CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Încă un an pe bară? AJF Prahova nu acceptă înscrierea CS Câmpina nici în noua ediție de campionat

- Sport -

Încă un an pe bară? AJF Prahova nu acceptă înscrierea CS Câmpina nici în noua ediție de campionat

Sezonul fotbalistic 2018-2019 a fost o mare dezamăgire pe plan local și asta deoarece clubul municipalității - CS Câmpina - nu a fost înscris în campionat din cauza litigiilor cu HM Junior și cu Asociația Județeană de Fotbal Prahova. O mare dezamăgire în primul rând pentru copiii înscriși la secția de fotbal a clubului, ei fiind nevoiți doar să se antreneze și să dispute câteva partide amicale, fără să participe, însă, la vreo competiție oficială. Ei bine, se pare că situația nu se va schimba nici de acum înainte. Luni, 19 august 2019, la sediul AJF Prahova a avut loc ședința pentru organizarea noului sezon la nivelul campionatelor de juniori...

CS Câmpina a depus la AJF cereri de înscriere în noul sezon fotbalistic pentru două echipe, la nivelul campionatelor de juniori D (născuți după 2007) și juniori E (născuți după 2009). AJF Prahova le-a transmis reprezentanților CS Câmpina un răspuns care echivalează cu refuzul înscrierii în noua ediție de campionat până când clubul câmpinean nu rezolvă litigiile pe care le are în acest moment, în instanțele civile, cu AJF Prahova și cu HM Junior Câmpina. 
Adrian Stoican, președinte CS Câmpina: ”Am depus cereri de înscriere pentru două echipe de juniori și ni s-a comunicat că avem locurile rezervate, dar până la data începerii campionatului va trebui să mai existe o comunicare între AJF și FRF, în urma căreia să ni se permită să participăm la competiție”.
Dacă președintele CS Câmpina evită să spună exact cum stau lucrurile, președintele AJF Prahova, Silviu Crângașu, ne-a precizat cât se poate de clar: ”Din punctul meu de vedere lucrurile sunt cât se poate de clare și le-am transmis oficial acest lucru și celor de la CS Câmpina: până nu aduc documente oficiale din care să reiasă că nu au litigii în instanțele civile nici cu noi, cu AJF Prahova, nici cu alți membri afiliați, nu se pune problema înscrierii vreunei echipe! Chiar nu reușesc să înțeleg ce se întâmplă la Câmpina, de ce oamenii de acolo nu lasă orgoliile la o parte și preferă să cheltuiască milioane de lei pe avocați în loc să direcționeze acești bani pentru copii și copiii să joace în competiție”.
Precizăm că pe site-ul AJF Prahova a fost publicat astăzi programul campionatelor de juniori, inclusiv la juniori D și E, unde a depus cereri de înscriere și CS Câmpina. Clubul câmpinean nu se numără printre echipele care vor juca în campionat! (foto)

Acum, este vorba de mai multe litigii pe care le-a declanșat CS Câmpina - un  proces este îndreptat împotriva AJF, mai exact a membrilor Comisiei pentru Statutul Jucătorului, pentru abuz în serviciu, și alte procese sunt în derulare cu HM Junior Câmpina, pe mai multe spețe. Noi am scris pe larg despre aceste probleme care au pornit de la contractul destul de dubios încheiat în 2016 între CS Câmpina și HM Junior, un club privat, aparținând lui Mircea Hagianu. Conform acestui contract, CS punea la dispoziția HM Junior terenul sintetic de fotbal din incinta Căminului Petrol, iar HM trebuia să cedeze către CS Câmpina două echipe de juniori. Contractul a fost reziliat după un an de către CS Câmpina, deoarece HM Junior nu și-a respectat obligațiile. De aici a pornit un întreg șir de conflicte, ajungându-se la instanțele sportive de la AJF și FRF și apoi în instanțele civile. HM Junior vrea de la CS Câmpina banii reprezentând indemnizația de formare a unora dintre jucători (24.251 lei), iar CS vrea de la HM banii reprezentând contravaloarea închirierii terenului pentru antrenamente și meciurile disputate (25.500 lei). Precizăm că procesele sunt la diferite instanțe, în diferite stadii, iar avocatul angajat de CS Câmpina este plătit cu 200 lei/oră.
Renunțarea la aceste litigii ar presupune o înțelegere între cele două cluburi, lucru greu de crezut că se va întâmpla având în vedere cât de departe s-a ajuns în acest conflict și cât de mari sunt orgoliile. În tot acest timp, Câmpina plătește, pentru că banii cheltuiți de CS pe avocat și tot felul de taxe sunt bani publici. Din păcate, Comitetul Director merge în continuare pe mâna lui Adrian Stoican, iar Consiliul Local consideră că nu mai are nicio treabă din momentul în care a numit acest Comitet Director. Poate ar trebui făcut un calcul cu toate sumele cheltuite până acum pe aceste procese, astfel încât să le putem aminti unora înaintea campaniei electorale de anul viitor...


19 Aug 2019 18:46 4563 vizualizari


Comentarii


352 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
502 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
527 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
786 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV