Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSM Rm. Sărat 39-20

Sport (Categoria articolului)

În primul meci pe teren propriu din noua ediție a Campionatului Național de Handbal Feminin, juniori III, CS Câmpina a întâlnit formația CSM Rm. Sărat, de care a dispus categoric, cu scorul de 39-20, la pauză 19-10.

A fost un adevărat galop de sănătate pentru fetele pregătite de Daniel Vasile, care s-au distanțat rapid pe tabela de marcaj și și-au tot mărit avantajul până la ultimul fluier al arbitrilor Marina Agliceriu și Laurențiu Jugănaru, ambii din Ploiești.
CS Câmpina a jucat în următoarea alcătuire: Teodora Alexe - Cătălina Antonie (2 goluri), Mălina Cărămidaru (2 goluri), Antonia Dragomir (14 goluri), Ilinca Neagu (un gol), Carina Vasile (5 goluri), Sabrina Lupu (un gol), Sofia Robu (5 goluri), Antonia Robu (un gol), Daria Cojani, Rebeca Chitălan, Ariana Duță (un gol), Alessia Stamate (3 goluri), Gabriela Roiniță (2 goluri), Teodora Jubea (2 goluri).
Etapa viitoare, sâmbătă, 14 octombrie, CS Câmpina va juca în deplasare în fața formației CS Bucov.

1995 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 01.10.2023 13:51 Complimenti!👏

Sport

754 vizualizari
28 nov. 2023 13:29

La Câmpina, elita națională a handbalului feminin juvenil se reunește la Cupa ”1 Decembrie”

Câmpina va găzdui unul dintre cele mai spectaculoase turnee de handbal feminin la nivel de juniori IV, reunind cele mai bune echipe ale momentului la nivel național. Prilejul este dat de Cupa ”1 Decembrie”, care va avea loc în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.

2559 vizualizari
26 nov. 2023 13:24

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a avut loc primul joc al ultimei runde din Liga A Prahova. Aceasta a continuat sâmbătă și s-a încheiat duminică. Iată rezultatele și clasamentul actualizat:

Alte stiri recente

360 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.

255 vizualizari
29 nov. 2023 08:51

În Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții. Câți bani se strâng anual din această taxă și din amenzile pentru nerespectarea ei?

Probabil că nu știe prea multă lume că, printre altele, la nivelul municipiului Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții, taxă care variază în funcție de tonaj - de la 3,5 tone, la 5 tone și peste 7,5 tone.