CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Comunicat al BPL Câmpina. Liberalii încă mai așteaptă să afle (oficial) de ce a fost dizolvat biroul de conducere

- Politică -

Comunicat al BPL Câmpina. Liberalii încă mai așteaptă să afle (oficial) de ce a fost dizolvat biroul de conducere

Biroul Politic Local al PNL Câmpina, cel dizolvat miercuri seară de Biroul Politic Județean al PNL Prahova, ne-a transmis un comunicat de presă prin care își face cunoscut punctul de vedere cu privire la situația apărută în urma deciziei conducerii județene. Membrii BPL nu au fost anunțați nici până la această oră, oficial, de hotărârea luată la Ploiești și de motivele care au stat la baza acesteia. "Auzim că am fi fost judecați și condamnați, în grup, pentru ceva ce nu știm, pentru ceva ce nici măcar nu ni se spune, pentru ceva pentru care nu ne-am putut nici măcar apăra. Și asta, din partea unor oameni alături de care am stat peste 20 de ani..."

Iată comunicatul de presă remis de fostul Biroul Politic Local al PNL Câmpina (întrunit joi seară pentru a discuta situația apărută ca urmare a deciziei BPJ):

             Oficial, nu am primit nici o înștiințare în acest sens, nu știm care sunt rațiunile care ar fi putut fundamenta și justifica o astfel de decizie.
             Să dizolvi întreg Biroul Politic al organizației PNL Câmpina, să culpabilizezi, să „judeci”, să condamni și să excluzi un întreg grup, la ceas de noapte, în spatele ușilor închise, fără ca acei oameni să cunoască măcar ce li se imputa, ce li se reproșează, ce prevederi statutare ar fi încălcat, nu are nicio justificare, nici rațională, nici morală, nici colegială, nici politică și, cu atât mai puțin, care sa aibă vreo noimă din punct de vedere juridic.
             Parcă trăim în „1984” a lui Orwell! „Auzim” că am fi fost judecați și condamnați, în grup, pentru „ceva” ce nu știm, pentru „ceva” ce nici măcar nu ni se spune, pentru ceva pentru care nu ne-am putut nici măcar apăra. Și asta, din partea unor oameni alături de care am stat peste 20 de ani....
             O astfel de „decizie” nu ar fi putut fi impusă fără acceptul, fie el și tacit, acordat leadership-ul PNL. E hilar, noi suntem excluși iar un personaj care săvârșește o infracțiune constatată în instanță, printr-o decizie definitivă, este susținut și cauționat necondiționat, demersurile sale faraonice și aberante fiind promovate chiar în cadrul Consiliului Județean?!?!
             Da, ne-am opus deciziilor aberante pe care primarul a încercat să le impună cu forța, decizii nejustificate economic, social, juridic, care au un uriaș impact negativ asupra orașului. Dar demersurile noastre au fost și sunt bazate și explicitate pe argumente de ordin rațional, economic, financiar și, nu în ultimul rând, juridic. N-am mințit, n-am amenințat, n-am indus în eroare, n-am escamotat adevărul, l-am exprimat civilizat, argumentat, fără teamă, exprimând preocupările, îngrijorările și interesele comunității în care trăim, Câmpina, nu pe cele ale unui grup restrâns.
             Ne vom continua drumul, vom continua sa ne implicăm activ în viața orașului. Dreptul la libera exprimare și la acțiune civică nu ne poate fi „condamnat” la ceas din noapte, nu ne poate fi interzis.

Biroul Politic PNL Câmpina


11 Nov 2022 11:33 3197 vizualizari



Comentarii






  • 15.11.2022 13:47 Petre Da-tii in judecata, la curtea Europeana, sa vada si ei ce jigodii finanteaza. Ne e de mirara ca tara niciodata nu va fi inclusa la zona Schengen.
  • 14.11.2022 16:34 Amelia Parafrazandu-l pe T Arghezi: din bube , “ mucigaiuri” si noroi , iscara un independent si oameni noi”. Sanchi, PNL va fi revigorat cu apa talea, ave diana si aveuro international.
  • 11.11.2022 14:54 GIGIOC Ce nu intelegeti, mai fratilor, ca este mana lui Virgilica Guran ?Ca si-a pus finul pe acest Alexandru, Heracle Vane ,...., ce educatie are acest Vane,Cate clase are, in afara ca se da cu masina pe centru, ce mai stie sa mai faca ??? In afara ca este baiatul Vioricai Vane, aflata in relatii apropiate cu Viirgi, cine este acest om ????
1386 vizualizari 24 Apr 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
550 vizualizari 24 Apr 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
1977 vizualizari 22 Apr 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
1787 vizualizari 22 Apr 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV