”Gaițele” la Câmpina, o inedită punere în scenă a trupei de la ”Atelierul actorului”

Actualitate (Categoria articolului)

Duminică, 19 iunie, începând cu ora 18.00, sunteți invitați la spectacol la Casa Tineretului, acolo unde se pune în scenă piesa ”Gaițele”, după Alexandru Kirițescu, un clasic al teatrului românesc. Interpreți vor fi cursanții de la ”Atelierul actorului”, un proiect aparținând actorului Cătălin Paraschiv, cel care semnează și regia acestui spectacol.

Practic, este prima reprezentație cu public a cursanților de la ”Atelierul actorului”. Piesa ”Gaițele” este pusă în scenă cu actorii Thea Huțu, Maria Huțu, Iris Puflea, Daria Petre, Anne Carabelea, Georgiana Ursuleanu, Serena Cojocaru, Alexia Maurici, Alexia Roman, Rareș Anghel, Sara Mierlăcioiu și Mara Răducanu.
Va fi doar primul spectacol pus în scenă de cursanții de la ”Atelierul actorului”, pentru că vor mai urma și alte spectacole, cu alte piese, pe 25 iunie, 1 și 2 iulie.
”Este un dar din partea Atelierului actorului pentru toți câmpinenii. Vă așteptăm la teatru! Este primul spectacol, care reprezintă încununarea muncii acestor copiii minunați vreme de șase luni. Sunt copii foarte talentați, am avut momente dificile, momente extraordinar de frumoase și pe toate le încununăm cu acest spectacol, la care vă așteptăm”, ne-a declarat regizorul Cătălin Paraschiv, în timpul repetițiilor cu decoruri și lumini de miercuri, 15 iunie. (video)
Intrarea la spectacolul de duminică, 19 iunie, ora 18.00, este liberă, evenimentul fiind inclus în proiectul ”CâmpinArtelor”.

3224 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marius 16.06.2022 13:23 Nu îl cunosc pe dl Paraschiv dar îl felicit sincer. Pentru ca se ocupa de tineri. Ca ii deconectează de la rețele sociale. Din păcate nu prea este oraș de intelectuali și nici zile însorite. Un oraș al răutății cum nu îți poți imagina. 5 lansări pe an de carte nu se poate numi cultura, și cam aceiași invitați la ele. Profesorii nu se implica nici la scoli generale nici la liceu. Lucrează cu 2-3 mai străluciți și pe restu ii considera prosti.

Actualitate

1115 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.

1394 vizualizari
02 iul. 2022 13:01

Tânăr din București, prins drogat la volan de polițiștii din Câmpina

Vineri, 1 iulie, în jurul orei 19.30, polițiștii din Câmpina au oprit pentru control pe Strada I.H. Rădulescu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul București.

Alte stiri recente

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

2376 vizualizari
30 iun. 2022 07:47

Licitația pentru noua creșă de la Câmpina a fost finalizată. Valoarea contractului - 8,15 milioane lei fără TVA

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a anunțat recent semnarea contractelor de execuție pentru 15 creșe din țară, finanțate cu bani de la bugetul de stat și care vor fi construite prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Printre aceste 15 creșe se numără și cea de la Câmpina, din cartierul Voila.