CONTACT

5 lei, suma spectaculoasă cu care președintele Adrian Stoican a sponsorizat clubul municipalității, pe care îl conduce!

- Actualitate -

5 lei, suma spectaculoasă cu care președintele Adrian Stoican a sponsorizat clubul municipalității, pe care îl conduce!

Nu, nu este nicio glumă, nicio neînțelegere, ci scrie negru pe alb în raportul pe anii 2022 și 2023, pe care Adrian Stoican, președintele CS Câmpina, l-a transmis Consiliului Local pe 23 ianuarie 2024. Un raport care ar trebui depus anual...

În cele 27 pagini ale raportului sunt detaliate veniturile, cheltuielile și activitățile fiecărei secții în parte. Ei bine, pentru anul 2023, secția de natație, unde Adrian Stoican este singurul antrenor, a beneficiat de sponsorizări în valoare totală de 8.010 lei. Din această sumă, după cum puteți vedea în imaginea atașată, facsimil din raport, o sumă impresionantă provine chiar de la președintele CS Câmpina, Adrian Stoican - 5 lei! Desigur, atât s-a putut din două salarii de bugetar, Stoican fiind atât președinte al CSC, cât și profesor de educație fizică la o școală gimnazială. 5 lei? Generoasa sponsorizare a venit cu câteva zile înaintea Crăciunului, pe 19 decembrie 2023, dar nu este cea mai mică sponsorizare atrasă de secția condusă de Stoican. Astfel, în cursul anului 2023, o altă persoană fizică a sponsorizat natația de la CSC cu... 3 lei!
Acum, există mai multe posibilități: ori oameni ăștia își bat joc de consilierii locali, ori contabilul CSC-ului și-a bătut joc de președintele Stoican! În oricare dintre situații, lucrurile sunt extrem de grave... Miercuri, 31 ianuarie, raportul Clubului Sportiv Câmpina se va afla pe ordinea de zi a Consiliului Local Câmpina. Suntem curioși dacă vor exista discuții, explicații... Cât despre soarta sportului câmpinean, nicio șansă la vreo discuție serioasă, cel puțin în actualul mandat.


26 Jan 2024 20:50 3291 vizualizari


Comentarii






  • 27.01.2024 22:37 Amelia Stoican este singurul care nu a fost schimbat. Zilele trecute cand am citit despre noul sef al serviciului cultura, ma intrebam cand va fi schimbat. Inteleg ca miercuri , in sedinta CL, in urma acestui raport, Liviu Briciu va propune demiterea lui Stoican. Regulamentul a fost modificat, asa ca presupun ca si componenta comitetului director se va schimba , sa intre domnule acolo reprezentantii sponsorului/sponsorilor.Urmeaza privatizarea, s-a mai incercat odata prin 2013, doar ca, atunci erau multi consilieri cu stiinta de carte, care au demascat combinatia si au respins “atacul”.
  • 27.01.2024 13:38 Tache Nicoleta Tiseanu cine este.Eu cred că au donat la misto.Era mesamplace complet daca erau pe lista Horațiu Zagan și Elena Albu .Și când oamenii ăștia au funcții dar și studii superioare și se cred intelectuali dar se fac de râs la maxim prin ce scot pe gura.Au înnebunit salcâmii.
  • 26.01.2024 21:35 diss Cei 5 lei i-a donat pe toți odată sau în mai multe tranșe?
2107 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3004 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3947 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3471 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV