RETROSPECTIVA 2018. Cele mai importante evenimente sportive organizate la Câmpina

Sport (Categoria articolului)

Competițiile sportive organizate în Câmpina nu sunt de anvergură, dar important este că se încearcă, măcar la nivel de copii și juniori, o dinamizare a activității. Unele dintre evenimentele sportive din 2018 au fost organizate de administrația locală, dar trebuie subliniată și implicarea mediului privat în promovarea sportului prin organizarea unor competiții care devin tradiționale pe plan local. Ne referim aici în special la "Cupa Muscel" la baschet și fotbal, organizată de Soceram, precum și la "Cupa Seva" la natație, oragnizată de Complexul Turistic Seva și Clubul Barracuda.

Iată principalele competiții sportive care au avut loc în 2018 la Câmpina: 
20 aprilie – Cupa Speranțelor Olimpice la Atletism, ediția a doua, organizată de Clubul Sportiv Școlar "Constantin Istrati", cu sprijinul Direcției Județene pentru Tineret și Sport;
3 februarie – Meci amical de fotbal, Sportul Câmpina – Steaua București (echipă antrenată de Marius Lăcătuș);
16 - 17 septembrie – Cupa Seva și Trofeul Silva, la orientare sportivă, la Câmpina și Poiana Câmpina;
8 noiembrie – A XXIV-a ediție a Memorialului "Mihai Pastor", la baschet, competiție organizată de administrația locală câmpineană și câștigată de Colegiul "Grigorescu";
5 octombrie – Cupa Muscel la baschet și fotbal, competiție organizată de societatea Soceram, pentru elevii de gimnaziu și liceu de la unitățile de învățământ din Câmpina;
30 mai - Campionatul Național de Navomodele, pe Lacul Bisericii, organizat de Ministerul Tineretului și Sportului și Federația Română de Modelism, cu sprijinul Clubului RC Auto Navo Câmpina;
30 martie – Finala județeană a Olimpiadei sportului școlar la rugby-tag, echipe de gimnaziu;
2 martie – Finala fazei județene a Olimpiadei Sportului Școlar la handbal feminin, echipe de liceu;
11 martie – Cupa Seva la natație, competiție la care au participat sportivi de la 14 cluburi din țară;
1 decembrie – Cupa Seva, la natație, ediția a doua;
24 noiembrie – Cupa "Micul Samurai" la karate, organizată de Clubul Aiko;
17 noiembrie – Memorialul "Luca Henegar" la atletism, competiție organizată de administrația locală câmpineană;
30 noiembrie – Prima ediție a Cupei "1 Decembrie" la minihandbal, competiție organizată de CS Câmpina;
24 noiembrie – Cupa RC Câmpina la automodelism, organizată de Clubul RC Auto Navo Câmpina;
13 octombrie – Cupa "Melcul junior" la automodelism pentru copii (Clubul RC Auto Navo Câmpina).

2885 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

553 vizualizari
21 mar. 2019 21:04

Liga A Prahova, etapa a 19-a. Avancronici și delegări

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 19-a din Liga A Prahova. Capul de afiș al rundei pare a fi la Păulești, dar și la Brebu, Coada Izvorului sau Urlați se anunță meciuri interesante. Iată programul cu scurte avancronici și cu delegările arbitirlor și observatorilor:

4769 vizualizari
17 mar. 2019 12:53

Liga A Prahova, etapa a 18-a, rezultate și clasament

Etapa a 18-a din Liga A a început vineri după-amiază cu partida de la Boldești. A continuat sâmbătă și s-a încheiat duminică la prânz. A fost o singură victorie a oaspeților, Urlațși la Breaza, și o singură remiză, la Cornu, în rest, victorii pe linie ale gazdelor, într-o dunsă în care s-au marcat 23 de goluri.

Alte stiri recente

834 vizualizari
21 mar. 2019 17:30

Anunț public privind închirierea unor spații comerciale din corpul C1 al Pieței Centrale Câmpina

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea unei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează: 
1. Două spații comerciale în suprafață de 38 mp
Destinație: comercializare carne, produse din carne și alte produse agroalimentare conform HGR nr. 348/2004. Prețul de pornire al licitației este de 2,5 lei/mp/zi aprobat prin HCL Câmpina din 31.01.2019. Tariful de închiriere este scutit de TVA. Prioritate pentru închirierea spațiilor în suprafață de 38 mp o au dosarele cu LICENȚE DE FABRICAȚIE ÎN DOMENIUL PRODUCȚIEI DE PRODUSE ALIMENTARE.

1370 vizualizari
21 mar. 2019 12:46

Proiectul "Școala siguranței Tedi" continuă la Școala Centrală Câmpina, pentru elevii clasei I

"Școala siguranței Tedi" este un proiect educațional derulat la nivel național de Tymbark Maspex România în parteneriat cu Ministerul Educației și Poliția Română. Scopul acestui proiect este acela de a-i informa pe elevii din clasa I despre potențialele pericole din jurul lor. Reprezentanți ai Poliției Române merg în școli și le vorbesc copiilor despre cum trebuie să se comporte la școală, pe stradă, despre regulile de circulație, despre cum trebuie să reacționeze în cazul în care sunt abordați de persoane străine, despre ce înseamnă și când trebuie apelat numărul unic de urgență 112 etc. O astfel de acțiune s-a desfășurat miercuri, 20 martie, la Școala Centrală Câmpina, alături de copii aflându-se comisar Marian Popescu, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.