CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Comunicat al BPL Câmpina. Liberalii încă mai așteaptă să afle (oficial) de ce a fost dizolvat biroul de conducere

- Politică -

Comunicat al BPL Câmpina. Liberalii încă mai așteaptă să afle (oficial) de ce a fost dizolvat biroul de conducere

Biroul Politic Local al PNL Câmpina, cel dizolvat miercuri seară de Biroul Politic Județean al PNL Prahova, ne-a transmis un comunicat de presă prin care își face cunoscut punctul de vedere cu privire la situația apărută în urma deciziei conducerii județene. Membrii BPL nu au fost anunțați nici până la această oră, oficial, de hotărârea luată la Ploiești și de motivele care au stat la baza acesteia. "Auzim că am fi fost judecați și condamnați, în grup, pentru ceva ce nu știm, pentru ceva ce nici măcar nu ni se spune, pentru ceva pentru care nu ne-am putut nici măcar apăra. Și asta, din partea unor oameni alături de care am stat peste 20 de ani..."

Iată comunicatul de presă remis de fostul Biroul Politic Local al PNL Câmpina (întrunit joi seară pentru a discuta situația apărută ca urmare a deciziei BPJ):

             Oficial, nu am primit nici o înștiințare în acest sens, nu știm care sunt rațiunile care ar fi putut fundamenta și justifica o astfel de decizie.
             Să dizolvi întreg Biroul Politic al organizației PNL Câmpina, să culpabilizezi, să „judeci”, să condamni și să excluzi un întreg grup, la ceas de noapte, în spatele ușilor închise, fără ca acei oameni să cunoască măcar ce li se imputa, ce li se reproșează, ce prevederi statutare ar fi încălcat, nu are nicio justificare, nici rațională, nici morală, nici colegială, nici politică și, cu atât mai puțin, care sa aibă vreo noimă din punct de vedere juridic.
             Parcă trăim în „1984” a lui Orwell! „Auzim” că am fi fost judecați și condamnați, în grup, pentru „ceva” ce nu știm, pentru „ceva” ce nici măcar nu ni se spune, pentru ceva pentru care nu ne-am putut nici măcar apăra. Și asta, din partea unor oameni alături de care am stat peste 20 de ani....
             O astfel de „decizie” nu ar fi putut fi impusă fără acceptul, fie el și tacit, acordat leadership-ul PNL. E hilar, noi suntem excluși iar un personaj care săvârșește o infracțiune constatată în instanță, printr-o decizie definitivă, este susținut și cauționat necondiționat, demersurile sale faraonice și aberante fiind promovate chiar în cadrul Consiliului Județean?!?!
             Da, ne-am opus deciziilor aberante pe care primarul a încercat să le impună cu forța, decizii nejustificate economic, social, juridic, care au un uriaș impact negativ asupra orașului. Dar demersurile noastre au fost și sunt bazate și explicitate pe argumente de ordin rațional, economic, financiar și, nu în ultimul rând, juridic. N-am mințit, n-am amenințat, n-am indus în eroare, n-am escamotat adevărul, l-am exprimat civilizat, argumentat, fără teamă, exprimând preocupările, îngrijorările și interesele comunității în care trăim, Câmpina, nu pe cele ale unui grup restrâns.
             Ne vom continua drumul, vom continua sa ne implicăm activ în viața orașului. Dreptul la libera exprimare și la acțiune civică nu ne poate fi „condamnat” la ceas din noapte, nu ne poate fi interzis.

Biroul Politic PNL Câmpina


11 Nov 2022 11:33 3225 vizualizari


Comentarii


  • 15.11.2022 13:47 Petre Da-tii in judecata, la curtea Europeana, sa vada si ei ce jigodii finanteaza. Ne e de mirara ca tara niciodata nu va fi inclusa la zona Schengen.
  • 14.11.2022 16:34 Amelia Parafrazandu-l pe T Arghezi: din bube , “ mucigaiuri” si noroi , iscara un independent si oameni noi”. Sanchi, PNL va fi revigorat cu apa talea, ave diana si aveuro international.
  • 11.11.2022 14:54 GIGIOC Ce nu intelegeti, mai fratilor, ca este mana lui Virgilica Guran ?Ca si-a pus finul pe acest Alexandru, Heracle Vane ,...., ce educatie are acest Vane,Cate clase are, in afara ca se da cu masina pe centru, ce mai stie sa mai faca ??? In afara ca este baiatul Vioricai Vane, aflata in relatii apropiate cu Viirgi, cine este acest om ????
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
559 vizualizari 25 May 2024 17:33 Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Marius Anghelescu este candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024. Acesta ne-a transmis un manifest, pe care îl distribuie în această perioadă și pe străzi, la oameni.

citeste mai mult
620 vizualizari 25 May 2024 15:19 Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

În cadrul unei noi emisiuni electorale, inviații noștrii au fost Mihai Apostolache - președintele Partidului România în Acțiune, și Daniel Ioniță, președintele executiv al aceleiași formațiuni politice, ambii fiind și candidați la alegerile locale.

citeste mai mult
1258 vizualizari 25 May 2024 07:07 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, Cosmin Raț, continuă prezentarea principalelor obiective pe care le are pentru Câmpina. În rândurile următoare, despre o pistă de motocros pentru pasionații acestui sport și necesitatea ca această tradiție să continue.

citeste mai mult
1442 vizualizari 24 May 2024 22:00 Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

În plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare și pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, la Poiana Câmpina a venit Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), pentru a-și arăta susținerea față de candidatul la funcția de primar al comunei Poiana Câmpina, Gheorghe Constantin, precum și pentru lista de consilieri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV