CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Medalii pentru atletismul câmpinean la două competiții și calificări pentru întreceri internaționale

- Sport -

Medalii pentru atletismul câmpinean la două competiții și calificări pentru întreceri internaționale

Atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina (club coordonat de profesor Mihaela Marin) au participat în acest week-end la două competiții sportive, competiții de nivel național, unde - așa cum ne-au obișnuit - au obținut medalii și performanțe sportive apreciabile.

Astfel, la etapa finală a Campionatului Național de Juniori II, de la Pitești, trei atleți câmpineni, toți antrenați de Jenica Bran și care au deja dublă legitimare cu CSM București, pentru a-și asigura viitorul sportiv, au obținut două medalii de aur și două de argint, îmbunătățindu-și și cele mai bune performanțe.
Ștefan Gagiu - locul 1 la săritura în înălțime, cu 1,95m (nou record personal); locul 2 la săritura în lungime, cu 6,77m; locul 2 în ștafeta CSM București la 4x100m;
Eduard Unguroaica - locul 1 l triplusalt, cu 14,00m (nou record personal);
Alexandru Tilică - locul 4 la săritura în înălțime, cu 1,70m.
Ștefan Gagiu și Eduard Unguroiaca au confirmat prin aceste rezultate îndeplinirea baremului pentru participarea la Festivalul Olimpic al Tineretului European, care în acest an va avea loc în Slovacia, la Banska Bystrica.

Cealaltă competiție cu prezențe câmpinene la start a fost prima etapă a Campionatul Național de Seniori și Tineret. Clubul câmpinean a participat cu trei sportivi. Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - de asemenea, cu dublă legitimare și la CSM București, a reușit o comportare deosebită la această categorie, el fiind încă junior: locul 2 la tineret, aruncarea greutății (7,257kg) - 14.20m și locul 4 la aruncarea discului, cu 40,45m.
De asemenea, și reprezentanții CSM Brașov care se antrenează la Câmpina au avut performanțe de excepție: Andreea Lungu - locul 1, seniori, aruncarea discului, 49,63m și s-a calificat la Balcaniada de Seniori; Marius Vasile - locul 1, aruncarea greutății, tineret, 15,26m și locul 2, aruncarea discului, 47,57m.
Cei trei sportivi vor participa săptămâna viitoare la Campiontele Internaționale ale României la Atletism, care vor avea loc la Craiova.

”Din păcate, suntem nevoiți să facem diverse parteneriate cu cluburi mai puternice din țară, care ne apreciază valoarea cu adevărat și care și susțin sportivii în realizarea de performanțe la nivelul la care ei sunt pregătiți”, ne-a declarat la finalul celor două competiții profesorul coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Mihaela Marin.


29 May 2022 20:09 3017 vizualizari


Comentarii


344 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
485 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
515 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
763 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV