Un șofer de 19 ani a blocat complet o cale de acces pe Strada Victoriei din Câmpina. "Sunt curier și am treabă!"

Social (Categoria articolului)

O camionetă a blocat complet aleea de acces dinspre Strada Sondei spre Strada Victoriei din municipiul Câmpina. S-a întâmplat zilele trecute și, mai bine de zece minute, oameni în vârstă sau mai tineri, bunici sau mămici cu cărucioare cu copii mici, cu toții au fost nevoiți să se întoarcă din drum și să ocolească mai multe blocuri pentru a putea intra pe Victoriei. Câteva persoane au sărit gardul care delimitează aleea de spațiul verde, alte persoane au așteptat sperând că șoferul își va face apariția mai repede și va muta mașina. Șoferul a apărut, într-un final, dar tot el a fost cel cu gura mare. 

Șoferul camionetei, un băiat de 19 ani, cu mult tupeu, a început să strige la oamenii strânși în zonă, oameni nemulțumiți, bineînțeles, că aleea de acces a fost blocată și nu se putea trece: ”Sunt curier și am treabă. Ce, unde vroiați să parchez, că eu am venit cu treabă aici?!” Tonul avântat al tânărului a coborât imediat odată cu apariția unui agent al Poliției Locale Câmpina, instituție sesizată de unul dintre trecători. Șoferul a încercat să explice... că el e curier și are treabă, a dat din mâini, a dat mai multe telefoane, și-a mutat mașina, dar tot a fost sancționat contravențional de polițistul local cu trei puncte de penalizare pentru staționare în loc nepermis. 
Este adevărat că municipiul Câmpina este sufocat de mașini și că locurile de parcare sunt insuficiente. Dar, parcă nici așa, să blochezi o cale de acces pentru că ești tu curier și ai treabă, ca și cum toți ceilalți nu au nimic de făcut și au ieșit la plimbare...

5590 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Puiu Ionel-Andi 18.02.2020 08:51 Politia să fie la fel de operativă și-n cazul mașinilor staționate,parcate,sau abandonate pe trotuare in preajma școlilor in orele de vâr sau pe lângă piața ;ori ștergi gardurile ori treci pe carosabil.

Social

1 vizualizari
30 mar. 2020 09:38

Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se ”trăiește” pandemia de coronavirus în... Zaragoza, Spania

În urma tot mai multor mesaje ale unor cititori, inclusiv din afara țării, prezentăm, în serial, modul în care simt, trăiesc, înfruntă pandemia de coronavirus câmpineni aflați peste hotare. Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se "trăiește" pandemia de coronavirus în orașul tău, aceasta este denumirea noului serial care va cuprinde povești adevărate, triste, dar adevărate, de la rude, prieteni (reali sau doar virtuali), cunoscuți, apropiați, oameni care se află departe de Câmpina și care au dorit să spună, să comunice, să transmită, într-un fel sau altul, mesaje celor de acasă. Dacă sunteți într-o asemenea situație sau cunoașteți câmpineni aflați în afara granițelor și care vor să ne spună cum se simte pandemia de coronavirus în orașul lor, îi așteptăm să ne transmită gândurile lor pe pagina noastră de Facebook - CampinaTV sau la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com.

9 vizualizari
30 mar. 2020 09:09

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 30 martie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

1179 vizualizari
29 mar. 2020 22:30

Cele patru ordine emise de Raed Arafat pentru sistemul medical în perioada stării de urgență

Ministrul secretar de stat Raed Arafat a prezentat situația existentă duminică seara, în România, în privința pandemiei de coronavirus: 1,815 cazuri confirmate de infectare, 206 persoane vindecate, 43 decese, 770 persoane internate, dintre care 52 la Terapie Intensivă. De asemenea Raed Arafat a anunțat că a emis patru ordine ale comandantului acțiunii privind unele reguli pentru personalul medical și privind înființarea unui nou spital militar de campanie la Constanța.

1408 vizualizari
29 mar. 2020 21:46

Principalele prevederi Ordonanței Militare nr.4: plafonarea prețurilor la utilități, sarcini noi pentru administrațiile locale, amenzi mai mari pentru nerespectarea măsurilor stabilite

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a prezentat duminică seară prevederile Ordonanței Militare nr.4/2020, emisă chiar astăzi și care urmează să fie publicată în Monitorul Oficial. Vă prezentăm în continuare principalele prevederi ale noului act normativ, cu precădere cele care interesează direct populația.