PNL Câmpina îi îndeamnă pe locuitorii municipiului să meargă la referendum și să voteze DA

Politică (Categoria articolului)

Organizația Câmpina a Partidului Național Liberal sprijină inițiativa cetățenească a Coaliției pentru Familie privind revizuirea Constituției, astfel încât să se prevadă clar că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie. Prin intermediul unui comunicat de presă semnat de președintele organizației, Horia Tiseanu, PNL Câmpina îi îndeamnă pe susținătorii partidului, dar și pe locuitorii municipiului, să participe la referendumul organizat pe 6 și 7 octombrie 2018 și să voteze DA, adică "în favoarea susținerii familiei tradiționale".

În comunicat se mai menționează faptul că, în cadrul întâlnirii avute în data de 24 septembrie la biserica din Bănești, inițiativa cetățenească a Coaliției pentru Familie de revizuire a Constituției a fost susținută în consens atât de reprezentanții Protorieriei Câmpina, cât și de reprezentanții organizațiilor județene ale partidelor politice din Prahova (PNL, PSD, ALDE și PMP).
Vă reamintim că luni, la Biserica "Adormirea Maicii Domnului" din Bănești, a avut loc o întâlnire a mai multor parlamentari de Prahova, primari, reprezentanți ai clerului și cetățeni, tema discuțiilor fiind referendumul pentru modificarea Constituției în vederea redefinirii familiei. Au participat politicieni de la PSD, PNL, PMP și ALDE și toți s-au declarat în favoarea inițiativei legislative de revizuire a Constituției, care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie. Detalii AICI

5638 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ginel 26.09.2018 00:02 Si uite asa s-a dus si PNL dupa PNTCD.
  • Familistu lu pește 26.09.2018 11:12 Tiseanu să nu îmi dea sfaturi despre familie.
  • LauraM 26.09.2018 16:29 Foarte bine, si eu sustin 100% familia traditionala. Pentru cine vrea sa vada unde se ajunge cu exagerarile provocate de homosexuali, cautati putin pe youtube sau google Robert Peterson(Canada) si o sa vedeti ce grozavii se petrec acolo.
  • diss 27.09.2018 06:08 O multime de jndivizi ,platiti cu salarii imense din banii comunitatilor, s au adunat ca sa faca ce??? Oamenii astia au uitat in ce an suntem dar ce sa le ceri?Iar Campina ,intradevar,a fost reprezentata de familisti convinsi...

Politică

1150 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

803 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

Alte stiri recente

1332 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2106 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare: