CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023 se va desfășura pe tot parcursul lunii septembrie. Iată programul

- Eveniment -

Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023 se va desfășura pe tot parcursul lunii septembrie. Iată programul

Vineri, 1 septembrie 2023, la Câmpina va începe Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor, eveniment care se va desfășura până la 1 octombrie 2023 și care va include foarte multe manifestări culturale și sportive. Va fi o adevărată desfășurare de forțe în care sunt implicate, pe lângă Primăria Câmpina, ca principal organizator, instituțiile de cultură din municipiu, asociații și fundații, unitățile de învățământ, cluburile sportive. Întreg evenimentul este finanțat exclusiv din sponsorizări.

Festivalul va include concerte, spectacole de teatru, de dans, o paradă a mașinilor de epocă, o paradă a motocicliștilor, un marș al bicicliștilor, târg de artă tradițională, prezentare de modă, expoziții, concursuri pentru copii, competiții sportive și multe alte manifestări, dar și unele surprize pentru publicul câmpinean.
Vă prezentăm în continuare programul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, cu câteva precizări. Intrarea este liberă la majoritatea evenimentelor. Sunt două excepții – Seara Seniorilor și un concert de muzică clasică, la care accesul se face pe bază de invitație. Cele mai multe manifestări au loc în aer liber, prin urmare, în cazul în care vremea este nefavorabilă, locația va fi schimbată. Programul mai poate suferi unele modificări în privința unor acțiuni.

Vineri, 1 septembrie, ora 18.00 - Deschiderea oficială a festivalului. Va avea loc o paradă pe traseul Casa Tineretului – Bulevardul Culturii. Pe bulevard, în rondul din apropierea Institutului de Cercetări și Proiectări Tehnologice, se vor desfășura momentele artistice susținute de Livia Pisăliță, Denisa Fodac, grupul “Mugurași de primăvară” de la Clubul Copiilor și Formația “Celesta” de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”. Tot aici vor fi amenajate standuri la care cluburile sportive din Câmpina își vor prezenta trofeele și medaliile, iar câmpinenii vor putea cunoaște o parte din sportivii campioni.
Sâmbătă, 2 septembrie
17.30 - Seara Seniorilor la Casa Tineretului. Vor cânta Florica Jinga și Mirabela Dauer. Va dansa “Ansamblul Folcloric “Ghiocelul” al Casei de Cultură “Geo Bogza”
19.00 - Spectacol de dans în Parcul Regele Mihai I, cu tinerii dansatori de la Happy People Dance School și Clubul de dans Gabriel Dovâncă
Duminică, 3 septembrie
10.00-13.00 - Bulevardul Culturii – Ateliere de creație “Clubul Copiilor”. Concurs de desene pe asfalt “Să lăsăm copiii să ne coloreze viața”
16.00 - Vernisaj de pictură la Casa Tineretului. Expun artiști plastici câmpineni.
19.00 - Spectacolul de teatru “Regele moare”, de Eugen Ionescu. Locație – Casa Tineretului. Spectacol susținut de trupa “Atelierul Actorului”
Miercuri, 6 septembrie, ora 19.00, Casa de Cultură “Geo Bogza” – Concertul de muzică clasică “Nemuritorul Beethoven” suținut de Ansamblul Affresco fondat la Ateneul Român (pianista Diana Ionescu, flautistul Ioan Bogdan Ștefănescu, violoncelistul Mircea Marian și violonistul Vlad Maistorovici)
Vineri, 8 septembrie
17.00-20.00 - Cafeaua de la ora 5 la “Seara Muzeelor” - vizitarea gratuită a Muzeului Memorial “B.P. Hasdeu”, Muzeului Memorial “Nicolae Grigorescu” și Muzeului Schițelor lui Grigorescu. Seară de artă și socializare.
17.00 - Concert de muzică clasică (curtea Primăriei Câmpina) cu mezzosoprana Adelina Cociobanu, baritonul Andrei Marinache și pianistul Ionuț Diaconu – studenți la Universitatea Națională de Muzică București.
18.00 - Cinematecă educativă pentru tineri la Centrul Cultural Zamolxes
18.00 - Spectacol de dans cu Happy People Dance School, în Parcul Regele Mihai I
Sâmbătă, 9 septembrie
12.00 - Spectacolul de teatru “Alice in Tara Minunilor” după Lewis Carroll. Locație – Casa Tineretului. Spectacol susținut de trupa “Atelierul Actorului”
15.00 - “Sunt fanul mamei mele”, o serie de jocuri și exerciții fizice pentru copii și mamici, la baza sportivă Tenis Premium Club (strada Pictor Grigorescu)
18.00 - Seara CAHUL - spectacol de muzică și dans susținut de Ansamblul Palatului Culturii din municipiul Cahul (Republica Moldova), localitate înfrățită cu Câmpina. Locație – Parcul Regele Mihai I
19.00 - Jam session la Centrul Cultural Zamolxes
Duminică, 10 septembrie
12.00-20.00 - JOLLY CLUB îi distrează pe copii în Parcul Regele Mihai I, zona Milia (mascote și personaje din desenele animate, baloane de săpun și baloane uriașe la fiecare oră fixă, baloane modelabile, muzică și dans, face painting, jocuri și concursuri)
18.00 - “Gala umorului”, spectacol de teatru susținut de trupa “Atelierul Actorului” la Casa Tineretului

Vineri, 15 septembrie
12.00-14.00 - Poezie în limba română și limba franceză. Recită elevi de la Clubul Copiilor. Locație – Biblioteca Municipală “Dr. C.I. Istrati”
15.00 - Lansarea cărții “Năzbâtii negru pe alb” scrisă de Ștefan Rareș Lungu și expoziție de grafică a Dariei State (amândoi elevi câmpineni)
17.30 - Spectacol de dans în Parcul Regele Mihai I, cu tinerii dansatori de la Happy People Dance School și Clubul de dans Gabriel Dovâncă
19.00 - Seara ALESIS, spectacol susținut de Formația ALESIS în Parcul Regele Mihai I

Acțiuni organizate de Asociația GEYC pentru tinerii doritori
14.00-16.00 - Blind dates/ Human Bingo/ Clock dates  în Parcul Regele Mihai I
16.00-18.00 - Atelier de pictură În Parcul Regele Mihai I (zona Milia)
16.00-18.00 - Club de limbi străine la Biblioteca Municipală “Dr. C.I. Istrati”
18.00-20.00 - Concurs trivia, jocuri de societate, snackbar, muzică. Locație – terenul (mic) de sport de lângă bazinul de înot

Sâmbătă, 16 septembrie
10.00 - Ziua Atletismului Câmpinean, competiție organizată de Clubul Sportiv Școlar “Constantin Istrati” la baza sportivă din incinta Căminului Petrol
10.00-17.00 - Târg de artă tradițională susținut de artizani locali și regionali. Locație – grădina Castelului Iulia Hasdeu
19.00 - Seara CIMIȘLIA - spectacol de muzică și dans susținut de ansambluri și soliști din orașul Cimișlia (Republica Moldova), localitate înfrățită cu Câmpina. Locație – Parcul Regele Mihai I

Acțiuni organizate de Asociația GEYC pentru tinerii doritori
10.00-12.00 - Jocuri de psihologie la Biblioteca Municipală “Dr. C.I. Istrati”
12.00-14.00 - City Treasure Hunt – Vânătoare comori în tot orașul
14.00-16.00 - Dansuri și muzică internațională în Parcul Regele Mihai I (zona Milia)
16.00-20.00 - Music jam session – trupe locale, în pasajul de la ceas

Duminică, 17 septembrie
10.00 - Turneul Câmpina Sporturilor la fotbal, pe terenul sintetic de la Petrol
18.00 - Spectacol susținut de copii și tineri talentați din Câmpina

Acțiuni organizate de Asociația GEYC pentru tinerii doritori
10.00-12.00 - Atelier lucru manual: doodle/origami/ceramică în Parcul Regele Mihai I
12.00-14.00 - Teatru de improvizație, în Parcul Regele Mihai I
14.00 - Flashmob, dansuri internaționale, promovare oportunități tineri, în Parcul Regele Mihai I

Vineri, 22 septembrie
18.00-20.00 - Serată culturală la Muzeul Memorial “B.P. Hasdeu” (concert de chitară clasică și lansare de carte)
18.00 - Expoziție de pictură la Casa de Cultura “Geo Bogza”
18.30 - Concert Alin Oprea și formația “Talisman” în Parcul Regele Mihai I.
În deschidere, un mini show organizat de Clubul de dans Happy People Dance School în colaborare cu Clubul de motociclism Happy Street Brotherhood

Sâmbătă, 23 septembrie
16.00 - Jocuri de societate pentru tineri la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes
17.00 - Prezentare de modă, designer Delia Lazar. Locație – curtea Primăriei Câmpina
18.00 - Concert susținut de corul de copii și orchestra de clopoței de la Biserica Adventistă, Casa Tineretului
19.30 - Concert tinere talente campinene - muzica live: Naomi Prie, Trupa Nihil, Trupa Apollo 22, la Casa de Cultură “Geo Bogza”

Duminică, 24 septembrie
10.00 - Cupa Câmpina Sporturilor la Natație
11.30 - Cupa Câmpina Sporturilor la Handbal
13.00 - Concurs de orientare sportivă organizat de Clubul OK Silva
18.00 - Spectacolul de teatru „Luceafarul”, după Mihai Eminescu. Spectacol susținut de trupa “Atelierul Actorului” la Casa Tineretului
19.30 - Concert “Forever Young”, solist Cornel Brătilă, Parcul Regele Mihai I (zona Milia), eveniment organizat de Fundația Zamolxes

Vineri, 29 septembrie
13.00-15.00 - “Seniorii Câmpinei în sărbătoare”, eveniment organizat la Casa Tineretului în colaborare cu CAR Pensionari Câmpina
18.00 - „Visul unei nopți de vară” de W. Shakespeare, spectacol de teatru susținut de trupa “Atelierul Actorului” la Casa Tineretului
20.00-22.00 - Seară folk la Muzeul Memorial “B.P. Hasdeu”

Sâmbătă, 30 septembrie
11.00 - “Run for Health Campina”, cros pentru elevi și cros pentru adulți, pe Bulevardul Culturii și zonele adiacente, organizat în colaborare cu Clubul Sportiv Școlar “Constantin Istrati”
16.30-23.00 - Parada mașinilor de epocă pe Bulevardul Culturii, dar și prin alte zone din municipiu. Locația finală - Muzeul Memorial “B.P. Hasdeu”
Prezentare de modă Casa Andra by Daspi – Muzeul Memorial “B.P. Hasdeu”
Concert Ansamblul Affresco - în program tangouri de Piazzolla și compozitori interbelici - Muzeul Memorial “B.P. Hasdeu”

Duminică, 1 octombrie
19.00 - Închiderea festivalului - defilare cu torțe aprinse pe Bulevardul Carol I

Acestea sunt în cea mai mare parte evenimentele din fiecare week-end. În cursul fiecărei săptămâni, începând din 11 septembrie, la unitățile de învățământ se vor desfășura concursuri de desen, pictură, fotografie, grafică, ateliere de creație, expoziții, iar câștigătorii vor fi premiați în cadrul festivalului.


30 Aug 2023 20:56 12580 vizualizari


Comentarii






  • 03.09.2023 07:27 Costea V. Care au fost criteriile de alegere a invitatilor la seara seniorilor din 2 septembrie 2023?
1298 vizualizari 20 Apr 2024 22:28 Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

citeste mai mult
1314 vizualizari 31 Mar 2024 08:58 La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
2111 vizualizari 25 Mar 2024 21:51 De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

citeste mai mult
2925 vizualizari 21 Mar 2024 08:05 Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV