Comunicat al BPL Câmpina. Liberalii încă mai așteaptă să afle (oficial) de ce a fost dizolvat biroul de conducere

Politică (Categoria articolului)

Biroul Politic Local al PNL Câmpina, cel dizolvat miercuri seară de Biroul Politic Județean al PNL Prahova, ne-a transmis un comunicat de presă prin care își face cunoscut punctul de vedere cu privire la situația apărută în urma deciziei conducerii județene. Membrii BPL nu au fost anunțați nici până la această oră, oficial, de hotărârea luată la Ploiești și de motivele care au stat la baza acesteia. "Auzim că am fi fost judecați și condamnați, în grup, pentru ceva ce nu știm, pentru ceva ce nici măcar nu ni se spune, pentru ceva pentru care nu ne-am putut nici măcar apăra. Și asta, din partea unor oameni alături de care am stat peste 20 de ani..."

Iată comunicatul de presă remis de fostul Biroul Politic Local al PNL Câmpina (întrunit joi seară pentru a discuta situația apărută ca urmare a deciziei BPJ):

             Oficial, nu am primit nici o înștiințare în acest sens, nu știm care sunt rațiunile care ar fi putut fundamenta și justifica o astfel de decizie.
             Să dizolvi întreg Biroul Politic al organizației PNL Câmpina, să culpabilizezi, să „judeci”, să condamni și să excluzi un întreg grup, la ceas de noapte, în spatele ușilor închise, fără ca acei oameni să cunoască măcar ce li se imputa, ce li se reproșează, ce prevederi statutare ar fi încălcat, nu are nicio justificare, nici rațională, nici morală, nici colegială, nici politică și, cu atât mai puțin, care sa aibă vreo noimă din punct de vedere juridic.
             Parcă trăim în „1984” a lui Orwell! „Auzim” că am fi fost judecați și condamnați, în grup, pentru „ceva” ce nu știm, pentru „ceva” ce nici măcar nu ni se spune, pentru ceva pentru care nu ne-am putut nici măcar apăra. Și asta, din partea unor oameni alături de care am stat peste 20 de ani....
             O astfel de „decizie” nu ar fi putut fi impusă fără acceptul, fie el și tacit, acordat leadership-ul PNL. E hilar, noi suntem excluși iar un personaj care săvârșește o infracțiune constatată în instanță, printr-o decizie definitivă, este susținut și cauționat necondiționat, demersurile sale faraonice și aberante fiind promovate chiar în cadrul Consiliului Județean?!?!
             Da, ne-am opus deciziilor aberante pe care primarul a încercat să le impună cu forța, decizii nejustificate economic, social, juridic, care au un uriaș impact negativ asupra orașului. Dar demersurile noastre au fost și sunt bazate și explicitate pe argumente de ordin rațional, economic, financiar și, nu în ultimul rând, juridic. N-am mințit, n-am amenințat, n-am indus în eroare, n-am escamotat adevărul, l-am exprimat civilizat, argumentat, fără teamă, exprimând preocupările, îngrijorările și interesele comunității în care trăim, Câmpina, nu pe cele ale unui grup restrâns.
             Ne vom continua drumul, vom continua sa ne implicăm activ în viața orașului. Dreptul la libera exprimare și la acțiune civică nu ne poate fi „condamnat” la ceas din noapte, nu ne poate fi interzis.

Biroul Politic PNL Câmpina

2591 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • GIGIOC 11.11.2022 14:54 Ce nu intelegeti, mai fratilor, ca este mana lui Virgilica Guran ?Ca si-a pus finul pe acest Alexandru, Heracle Vane ,...., ce educatie are acest Vane,Cate clase are, in afara ca se da cu masina pe centru, ce mai stie sa mai faca ??? In afara ca este baiatul Vioricai Vane, aflata in relatii apropiate cu Viirgi, cine este acest om ????
  • Amelia 14.11.2022 16:34 Parafrazandu-l pe T Arghezi: din bube , “ mucigaiuri” si noroi , iscara un independent si oameni noi”. Sanchi, PNL va fi revigorat cu apa talea, ave diana si aveuro international.
  • Petre 15.11.2022 13:47 Da-tii in judecata, la curtea Europeana, sa vada si ei ce jigodii finanteaza. Ne e de mirara ca tara niciodata nu va fi inclusa la zona Schengen.

Politică

1795 vizualizari
21 feb. 2023 10:37

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

1892 vizualizari
16 feb. 2023 21:20

Horațiu Zăgan, despre acuzele aduse de Florin Marcu: ”Nu au nicio legătură cu realitatea”

La finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina, care a avut loc miercuri, 15 februarie, consilierul Florin Marcu l-a acuzat pe Horațiu Zăgan că este într-un conflict de interese și l-a amenințat cu... ANI.

Alte stiri recente

697 vizualizari
01 apr. 2023 13:06

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață a avut loc uvertura etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei au loc după-amiază și mâine dimineață. Iată rezultatul partidei de dumineață și clasamentul actualizat:

1347 vizualizari
01 apr. 2023 12:35

Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina are un elev calificat la Olimpiada Națională la analiza produselor alimentare

În acest an școlar au fost foarte multe rezultate foarte bune la olimpiadele școlare la nivel județean, mulți elevi ai unităților de învățământ câmpinene calificându-se la olimpiadele naționale.