Sărbătoarea ”#ErasmusDays 2021”, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” din Câmpina

Social (Categoria articolului)

#ErasmusDays 2021 reflectă marca Erasmus+, fiind o adevărată sărbătoare dedicată proiectelor purtând acest logo celebru în întrega Europă. Pe parcursul a trei zile - 14, 15, 16 octombrie 2021 - se prezintă rezultatele și impactul acestor proiecte, pentru a le face vizibile tuturor, fiind vorba de mii de organizații din Europa și chiar și de dincolo de granițele bătrânului continent.

”Grădinița noastră a marcat joi, 14 octombrie, acest eveniment într-un mod festiv. Copiii au fost costumați adecvat, potrivit anotimpului în care ne aflăm - toamna, realizând o mică paradă într-un decor inedit - un car alegoric de toamnă. De asemenea, fiecare grupă a adunat, într-o mini expoziție, multe lucrări din frunze, fructe și legume de toamnă, realizate de către copii. Toti participanții au fost emoționați, dar și încântați să participe la o astfel de activitate care va fi văzută în multe țări. Prin urmare, ne mândrim cu copiii noștri și cu colectivul de cadre didactice și suntem siguri că acest eveniment va avea un impact foarte mare asupra tuturor participanților”, ne-a declarat Mihaela Predea, directorul Grădiniței ”Iulia Hasdeu” din Câmpina.

3795 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

5363 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.

3576 vizualizari
18 oct. 2021 12:28

A încetat din viață Paul Bărbulescu, cel care a fost arhitect șef al Câmpinei timp de 25 de ani

3 comentarii

Arhitectul câmpinean Paul Bărbulescu a încetat din viață. Avea 78 de ani și timp de un sfert de secol, în perioada 1968-1993, a lucrat în cadrul Primăriei Câmpina, fiind arhitectul șef al orașului. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Alte stiri recente

519 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

1929 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.