Apelul primarului Alin Moldoveanu către consilierii câmpineni pentru rezolvarea unor probleme "moștenite" de la fosta administrație

Social (Categoria articolului)

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din luna decembrie 2020, primarul municipiului, Alin Moldoveanu, a făcut un apel către consilierii locali pentru ca aceștia să inițieze proiecte de hotărâri, la începutul anului 2021, pentru a se ajunge la zi cu toate situațiile rămase restante din precedentul mandat. Este vorba despre închirierea unor terenuri ale căror contracte au expirat, despre blocul de necesitate, despre numerotarea eronată a unor imobile și altele.

”Trebuie inițiate proiecte de hotărâre cu privire la închirierea unor terenuri ale căror contracte au expirat, în unele cazuri fiind terenuri-curte, terenurile de sub case sau căi de acces. Contractele au expirat de mult și nimeni nu s-a ocupat să le prelungească, având în vedere că singura procedură este licitația publică. De asemenea, și contractul pentru iluminatul public expiră și trebuie demarată procedura legală pentru încheierea unui nou contract. Un alt lucru, blocul de necesitate. Știu că ați fost acolo pentru a vedea situația la fața locului, dar trebuie să ne grăbim să luăm o decizie... Doamnelor și domnilor din Comisia de Urbanism, avem mult de lucru. Nu doar că sunt nume de străzi cu probleme, dar sunt probleme chiar și la numerotarea imobilelor, inclusiv pe Bulevardul Carol I și sunt foarte multe astfel de situații semnalate de cetățeni, sunt probleme care trebuie remediate. Vă rog să luați în calcul și analizarea chiriilor pentru proprietățile municipalității, pentru terenurile care au destinație de teren agricol sau teren curte. Nu în ultimul rând, vreau să vă spun că voi veni cu un proiect de reorganizare a organigramei, care va fi supus dezbaterii publice, principalele motive pentru care inițiez acest proiect sunt  reducerea cheltuielilor de funcționare și asigurarea eficienței în activitatea Primăriei. Din păcate, sunt multe lucruri care fie nu sunt făcute deloc, fie nu sunt bine făcute și noi trebuie să le remediem. Vă rog să vă implicați pentru că toate acestea sunt probleme care țin de administrarea domeniului public și privat al municipiului Câmpina, unde dumneavoastră, consilierii locali, decideți”, a fost apelul primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, către consilierii locali. (video)

