CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

CS Câmpina, o victorie și o înfrângere la primele meciuri de la turneul din Grecia

- Sport -

CS Câmpina, o victorie și o înfrângere la primele meciuri de la turneul din Grecia

UPDATE - CS Câmpina a pierdut și ultimul joc din grupă, 0-2 cu FC Xanthi, și va juca luni, de la ora 10.15, meciul pentru locurile 5-6 cu Dimitra Apollon Trikala, din Grecia.

Așa cum v-am informat deja, în perioada 24-27 iunie, grupa de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi, participă la un turneu de fotbal în Grecia - Balkan International Cup.

CS Câmpina a fost repartizată într-o grupă alături de trei echipe din țara gazdă - FC Dionysos, Leondes Atena și FC Xanthi.
În primul meci din cadrul acestei grupe, câmpinenii au dispus cu scorul de 1-0 de FC Dionysos. Apoi, în fața formației Leondes Atena, elevii lui Roberto Opatchi au pierdut cu 3-0, în cursul zilei de duminică fiind programat și ultimul meci al grupei, în fața mai cunoscutei echipe FC Xanthi.
Dincolo de rezultate și de adversari, importantă la o astfel de competiție este participarea, care le aduce juniorilor lui CS Câmpina experiență atât în plan sportiv, cât și în plan personal.


26 Jun 2022 14:07 1711 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
702 vizualizari 25 May 2024 20:59 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Sâmbătă seară, la Suceava, a avut loc primul meci al formației CS Câmpina la turneul final Speranța al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III. CS Câmpina a întâlnit formația CSS Drobeta Tr. Severin,

citeste mai mult
1119 vizualizari 25 May 2024 20:24 Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a început etapa a 32-a din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și se va încheia duminică. Iată rezultatele de până acum și clasamentul la zi:

citeste mai mult
603 vizualizari 25 May 2024 20:03 Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Mai mulți atleți de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, sub coordonarea antrenorului Mihaela Marin, au participat sâmbătă, la București, la prima zi a etapei I a Campionatulului Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

citeste mai mult
861 vizualizari 25 May 2024 13:59 Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Nu, nu a fost un meci de vacanță... Deși, cam așa a părut... Toată lumea relaxată, gazdele au forțat doar cât să aibă un avantaj conforabil, oaspeții excesiv de relaxați, nimeni părea că nu-și dorește altceva decât ca totul să se termine...

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV