Să intri, să nu intri... E deschis, nu e deschis...Mai funcționează, nu mai funcționează...
Aproape că nu știi ce să faci când ajungi în fața sediului CEC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina. Un sediu care, din exterior, ne oferă o imagine deprimantă, de spațiu părăsit. Nu este părăsit, dincolo de geamurile fumurii, se lucrează. Dincoace de ele, însă, tencuială căzută, cabluri care atârnă, siglă ruginită, pereți murdari.
Acesta este un subiect despre care noi am mai scris în urmă cu câțiva ani și speram să nu fie nevoie să revenim. Dar iată că, din păcate, problema persistă. “Banca de casă a românilor”, cum i se spune CEC-ului, are la Câmpina o imagine “pătată” și pare că nu-I pasă nimănui.
Până la urmă, CEC Bank este o instituție bancară, cu cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale. Anul acesta a împlinit 160 ani de existență și se află în topul sistemului bancar. Poate ca măcar în acest moment aniversar, CEC-ul să țină la propria reputație, la propria imagine și să-ți arate respectul față de clienți inclusiv prin reabilitarea exterioară a sediului de la Câmpina, unde să-ți vină să intri cu încredere, nu să te întrebi dacă mai este sau nu funcțional.
Primăria municipiului Câmpina a încheiat de curând un contract cu o firmă specializată în alpinism utilitar, scopul fiind acela de a tăia copaci care reprezintă un pericol major pentru populație, dar și pentru bunuri.
Dacă mergeți pe străzile din Câmpina și vedeți luminile aprinse la stâlpii de iluminat public, nu trebuie să vă faceți griji... Nu s-a dereglat programul, ci se efectuează reparații la rețeaua de iluminat public.
Ceea ce puțini credeau s-au întâmplat astăzi, vineri, 18 iulie - Băile Minerale Telega s-au redeschis publicului.
Pe DN1, pe raza comunei Cornu, în apropiere de Câmpina, a avut loc un accident rutier grav.