13022 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 05.01.2021 15:49 Corect!!!...cred ca orasul deține cei mai multi câini pe cap de locuitor din romania!!!...urgent trebuie data o hotărâre de consilul privind statutul acestor patrupede, mai mult pe străzi circula liberi ,iar cei însoțiți n-au botniță!!...există lege bai consilierilor...!!!...
  • Mihai Boeru 05.01.2021 19:26 Cred ca încurcați ''scula'' cu ''prefectura''... exista deja hotărâri de consiliu local și acestea trebuiesc respectate și aplicate de Politia Locala, unde este cazul, iar în legătură cu contractele de închiriere și celelalte probleme expuse se ocupa serviciul ADPP și celelalte formații ale Primăriei, nu CONSILIERII.
  • Iulia 05.01.2021 19:55 Domnule ''Rammstein'', orice persoana fizica ori juridica, poate tine oricâte patrupede dorește, atâta timp cât oferă condiții de bunăstare pentru animalele pe care le posedă, conform legii. Faptul că nu se respectă legea cu privire la purtarea botniței, este o altă discuție, iar acolo într-adevăr, trebuie luate măsuri, cu toate că nu am luat la cunoștință să existe cazuri în Câmpina unde oamenii să fie mușcați de câini.. Câinii de pe străzi sunt aduși de cel pe care fosta administrație l-a luat în brațe, fiindcă acesta încă capturează din împrejurimi și descarcă liniștit pe străzile orașului, dar vă asigur că se iau măsuri împotriva lui. În plus, aparte de ce aduce el, sunt abandonați câini de către persoane fizice iresponsabile pentru care sterilizările nu reprezintă o prioritate, fiindu-le mai ușor să arunce puii rezultați în stradă.
  • Anonim 06.01.2021 11:58 Domnule Rammstein, sunt atatea probleme nerezolvate in Campina ca de pilda faptul ca se dau sume fabuloase de bani pe iluminatul de Craciun sau pe festivaluri ieftine care oripileaza orice om cu bun gust, pe asistenti sociali care NU respecta confidentialitatea sau lipsa de solutii in zonele sarace ale orasului unde oamenii nu sunt inclusi social, etc. etc. Cainii NU sunt o problema decat pentru minti odihnite care n-au ce face si inventeaza probleme. Asa cum a spus si Iulia, NU sunt violenti, multi sunt aruncati de oameni care NU primesc amenzi pentru abandon asa cum spune legea si de cele mai multe ori sunt hraniti de oamenii de pe la blocurile unde stau.
  • Mihai Boeru 06.01.2021 20:26 Bună seara, Am rugămintea sa prezentați o știre/informare din postura unei entități echidistante, fără a ține partea vreunei părți și eventual cu adaugari/comentarii a ceea ce prevede legea administrației publice. În majoritatea postarilor țineți partea doar uneia din părți, ceea ce nu face cinste deontologiei profesiei de jurnalist...atentie campinatv.ro😇
  • Preda Frank 07.01.2021 00:44 Sincer va exista dialog.Daca oamenii vor vedea primarul si consilierii la treaba sigur vor pune osul.Eu zic ca cei care stau la bloc sunt mai iresponsabili,gen las ca face vecinu.La casa mai cresti o gaina,purcel,pui zarzavat.Si poate vom avea si noi strand candva si muzeu cu petrolul
  • Unchiu 13.01.2021 14:21 Dom Ramstain , in opinia ta , daca tie nu-ti plac animalele , hai sa le dam in cap , ca sa nu-i mai vedem....asta este si va fi o problema si nu cred ca nu mai aderam noi la euro din cauza asta.. Mai bine puneti web-camuri pe toate strazile dintre blocuri si in zonele intunecate , sa vedeti cine arunca gunoaie aiurea , cine se mai omoara noaptea pe strazi ca vaz ca-i plin orasul de dementi cu bmw-uri si drogati

Social

3146 vizualizari
18 iun. 2021 18:11

Oferta educațională a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina pentru anul de învățământ 2021-2022

În perioada 7 iunie - 10 septembrie, Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina face înscrieri pentru anul de învățământ 2021-2022. Planul de școlarizare cuprinde 75 locuri la specialitatea asistent medical generalist (3 ani, cursuri de zi) și 25 locuri la specialitatea asistent medical de farmacie (3 ani, cursuri de zi), ambele specializări fiind acreditate de Ministerul Educației și Cercetării.

4240 vizualizari
17 iun. 2021 19:03

Școala de șoferi Autoprof Câmpina premiază performanța. Reduceri pentru elevii cu media generală peste 9

Școala de șoferi Autoprof din Câmpina funcționează din anul 2005 și este un adevărat etalon în domeniu, fiind recunoscută ca o instituție care apreciază performanța. Acum, Autoprof vine cu o nouă provocare – acordă reduceri pentru elevii cu rezultate bune la învățătură, media generală peste 9 pe cel puțin un semestru.

Alte stiri recente

1696 vizualizari
20 iun. 2021 19:40

În ultima duminică a fiecărei luni de vară, în centrul Câmpinei va cânta fanfara

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a pregătit o serie de evenimente pentru ultimul week-end al fiecărei luni de vară. Sâmbăta sunt organizate diverse spectacole în aer liber, despre care am scris pe larg aici, iar a doua zi, duminica, de la ora 11.00, este pregătită o altă surpriză.

1294 vizualizari
20 iun. 2021 19:23

O săptămână până la alegerile pentru funcția de primar al comunei Șotrile. Bogdan Davidescu, din nou pe lista candidaților

În ultimii ani, singurele referiri despre comuna prahoveană Șotrile în presa națională sunt cele legate de isprăvile lui Bogdan Davidescu, fostul primar, condamnat în anul 2019 pentru pornografie infantilă. O condamnare cu suspendare, în urma căreia Davidescu și-a pierdut mandatul de primar. A fost exclus din PSD, așa, de fațadă, pentru că partidul nu a desemnat un alt candidat la Primărie, la alegerile locale din septembrie 2020. Bogdan Davidescu a candidat din nou, independent, și a câștigat cu 41,22%, față 34,94% cât a obținut principalul său contracandidat, liberalul Gabriel Broșteanu.