CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Declarații “mieroase" ale oficialităților la deschiderea "Târgului Mierii"

- Eveniment -

Declarații “mieroase

Deschiderea oficială a celei de-a XIII-a ediții a Târgului Mierii a avut loc astăzi, 16 februarie, la Casa Tineretului, locul tradițional de desfășurare a acestei manifestări. Iar la deschiderea oficială, alături de organizatori (reprezentanții Asociației Apicole "Valea Prahovei" și ai administrației locale câmpinene) s-au aflat câțiva oaspeți: subsecretarul de stat din Ministerul Agriculturii - Maricel Dima, senatorul de Prahova - Emanoil Savin, șeful delegației apicultorilor din Cimișlia - Alexandru Stirbet, precum și primarul comunei Poiana Câmpina - Alin Moldoveanu.

Cuvântul de deschidere i-a aparținut lui Liviu Moise, vicepreședinte al Asociației Apicole "Valea Prahovei, care i-a salutat pe cei prezenți la eveniment (apicultori și vizitatori) și a vorbit apoi despre această tradiție veche cât... Câmpina a apiculturii pe aceste meleaguri. Apoi, primarul Horia Tiseanu a spus câteva cuvinte despre ce înseamnă mierea în istoria Câmpinei și despre târgul tradițional care nu putea fi organizat într-un loc mai potrivit decât Câmpina. "Sper să nu se supere ministrul Agriculturii, dar noi la Câmpina am ales albina!", a spus primarul cu referire, desigur, la campania "Alege oaia" susținută de ministrul Petre Daea. Apoi, Horia Tiseanu i-a prezentat pe oaspeți și fiecare a spus câteva cuvinte despre evenimentul la care participau. (video)
Precizăm că, din partea administrației locale câmpinene, alături de primarul Horia Tiseanu s-au aflat viceprimarul Adrian Pițigoi, administratorul public Remus Bădulescu și mai mulți consilieri locali.
La finalul momentului oficial a avut loc un moment artistic foarte frumos oferit de Ansamblul Folcloric "Brădulețul" de la Colegiul Tehnic Forestier (profesor coordonator Alice Gîrbăcea).

Citiți și Trei zile, la Câmpina curge mierea. "Târgul Mierii" 2018 și-a deschis porțile


16 Feb 2018 22:55 6593 vizualizari



Comentarii






  • 19.02.2018 11:31 Albinuta Ce glumite ,noi am crezut ca alege "Trantorul" dupa atata tiganie Targul mierii este activ si un lucru bun de altfel.A fost parazitat de prezenta politicului ce incerca doar sa cerseasca voturi.Se vede in imagine si un preot cu palarie.... ca doar e circ acolo.
  • 18.02.2018 14:04 Dante Ce caută Savin și Moldoveanu la acest eveniment? De ce se “bagă în seamă” la Câmpina? Să-și vadă de treburile lor. Nu sunt bine-veniți!
  • 17.02.2018 16:17 Nicky La ora la care a fost deschiderea Tiseanu nu trebuia sa fie la scoala?🤓
1297 vizualizari 31 Mar 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
2096 vizualizari 25 Mar 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

citeste mai mult
2906 vizualizari 21 Mar 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

citeste mai mult
1912 vizualizari 17 Mar 2024 11:53

Gala folk ”Om bun”, în perioada 27-29 martie 2024, la Breaza

Primăria și Consiliul Local Breaza, Centrul Cultural ”Ion Manolescu” Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală ”Tatiana Stepa”, organizează în ultima săptămână a lunii martie, la Breaza, Gala folk ”Om bun”, în memoria lui Victor Socaciu, eveniment ajuns la a patra ediție.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV