Primarul din Proviţa de Sus s-a bătut cu un adversar la un meci de fotbal. Pe amândoi îi așteaptă Comisia de disciplină

Sport (Categoria articolului)

Ovidiu Movileanu a fost ales primar al comunei Proviţa de Sus la alegerile locale din 5 iunie 2016. El joacă şi fotbal la propria echipă - Viitorul Proviţa de Sus, pe care a înfiinţat-o în vara anului trecut. Duminică, în meciul din Cupa României cu Sportul Câmpina, primarul-jucător Ovidiu Movileanu a comis-o rău de tot, fiind eliminat de pe teren după ce s-a bătut cu un adversar.

Era minutul 30 al jocului, atunci când la o intrare ceva mai tare a jucătorului Vintilă (de la Sportul Câmpina) asupra lui Ovidiu Movileanu, acesta a reacţionat, bruscându-şi în prima fază adversarul. Vintilă a ripostat și de aici a rezultat o adevărată încăierare. Movileanu și Vintilă au fost cu greu despărţiţi de ceilalţi jucători şi oficiali. Bineînţeles că ambii au fost eliminaţi de arbitrul partidei, iar primarul-jucător Ovidiu Movileanu și jucătorul formaţiei câmpinene vor trebui să se prezinte și în faţa Comisiei de Disciplină a AF Prahova.
Înțelegem perfect pasiunea primarului din Provița de Sus pentru fotbal, ca și implicarea sa totală pe terenul de sport. Nu a renunțat să joace nici după ce a fost ales primar. Dar funcția în care a fost învestit prin voturile cetățenilor este una care implică multă responsabilitate și nu doar în orele în care primarul se află în Primărie. Așteptările sunt mari, iar primarul trebuie să fie un exemplu, chiar și pe terenul de fotbal, chiar și atunci când spiritele se încing.

(Sursă foto - Facebook)

9270 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alin 16.08.2016 20:12 Daca facea pe strada ceea ce a facut duminica pe teren, primarul nostru ajungea direct la puscarie! S-a comportat ca ultimul ..., ca sa nu mai spun de limbajul aferent, despre care voi nu ati amintit nimic!
  • gota 19.08.2016 06:29 Sunteti ...,si cel care a scris articolul,si cel care a comentat...habar nu aveti care a fost situatia.Acel Vintila este cunoscut ca un "baiat bun" nu stiu ce are in comun cu fotbalul,pentru ca din primul minut a incercat sa destabilizeze jocul,sicanandu-i pe mai multi jucatori ai Provitei de Sus.Pentru cei care nu cunosc situatia,Vintila e un cunoscut prieten al primarului din Poiana Campina,si stim f bine "ce mult s-a bucurat" dl Moldoveanu atunci cand doamna Cosmoiu (ex-primarul Provitei de Sus ) nu a mai castigat mandatul de primar.Si spun asta,pt ca acest domn primar Moldoveanu este acelasi care la "rugamintile" doamnei Cosmoiu nu a semnat proiectul de aducerea apei in comunele noastre,etc!Cei care au fost prezenti la acea partida cunosc situatia si.nu are rost sa o mai descriu eu,asa ca domnilor cei care vreti sa-l denigrati pe dl Movileanu,incercati altceva,ca sunteti ......si apropo:echipa Viitorul Provita de Sus,este echipa comunei,nu a domnului Movileanu...interesati-va!!!
  • Admin 23.08.2016 11:19 Pt. Gota - da, chiar am ezitat daca sa publicam sau nu comentariul dvs. din doua motive. Primul - ne-ati jignit pe noi si pe alti cititori. Nu publicam comentarii care contin jigniri, asta ca sa stiti pentru data viitoare. Am trecut comentariul dvs. prin filtrul site-ului si l-am publicat in cele din urma pentru ca am vrut sa va raspundem. Nu trebuie sa fiti de acord cu noi in privinta unei stiri, dar va puteti spune punctul de vedere elegant, civilizat, cu bun simt, fara sa jigniti, fara sa coborati atat de jos nivelul unui comentariu, al unei discutii online, daca vreti. Pe de alta parte, ati politizat subiectul, i-ati dat alte conotatii. Noi am scris o stire despre un incident pe terenul de fotbal si chiar am fost finuti comparativ cu ceea ce s-a intamplat, de fapt, in realitate. Nu avem nimic cu dl. Movileanu, dar avand in vedere statutul sau, functia pe care o detine, consideram ca ar trebui sa fie mult mai atent in ceea ce spune si face, indiferent unde s-ar afla. Atata tot. V-as ruga sa mai cititi o data stirea noastra, detasat, obiectiv, sa vedeti ca nu contine niciun fel de denigrare la adresa cuiva. Apoi sa recititi si comentariul dvs. Cat despre proiectul cu reteaua de apa pentru Provita de Jos si Provita de Sus, va asiguram ca aici ati fost dezinformat. Cunoastem subiectul si atunci cand timpul ne va permite vom scrie despre asta. Toate cele bune!
  • Mihai 13.09.2016 16:33 Vintila, cunoscut ... din Campina, a contat in prima faza pe intimidarea echipei prin aroganta si amenintari! Primarul a reactionat de frica, in felul acesta oprind presiunile psihologice si fizice asupra echipei din Provita de Sus. Primarul, in varsta de aproape 60 de ani, este o victima pe care nu o protejaza nimeni, nici macar colegii de echipa nu au avut curaj sa intervina pentru al salva de agresiunea lui Vintila!
  • Gota 13.12.2016 01:37 Buna seara...as dori sa va informez ca la Provita de Sus,la alegerile parlamentare,psd a castigat 81%din sufragii. Presedintele PSD Provita de Sus ,este acelasi Ovidiu Movileanu,despre care se spunea ca e ,,un exemplu negativ"pentru cetateni..iata dragilor domni ca datorita d-lui Movileanu comuna noastra a devenit dintr-o comuna de pdl-isti,una de psd-isti . Am adaugat acest comentariu pentru a stii dumneavoastra si cei care incearca a-l denigra,ca acest om nu este aceea persoana prezentata intr-un comentariu anterior,si cu speranta ca veti putea face din asta o stire de genul ca am fost pe primul loc in Prahova ca simpatizanti ai psd-ului...in rest va doresc sarbatori fericite si la cat mai multe realizari!si apropo:la Provita de Sus lucrurile se misca!!!

Sport

237 vizualizari
16 apr. 2024 10:58

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), campion european la karate SKDUN

La Debrecen, în Ungaria, s-au desfășurat, în perioada 12-14 aprilie 2024, Campionatul European de Karate SKDUN și Cupa Europei SKDUN. Din lotul național al României, prezent la Debrecen, au făcut parte și doi sportivi câmpineni, de la Clubul AIKO. Este vorba despre Rareș Hodoiu și Alexandru Petre, iar rezultatele lor sunt excepționale la o competiție de un asemenea nivel.

282 vizualizari
15 apr. 2024 21:03

Două clasări pe podium pentru sportivii de la Lido în etapa de la Zărnești a Campionatului Național de Motocros

Pe circuitul de la Zărnești, într-un cadru natural extrem de pitoresc, a avut loc în week-end etapa a doua a Campionatului Național de Motocros, la startul căreia s-au aliniat și mai mulți sportivi de la clubul câmpinean Lido.

Alte stiri recente

142 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.

1936 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.