”Grădinița de vară - curcubeu în suflet de copil”, un proiect educațional al Grădiniței ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Social (Categoria articolului)

Proiectul educațional ”Grădinița de vară - curcubeu în suflet de copil” a avut loc în perioada 26 iunie - 5 iulie, fiind derulat la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, cu aprobarea Inspectoratului Școlar Județean Prahova. Aflat la a treia ediție, proiectul educațional a avut ca scop stimularea implicării voluntare a copiilor în activitățile recreativ - instructive, cu promovarea și valorizarea potențialului individual și de grup a acestora, precum și însușirea pe termen scurt și lung a unor alternative real-educative de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut și util. 

Cadrele didactice, care au participat voluntar la acest proiect, și-au propus să transpună copiii într-o lume plină de culoare în care aceștia să îmbine armonios plăcerea jocului cu bucuria de a-și face noi prieteni, să facă experimente, să descopere minuni ale lumii, să se bucure de copilărie. ”Au fost opt zile minunate, colorate în cele șapte culori ale curcubeului, iar ultima zi fiind un amestec de culori. Copiii cu potențial artistic (25 de copii din Grădinița “Iulia Hasdeu” și 12 copii din Grădinița nr 6) s-au împrietenit, s-au jucat, au socializat, au experimentat, au desfășurat multe jocuri de rol (la mare, la munte, la picnic, in grădina de lavandă etc.), au pictat, au desenat, dar, în primul rând, s-au distrat. La final, chiar și ei au fost încântați de expoziția realizată în cele opt zile ale proiectului. Fiind la a treia ediție am încercat să aducem, de fiecare dată, ceva nou, mai atractiv, mai distractiv. Totul pentru zâmbetul colorat al copiilor noștri”, ne-a declarat Mihaela Predea, directorul Grădiniței ”Iulia Hasdeu” din Câmpina.

3440 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • El Puerco 08.07.2023 18:50 Curcubeurile trebuie tinute cat mai departe de astia mici, ei sunt nevinovati si trebuie ajutati sa se dezvolte normal. Sper ca nu ii educati in directia aia mai 'progresiva' a occidentului.

Social

1839 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1417 vizualizari
27 nov. 2023 18:57

Un altfel de antrenament pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

3 comentarii

Zilele trecute, atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au avut parte de o surpriză din partea coordonatorului lor, antrenorul Mihaela Marin, care le-a propus... un altfel de antrenament.

Alte stiri recente

71 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

392 vizualizari
03 dec. 2023 18:54

Un an și jumătate de închisoare pentru că a furat un BMW abandonat pe marginea DN1, între Câmpina și Ploiești

Judecătoria Câmpina a pronunțat recent o sentință într-un dosar de furt, condamnându-l pe autor la o pedeapsă de un an și jumătate cu închisoare. Sentința nu este definitivă.