prin urmare, ne mândrim cu copiii noștri și cu colectivul de cadre didactice și suntem siguri că acest eveniment va avea un impact foarte mare asupra tuturor participanților”, ne-a declarat Mihaela Predea, directorul Grădiniței ”Iulia Hasdeu” din Câmpina.

4758 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1374 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

652 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

66 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația a fost formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova.

96 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.