CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Alin Moldoveanu participă, la Bruxelles, la un seminar organizat de Consiliul European de Securitate și Apărare

- Actualitate -

Alin Moldoveanu participă, la Bruxelles, la un seminar organizat de Consiliul European de Securitate și Apărare

În aceste zile, primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu, se află la Bruxelles unde participă la un seminar interactiv pe teme de siguranță națională, organizat de Consiliul European de Securitate și Apărare din cadrul Comisiei Europene.

Alin Moldoveanu urmează un master în siguranță națională în cadrul Universității Naționale de Apărare București (fosta Academie Militară), iar o parte dintre masteranzi au fost invitați la seminarul de la Bruxelles, alături de reprezentanți (masteranzi și doctoranzi în domeniul menționat) ai tuturor țărilor din Uniunea Europeană. Securitatea și siguranța națională sunt teme extrem de importante în contextul actual, iar la nivelul Comisiei Europene se acordă o mare atenție promovării acestor subiecte în rândul statelor membre.
Printre lectorii seminarului se numără oficiali ai Consiliului European de Securitate și Apărare, NATO, Institutului European pentru Studii în Domeniul Securității, Agenției Europene de Apărare și Parlamentului European. Deplasarea la Bruxelles a lui Alin Moldoveanu nu este suportată de la bugetul local, primarul comunei Poiana Câmpina plătindu-și singur cheltuielile.


16 May 2017 19:22 6355 vizualizari


Comentarii


  • 18.05.2017 08:58 Manea Marieta Mai auzim ca exista printre noi si semeni care fac si ceva bun pentru interesul comun .
31 vizualizari 16 Jun 2024 09:21 Primim de la cititorii din Telega. Lucrare ”electorală”, inundată la prima ploaie

Primim de la cititorii din Telega. Lucrare ”electorală”, inundată la prima ploaie

Un cititor CâmpinaTV.ro din Telega ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 imagini surprinse în zile consecutive la Telega, în zona Telega Vale.

citeste mai mult
2535 vizualizari 14 Jun 2024 22:48 Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse pe Bulevardul Carol I, în cartierul Câmpinița, în apropierea sediului societății Drumuri și Poduri.

citeste mai mult
2651 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața pe loc.

citeste mai mult
3029 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV