CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Medalii pentru atletismul câmpinean la două competiții și calificări pentru întreceri internaționale

- Sport -

Medalii pentru atletismul câmpinean la două competiții și calificări pentru întreceri internaționale

Atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina (club coordonat de profesor Mihaela Marin) au participat în acest week-end la două competiții sportive, competiții de nivel național, unde - așa cum ne-au obișnuit - au obținut medalii și performanțe sportive apreciabile.

Astfel, la etapa finală a Campionatului Național de Juniori II, de la Pitești, trei atleți câmpineni, toți antrenați de Jenica Bran și care au deja dublă legitimare cu CSM București, pentru a-și asigura viitorul sportiv, au obținut două medalii de aur și două de argint, îmbunătățindu-și și cele mai bune performanțe.
Ștefan Gagiu - locul 1 la săritura în înălțime, cu 1,95m (nou record personal); locul 2 la săritura în lungime, cu 6,77m; locul 2 în ștafeta CSM București la 4x100m;
Eduard Unguroaica - locul 1 l triplusalt, cu 14,00m (nou record personal);
Alexandru Tilică - locul 4 la săritura în înălțime, cu 1,70m.
Ștefan Gagiu și Eduard Unguroiaca au confirmat prin aceste rezultate îndeplinirea baremului pentru participarea la Festivalul Olimpic al Tineretului European, care în acest an va avea loc în Slovacia, la Banska Bystrica.

Cealaltă competiție cu prezențe câmpinene la start a fost prima etapă a Campionatul Național de Seniori și Tineret. Clubul câmpinean a participat cu trei sportivi. Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - de asemenea, cu dublă legitimare și la CSM București, a reușit o comportare deosebită la această categorie, el fiind încă junior: locul 2 la tineret, aruncarea greutății (7,257kg) - 14.20m și locul 4 la aruncarea discului, cu 40,45m.
De asemenea, și reprezentanții CSM Brașov care se antrenează la Câmpina au avut performanțe de excepție: Andreea Lungu - locul 1, seniori, aruncarea discului, 49,63m și s-a calificat la Balcaniada de Seniori; Marius Vasile - locul 1, aruncarea greutății, tineret, 15,26m și locul 2, aruncarea discului, 47,57m.
Cei trei sportivi vor participa săptămâna viitoare la Campiontele Internaționale ale României la Atletism, care vor avea loc la Craiova.

”Din păcate, suntem nevoiți să facem diverse parteneriate cu cluburi mai puternice din țară, care ne apreciază valoarea cu adevărat și care și susțin sportivii în realizarea de performanțe la nivelul la care ei sunt pregătiți”, ne-a declarat la finalul celor două competiții profesorul coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Mihaela Marin.


29 May 2022 20:09 2931 vizualizari



Comentarii






639 vizualizari 25 Apr 2024 20:27 Week-end plin pentru handbalistele de la CS Câmpina

Week-end plin pentru handbalistele de la CS Câmpina

Ambele echipe feminine de handbal ale CS Câmpina, pregatite de Daniel Vasile - pentru nivelul juniorilor III, respectiv, Denisa Toma - la juniori IV, sunt angrenate la acest sfâr?it de saptamâna în competi?ii oficiale.

citeste mai mult
912 vizualizari 25 Apr 2024 19:00 Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1888 vizualizari 21 Apr 2024 20:53 Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

citeste mai mult
2203 vizualizari 21 Apr 2024 13:10 Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV