Organizația de femei a PNL Prahova nu mai are doi copreședinți. Monica Clinciu este președinte unic

Politică (Categoria articolului)

La sfârșitul săptămânii trecute, Biroul Politic Național (BPN) al femeilor liberale s-a întrunit la Brașov pentru a valida președinții celor 24 de organizații din teritoriu unde încă mai exista conducere bicefală, adică o conducere asigurată de doi copreședinți, unul din vechiul PNL și unul din fostul PDL. Printre aceste organizații se număra și Prahova.

Până acum, Organizația Județeană de Femei a PNL Prahova a fost condusă de Monica Clinciu - avocat, consilier local la Câmpina și Viorica Vasile - economist, fost consilier județean în mandatul trecut și fost consilier local la Sinaia, în urmă cu două mandate. În cadrul ședinței BPN, în funcția de președinte unic al OFL Prahova a fost validată câmpineanca Monica Clinciu. La ședință au fost prezente cele două copreședinte de la nivel național - deputații Cristina Trăilă și Lucia Varga, reprezentantele tuturor organizațiilor județene, dar și mai multe femei parlamentar, membre ale PNL, bineînțeles. 
Biroul Permanent Național al OFL a adoptat și o rezoluție cu privire la cota de reprezentare a femeilor pe listele pentru alegerile parlamentare, iar această rezoluție urmează să fie înaintată conducerii partidului. Practic, reprezentantele PNL doresc ca în fiecare județ raportul să fie o femei la trei bărbați - pe lista de candidați pentru Camera Deputaților și o femeie la doi bărbați - pe lista de candidați pentru Senat. Și speră ca de această dată să se țină cont de rezoluția lor, nu așa cum s-a întâmplat la alegerile locale, unde nu peste tot a fost respectată cota de 30% de reprezentare a femeilor pe listele de candidați pentru consiliile locale și județene.

8242 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 30.10.2017 01:37 Sa puna un barbat copresedinte daca nu mai gasesc femei :))

Politică

2043 vizualizari
02 sept. 2022 20:19

Comunicat al Partidului Verde Câmpina: ”Au transformat Piața în bâlci, au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”

2 comentarii

Am primit din partea Partidului Verde Câmpina un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

4797 vizualizari
01 sept. 2022 08:56

Argumentele ”oamenilor liberi” în favoarea realizării pasajului subteran

7 comentarii

Zilele trecute, liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, care este și consilier local, a susținut o conferință de presă, în care unul dintre subiectele abordate a fost necesitatea construirii pasajului subteran, proiectul mult-discutat, care a născut atâtea pasiuni și a stârnit atâtea orgolii.

Alte stiri recente

1451 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

425 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările: