Poliția Locală le reamintește câmpinenilor obligațiile pe care le au în sezonul rece

Actualitate (Categoria articolului)

Vineri, 20 noiembrie, Poliția Locală Câmpina a desfășurat o amplă campanie de informare a populației asupra obligațiilor privind acțiunile de deszăpezire, în contextul apropierii sezonului rece și, implicit, apariției fenomenelor meteorologice specifice iernii. De asemenea, li s-au reamintit câmpinenilor obligațiile pe care trebuie să le respecte în contextul pandemiei de coronavirus.

”Odată cu apropierea sezonului rece, vă retransmitem obligațiile ce vă revin în calitate de membri ai comunității câmpinene:
- Efectuarea operațiunilor de înlăturare a zăpezii, gheții sau poleiului de pe porțiunile de trotuar, din dreptul locuințelor proprii sau sedii. Zăpada / gheața rezultată va fi depusă pe trotuar, lângă bordură, fără să împiedice circulația sau scurgerea apei în sistemul de canalizare.
- Parcarea autovehiculelor să se facă astfel încât să nu fie obstrucționate operațiunile de deszăpezire, prin blocarea străzilor / trotuarelor, respectiv prin oprirea / staționarea neregulamentară a acestora (vor fi parcate în curte, unde există această posibilitate). Depozitarea mărfurilor / ambalajelor va respecta același regim.
Direcția Poliția Locală va monitoriza respectarea acestor prevederi stabilite prin Regulamentul de salubritate locală, încălcarea lor fiind sancționată cu amenzi de până la 100 lei pentru persoane fizice, respectiv 2.000 lei pentru persoane juridice”, se arată în informarea Poliției Locale Câmpina către cetățeni.

3137 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1846 vizualizari
05 mar. 2021 12:53

Firma care a cumpărat Turnătoria Câmpina a "vândut-o" deja unei firme-surori, care face curat pe cele 21 hectare de teren

V-am informat despre faptul că, anul trecut, terenurile și toate construcțiile aparținând Turnătoriei Centrale Orion Câmpina, societate aflată în faliment, au fost vândute prin intermediul lichidatorului judiciar unei societăți cu capital italian - Edil Center SRL Filipești din județul Bacău. Valoarea contractului - aproximativ 15 milioane lei fără TVA. Iar zilele trecute vă arătam cum sunt puse la pământ unele instalații / construcții care mai există pe terenul de 21 hectare care a aparținut Turnătoriei. 

1263 vizualizari
05 mar. 2021 10:45

Prefectura Prahova face apel la medici să se implice în campania de vaccinare a populației, pentru a deveni funcționale mai multe centre de vaccinare

Programările pentru etapa a III-a a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 vor putea fi făcute online, pe platforma națională vaccinare-covid.gov.ro, începând din 15 martie 2021. Autoritățile și-ar dori ca pentru această etapă să fie activate toate cele peste 750 centre de vaccinare din țară, însă există probleme cu asigurarea personalului medical. Această situație este valabilă inclusiv pentru județul Prahova, unde Prefectura și Direcția de Sănătate Publică fac apel la medici să se implice în campania de vaccinare a populației.

Alte stiri recente

1086 vizualizari
05 mar. 2021 19:23

Două medalii pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, în prima zi a Campionatului Național under 18

La București, au loc vineri și sâmbătă Campionatele Naționale de Atletism în Sală pentru sportivii sub 18 ani (juniori II), CSS ”Constantin Istrati” Câmpina fiind reprezentat de trei sportivi. Încă din prima zi, clubul câmpinean a obținut deja două medalii.

3622 vizualizari
04 mar. 2021 20:59

Primul restaurant din Câmpina dedicat pastelor italiene adevărate. Aroma Italiei la ”Pasta Italian Cuisine”

Se numește ”Pasta Italian Cuisine” și se află în Câmpina, ultracentral, pe Bulevardul Carol I, nr. 32, lângă CEC. După cum îi spune și denumirea, acest restaurant este dedicat pastelor italiene, fiind primul de acest gen din Câmpina, iar odată ce îi treci pragul ai garanția că vei savura cele mai căutate paste din restaurantele exclusiviste din Italia.