CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

PMP Câmpina susține demersul polițiștilor rutieri care cer eliminarea prevederii privind presemnalizarea aparatelor radar

- Actualitate -

PMP Câmpina susține demersul polițiștilor rutieri care cer eliminarea prevederii privind presemnalizarea aparatelor radar

Camera Deputaților, în calitate de for decizional, a aprobat, luna aceasta, mai multe modificări la Codul Rutier. Una dintre ele se referă la obligativitatea administratorilor drumurilor de a presemnaliza aparatele radar prin panouri amplasate cu 500 - 2.000 metri înainte de acestea. Grupul Polițiștilor Rutieri din România i-a trimis o scrisoare deschisă președintelui Klaus Iohannis, prin care îi cere să nu promulge noul act normativ deoarece "numărul accidentelor rutiere având drept cauză viteza excesivă va crește alarmant". 

"Nu este normal să presemnalizezi o acţiune de control, care are caracter inopinat, iar după aceea să creezi premisele unor piste de curse pentru conducătorii auto care au un comportament disimulat în prezenţa Poliţiei şi disconsiderant în absenţa acesteia", se menționează în scrisoarea Grupului Polițiștilor Rutieri din România. Demersul polițiștilor rutieri este susținut de PMP care, la rândul său, solicită președintelui Iohannis să nu promulge noile reglementări în materie de presemnalizare a mașinilor radar.
"
Dacă aceste modificări la Codul Rutier vor intra în vigoare, numărul victimelor accidentelor de circulație provocate de excesul de viteză va crește exponențial. Practic, această nouă lege îi avantajează doar pe vitezomani, pe maniacii care înțeleg să-și arate bărbăția călcând până la podea pedala de accelerație și cărora nu le pasă de viața și de integritatea fizică a semenilor lor. În același timp, cred că, înainte de a se ocupa de favorizarea vitezomanilor, legiuitorul, factorul politic național în general, are datoria să rezolve problema infrastructurii rutiere care să permită deplasarea mai rapidă pe drumurile publice. Faceți, domnilor, autostrăzi și drumuri expres și, în acest fel, le faceți un mare bine și oamenilor care-și conduc autoturismele cu respect pentru lege și pentru viața celorlalți, nu doar maniacilor vitezei!", este punctul de vedere al președintelui PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, secretar executiv al partidului la nivel național.
Preciză, că Ministerul Afacerilor Interne nu a avizat favorabil proiectul legislativ adoptat de Camera Deputaților.

(Foto cu caracter ilustrativ)


22 Jul 2018 12:55 3910 vizualizari


Comentarii


1024 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1143 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1302 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
1020 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV