Ioan Adrian Pițigoi, candidatul PMP la Primăria Câmpina, despre cele trei priorități din agenda sa

Politică (Categoria articolului)

Candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Adrian Pițigoi, a vorbit pe larg despre prioritățile din celebra sa agendă, priorități ale viitorului său mandat de primar.

”Dezvoltarea Zonei Metropolitane Câmpina, o prioritizare a investițiilor de la periferie către centrul municipiului, precum și aducerea cetățeanului pe primul loc în agenda administrației locale - acestea sunt cele trei mari direcții pe care le voi impune ca principii pentru municipiul Câmpina în următorii patru ani. Sigur, pentru fiecare dintre acestea în parte avem stabilite etape, dar și termene clare, astfel încât după patru ani să vorbim despre cum vom dezvolta fiecare dintre aceste direcții de activitate”, a declarat Ioan Adrian Pițigoi, candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al municipiului Câmpina. (video)
De asemenea, Ioan Adrian Pițigoi a făcut un adevărat angajament în fața câmpinenilor: ”Tata, doctorul Leonida Pițigoi, m-a învățat să fiu un om de onoare. Adică, să mă angajez numai la acele lucruri pe care știu sigur că le pot realiza. Punctele pragmatice la care mă angajez sunt pe ”Agenda lui Pițigoi”. Angajamentele de onoare sunt în inimă și în minte. Ca primar, mă angajez să îmi pun toată priceperea și puterea de muncă în slujba oamenilor din Câmpina, să nu las pe nimeni în urmă, să aduc la primărie dinamismul de care Câmpina are nevoie pentru a se dezvolta, să nu fug niciodată de răspundere, să-mi recunosc greșelile și să le corectez, să vin cât mai des pe strada ta, să te ascult și să fac tot ceea ce depinde de mine ca să-ți rezolv problema, să fiu primarul oamenilor, nu al partidului, să pun mereu pe primul loc în ”Agenda lui Pițigoi” oamenii din Câmpina, să fiu primarul tuturor, indiferent de opțiunea politică a fiecăruia, să nu-i fac de rușine nici pe tatăl meu, nici pe fiul meu, Mihnea”, a concluzionat Ioan Adrian Pițigoi, candidatul PMP la funcția de primar al municipiului Câmpina.

Mai multe detalii despre proiectele PMP Câmpina puteți găsi pe pagina de Facebook Ioan PIțigoi.
(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PMP Prahova, CMF 21200020)

2196 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1713 vizualizari
20 oct. 2020 12:33

USR Prahova contrazice USR Câmpina în privința susținerii primarului ales Alin Moldoveanu

1 comentarii

USR Câmpina anunța luni, prin intermediul unui comunicat de presă semnat de președintele organizației, Dragoș Dinulescu, că va acorda tot sprijinul primarului Alin Moldoveanu, prin intermediul celor trei consilieri locali aleși în urma scrutinului din 27 septembrie 2020. Marți, USR Prahova transmite, tot prin intermediul unui comunicat, că "o astfel de decizie nu a fost aprobată în cadrul filialei și nu are susținerea consilierilor locali ai USR". 

1840 vizualizari
19 oct. 2020 22:16

USR Câmpina își anunță susținerea față de primarul Alin Moldoveanu

7 comentarii

Un comunicat de presă transmis de Organizația Câmpina a USR anunță susținerea primarului nou ales, independentul Alin Moldoveanu, de către cei trei consilieri din partea acestei formațiuni politice. Iată comunicatul integral, semnat de președintele USR Câmpina, dr. Dragoș Dinulescu. 

Alte stiri recente

990 vizualizari
20 oct. 2020 20:30

Personalul auxiliar din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și-a recâștigat în instanță sporurile pierdute în 2019

La finalul anului 2018, odată cu aplicarea Ordonanței de Urgență nr.114, angajaților din spitale, cei care formează personalul auxiliar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, bucătărese etc), le-au fost tăiate sporurile pentru munca prestată în week-end, de sărbătorile legale și în celelalte zile declarate libere conform reglementărilor legale în vigoare. Peste 50 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpina au dat în judecată instituția și au câștigat procesul atât la fond, cât și la apel.

398 vizualizari
20 oct. 2020 20:25

Game Changers Câmpina organizează o conferință online despre dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un domeniu încă prea puțin explorat la noi, dar încet-încet, mai ales în rândul tinerilor, al celor aflați la început de drum în viață, acest domeniu devine din ce în ce mai apreciat. Poate tocmai de aici a apărut și dorința Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina de a organiza un astfel de eveniment. Inițial, s-a dorit o conferință față în față, dar pentru că lucrurile din punct de vedere al măsuirilor sanitare sunt încă destul de complicate, s-a decis oganizarea acestei conferințe online.