Poliția Locală le reamintește câmpinenilor obligațiile pe care le au în sezonul rece

Actualitate (Categoria articolului)

Vineri, 20 noiembrie, Poliția Locală Câmpina a desfășurat o amplă campanie de informare a populației asupra obligațiilor privind acțiunile de deszăpezire, în contextul apropierii sezonului rece și, implicit, apariției fenomenelor meteorologice specifice iernii. De asemenea, li s-au reamintit câmpinenilor obligațiile pe care trebuie să le respecte în contextul pandemiei de coronavirus.

”Odată cu apropierea sezonului rece, vă retransmitem obligațiile ce vă revin în calitate de membri ai comunității câmpinene:
- Efectuarea operațiunilor de înlăturare a zăpezii, gheții sau poleiului de pe porțiunile de trotuar, din dreptul locuințelor proprii sau sedii. Zăpada / gheața rezultată va fi depusă pe trotuar, lângă bordură, fără să împiedice circulația sau scurgerea apei în sistemul de canalizare.
- Parcarea autovehiculelor să se facă astfel încât să nu fie obstrucționate operațiunile de deszăpezire, prin blocarea străzilor / trotuarelor, respectiv prin oprirea / staționarea neregulamentară a acestora (vor fi parcate în curte, unde există această posibilitate). Depozitarea mărfurilor / ambalajelor va respecta același regim.
Direcția Poliția Locală va monitoriza respectarea acestor prevederi stabilite prin Regulamentul de salubritate locală, încălcarea lor fiind sancționată cu amenzi de până la 100 lei pentru persoane fizice, respectiv 2.000 lei pentru persoane juridice”, se arată în informarea Poliției Locale Câmpina către cetățeni.

2687 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

4717 vizualizari
24 nov. 2020 18:18

O autosanitară complet echipată, donație pentru Spitalul Municipal Câmpina

1 comentarii

La începutul lunii noiembrie, în cadrul întâlnirii pe care primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a avut-o cu conducerea Spitalului Municipal și cu șefii de secție, au fost discutate mai multe probleme, printre care și lipsa unei autosanitare pentru transportul pacienților externați la domiciliu. Autosanitara spitalului, veche și extrem de uzată, a cedat complet și nu a mai putut fi utilizată.

5913 vizualizari
23 nov. 2020 18:16

Rata de infectare cu SARS CoV-2, în scădere la Câmpina și Poiana Câmpina

Dacă în urmă cu o săptămână, municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina erau localitățile din Prahova cu cea mai mare rată de infectare cu SARS CoV-2, iată că astăzi primim o veste bună de la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Rata incidenței a scăzut în ambele localități, la 23 noiembrie 2020 înregistrându-se 6,28 cazuri / 1.000 locuitori în Câmpina (de la 6,85) și 4,61 cazuri / 1.000 locuitori în Poiana Câmpina (de la 7,41). La nivelul județului Prahova, cea mai mare rată de infectare o au comuna Păulești (8,31 cazuri / 1.000 locuitori) și municipiul Ploiești (7,49 cazuri / 1.000 locuitori).

Alte stiri recente

212 vizualizari
27 nov. 2020 17:58

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 noiemrbrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

271 vizualizari
27 nov. 2020 06:30

"Somăm PNL să înceteze atacurile mizerabile la adresa candidaților PSD Prahova!"

(P) Social-democrații prahoveni consideră că liberalii își acoperă disperarea prin atacuri la adresa principalilor adversari politici, motivul fiind acela că reprezentanții PNL "simt că șansele lor de a câștiga alegerile din 6 decembrie au scăzut considerabil".