CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - CS Șotrile 1-0

- Sport -

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - CS Șotrile 1-0

Un meci de luptă ar fi sinteza partidei dintre Sportul Câmpina și CS Șotrile, care a avut loc duminică dimineață în cadrul Seriei Nord a Superligii B1 Prahova.

A fost un meci de luptă, pe alocuri chiar dur, fundașul câmpinenilor, Biro, fiind neoit să părăsească terenul de joc încă din prima repriză, după o astfel de intrare mai ”britanică” a unui jucptor al formației oaspete. Elevii lui Marius Pălăncianu au dominat jocul, din punct de vedere teritorial, al posesiei, chiar al ocaziilor de poartă. În repriza secundă, câmpinenii au izbutit singurul gol al partidei, prin Țigănuș, dintr-un penalty obținut de Negreanu. Gazdele par dezlănuțuite, presează, au două mari ocazii, ratează prin Negreanu chiar și un nou penalty scos de Corneanu, astfel că fluierul final a adus o victorie la limită, muncită și meritată a formației câmpinene.
Antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma au folosir următoarea formulă de joc: Pop - Biro, Cafadaru, G. Radu, Stanciu, Rădulescu, Coman, Țigănuș, D. Dogaru, Negreanu, Botoșneanu. Au mai jucat: Pasăre și Corneanu.
Runda viitoare, Sportul Câmpina va juca tot pe teren propriu, cu Flacăra Mălăiești, duminică, 26 mai.


19 May 2024 13:31 1610 vizualizari


Comentarii


1613 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1404 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
906 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
626 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV