CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Clubul OK Silva Câmpina vă invită să descoperiți orientarea sportivă

- Sport -

Clubul OK Silva Câmpina vă invită să descoperiți orientarea sportivă

”Câmpina - ne mișcăm în aer liber!” este numele unui proiect realizat de Clubul OK Silva Câmpina, un proiect prin care aveți șansa și posibilitatea să descoperiți un sport foarte frumos - orientarea sportivă.

În cadrul acestui proiect vor fi activități de informare despre acest sport, în aceste ctivități urmând a fi angrenați elevi de la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” din Câmpina, dar și toți cei cre se înscriu pe site-ul silvacampina.ro. Pentru acest proiect derulat în parteneriat cu Primăria municipiului Câmpina există o pagina specială - sport.silvacampina.ro.
Înscrierile se pot face în perioada 22-24 noiembrie, iar activitățile vor începe efectiv joi, 25 noiembrie, ora 10.00, și se vor desfășura în zona terenului sintetic de la Căminul Petrol.
Clubul OK Silva Câmpina este deja un club de tradiție în orientarea sportivă din România. Nu numai că organizeză de ani buni o competiție naționlă de orientare sportivă la Câmpina - Trofeul Silva, dar are mai mulți sportivi care participă cu rezultate bune și foarte bune la competițiile naționale și la întreceri internaționale, în majoritatea țărilor din Europa. Clubul OK Silva Câmpina a fost fondat în anul 2011 și este condus de atunci fără întrerupere de Mihai Tudorache, un împătimit al acestui frumos sport.

(Foto - de la festivitatea de premiere a ediției 2021 a Trofeului Silva, organizat de clubul câmpinean)


18 Nov 2021 19:04 3622 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
702 vizualizari 25 May 2024 20:59 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Sâmbătă seară, la Suceava, a avut loc primul meci al formației CS Câmpina la turneul final Speranța al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III. CS Câmpina a întâlnit formația CSS Drobeta Tr. Severin,

citeste mai mult
1118 vizualizari 25 May 2024 20:24 Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a început etapa a 32-a din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și se va încheia duminică. Iată rezultatele de până acum și clasamentul la zi:

citeste mai mult
602 vizualizari 25 May 2024 20:03 Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Mai mulți atleți de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, sub coordonarea antrenorului Mihaela Marin, au participat sâmbătă, la București, la prima zi a etapei I a Campionatulului Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

citeste mai mult
861 vizualizari 25 May 2024 13:59 Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Nu, nu a fost un meci de vacanță... Deși, cam așa a părut... Toată lumea relaxată, gazdele au forțat doar cât să aibă un avantaj conforabil, oaspeții excesiv de relaxați, nimeni părea că nu-și dorește altceva decât ca totul să se termine...

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV