564.000 lei de la bugetul Câmpinei pentru plata celor patru categorii de burse școlare

Social (Categoria articolului)

Ca la fiecare început de an, administrația locală stabilește suma necesară pentru plata burselor școlare. Este vorba despre cele patru categorii de burse care se susțin financiar de la bugetul municipiului: de performanță (în cuantum de 200 lei pe lună), de merit (100 lei), de studiu (80 lei) și socială (50 lei), acordate în conformitate cu legislația în vigoare. 

Anul acesta, suma alocată este de 546.000 lei și ea va fi împărțită pe unități de învățământ în funcție de solicitările directorilor și pe baza analizei Comisiei de Sănătate, învățământ, cultură și sport a Consiliului Local. 
Iată cum vor fi repartizați banii în acest an: 
- Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" - 108.000 lei
- Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" - 53.000 lei
- Colegiul Tehnic Forestier - 68.000 lei
- Liceul Tehnologic Energetic - 90.000 lei
- Liceul Tehnologic Mecanic - 45.000 lei
- Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" - 40.000 lei
- Școala Gimnazială Centrală - 27.000 lei
- Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu" - 55.000 lei
- Școala Gimnazială "Al.I. Cuza" - 60.000 lei 

Precizăm că bursele de performanță, de merit și de studiu se acordă doar pe perioada desfășurării cursurilor școlare, iar bursele sociale se acordă pe toată durata anului calendaristic.

4624 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

479 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2456 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local). 

Alte stiri recente

2690 vizualizari
18 ian. 2021 08:15

Averile și interesele noilor aleși locali din Câmpina

După aproape trei luni de la depunerea jurământului de către noii aleși locali din Câmpina, pe site-ul Primăriei au fost publicate declarațiile de avere și de interese ale celor 19 consilieri locali și ale primarului nou ales, Alin Moldoveanu. Având în vedere că doar doi consilieri locali din precedentul mandat se regăsesc în actuala formulă a administrației câmpinene, am considerat important pentru câmpineni să știe care sunt averile și interesele noilor aleși locali la încpeut de mandat.

2450 vizualizari
18 ian. 2021 06:49

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron Câmpina

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron din municipiul Câmpina, județul Prahova. Pot fi persoane cu sau fără atestat de agent, în cel de-al doilea caz calificarea urmând să se facă în cadrul firmei noastre.