Angajații și membrii familiilor acestora se vor putea vaccina mult mai ușor, fără să fie nevoiți să acceseze platforma de vaccinare sau să se înscrie pe o listă de așteptare, în cadrul societăților unde lucrează. Asta, cu condiția ca agenții economici respectivi să amenajeze spații adecvate procesului de vaccinare, după cum se precizează într-un comunicat al Prefecturii Prahova.
"Conform intrucțiunii nr.141/21.04.2021 a Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, prin grija operatorilor economici, imunizarea se va putea realiza într-un spațiu adecvat, identificat în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică Prahova. Cei care vor avea acces la imunizarea prin organizarea unor astfel de centre sunt: a) angajații proprii; b) angajații subcontractorilor; c) membrii familiilor celor două tipuri de angajați.
Agenții economici care doresc să amenajeze astfel de spații trebuie să asigure circuite de funcționalitate adecvate atât procesului de vaccinare, cât și asigurării sănătății și securității muncii. De asemenea, vor dota aceste încăperi cu frigidere pentru păstrarea dozelor la temperaturi cuprinse între +2 și +8 grade Celsius, prevăzute cu termometru și grafic de temperatură. Vaccinarea se va face fără programarea prealabilă în platformă, fiind întocmite doar liste nominale cu cei eligibili care vor fi înaintate către DSP. Persoanele imunizate vor fi înregistrate în Registrul Electronic Național de Vaccinări (RENV) și li se va elibera adeverința de vaccinare. Vaccinarea va fi făcută fie de către personalul medico-sanitar propriu al companiei, ce va fi arondat unui centru fix de vaccinare, fie de către echipe mobile organizate de către DSP Prahova, în funcție de numărul de persoane care urmează a fi imunizate. Stocurile de vaccin vor fi asigurate de către DSP în funcție de numărul persoanelor înscrise", se menționează în comunicatul de presă transmis de Prefectura Prahova.

Echipa Delice, coordonată de Pastry Chef Carmela Dragomir, a participat la prima ediție a Campionatului Național de Cofetari și Patiseri, eveniment organizat de Chefi de România, unde juriul a fost format din specialiști renumiți în domeniu.

Mare bucurie la Liceul Tehnologic „Constantin Istrati” din Câmpina, unde un grup de zece elevi și eleve pasionați de arta culinară au participat, în data de 20 noiembrie 2025, la concursul gastronomic organizat de Academia Junilor Bucătari, desfășurat la HORECANO Mogoșoaia.

Bianca Marin are 16 ani și este elevă la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” din Câmpina, membră a Formației Celesta și componentă a echipei de baschet a CS Câmpina. Tânăra se află internată la Institutul Clinic Fundeni din București, diagnosticul fiind aplazie medulară.

Seminarul eTwinning desfășurat la Lille, în Franța, în perioada 7-9 noiembrie 2025, a reunit 57 cadre didactice din întreaga Europă, oferind un cadru colaborativ pentru schimbul de bune practici, dezvoltarea de proiecte internaționale și explorarea unor metode moderne de predare.