Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Clubul Pensionarilor din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Ziua de 1 octombrie este sărbătoarea persoanelor vârstnice, prilej pentru Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor de a organiza, împreună cu Primăria municipiului Câmpina, un moment care să marcheze acest eveniment și să-i sărbătorească pe seniorii de la Clubul Pensionarilor.

Au fost momente plăcute, în care persoanele vârstnice s-au simțit în prim-plan, fiindu-le oferite și momente artistice care le-au mai descrețit frunțile împovărate nu numai de trecerea anilor, dar și de grijile traiului zilnic. Momentele artistice au fost susținute de Ansamblul ”Mugurași de primăvară” (profesor Alice Botoacă), pianiștii Ioana Barbu și Ștefan Carpen (profesor Ileana Letiția Petrescu), poeta Anda Miroiu, scriitorul Iulian Moreanu și epigramistul Ștefan Alexandru - Sașa. 
De asemenea, cu același prilej, au fost premiați câștigătorii concursurilor de șah, table și tenis de masă, precum și ai cursurilor organizate în premieră anul acesta de CAR Pensionari Câmpina. În discursurile lor, atât președintele CAR Pensionari Câmpina, Marian Dulă, cât și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, au subliniat importanța pe care o au seniorii în viața oricărei comunități. La festivitate a fost prezent și consilierul independent Costel Filip.

2472 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1917 vizualizari
31 mar. 2023 20:54

Programul de colectare a deșeurilor menajere în perioada Sărbătorilor Pascale, la Câmpina și localitățile învecinate

Operatorul de salubritate Floricon Salub SRL anunță programul după care va acționa pentru ridicarea deșeurilor în perioada Sărbătorilor Pascale, la Câmpina și în localitățile limitrofe. Modificările intervin în ceea ce privește 17 aprilie 2023, a doua zi de Paști, zi în care nu se lucrează. În restul zilelor, se va desfășura programul normal de colectare a deșeurilor.

1710 vizualizari
29 mar. 2023 08:40

Primăria Sinaia deschide Campania “Verde Crud”, cea mai amplă acțiune de curățenie și înfrumusețare a orașului

Campania "Verde Crud" 2023 se va derula în perioada 30 martie-13 aprilie 2023 și este pentru al 18-lea an consecutiv când Primăria Sinaia organizează această campanie de curățenie și înfrumusețare a orașului.

Alte stiri recente

1503 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

661 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.