Organizația de femei a PNL Prahova nu mai are doi copreședinți. Monica Clinciu este președinte unic

Politică (Categoria articolului)

La sfârșitul săptămânii trecute, Biroul Politic Național (BPN) al femeilor liberale s-a întrunit la Brașov pentru a valida președinții celor 24 de organizații din teritoriu unde încă mai exista conducere bicefală, adică o conducere asigurată de doi copreședinți, unul din vechiul PNL și unul din fostul PDL. Printre aceste organizații se număra și Prahova.

Până acum, Organizația Județeană de Femei a PNL Prahova a fost condusă de Monica Clinciu - avocat, consilier local la Câmpina și Viorica Vasile - economist, fost consilier județean în mandatul trecut și fost consilier local la Sinaia, în urmă cu două mandate. În cadrul ședinței BPN, în funcția de președinte unic al OFL Prahova a fost validată câmpineanca Monica Clinciu. La ședință au fost prezente cele două copreședinte de la nivel național - deputații Cristina Trăilă și Lucia Varga, reprezentantele tuturor organizațiilor județene, dar și mai multe femei parlamentar, membre ale PNL, bineînțeles. 
Biroul Permanent Național al OFL a adoptat și o rezoluție cu privire la cota de reprezentare a femeilor pe listele pentru alegerile parlamentare, iar această rezoluție urmează să fie înaintată conducerii partidului. Practic, reprezentantele PNL doresc ca în fiecare județ raportul să fie o femei la trei bărbați - pe lista de candidați pentru Camera Deputaților și o femeie la doi bărbați - pe lista de candidați pentru Senat. Și speră ca de această dată să se țină cont de rezoluția lor, nu așa cum s-a întâmplat la alegerile locale, unde nu peste tot a fost respectată cota de 30% de reprezentare a femeilor pe listele de candidați pentru consiliile locale și județene.

8381 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 30.10.2017 01:37 Sa puna un barbat copresedinte daca nu mai gasesc femei :))

Politică

3402 vizualizari
01 feb. 2023 07:33

Acuze grave dinspre PSD Câmpina spre Ploiești: ”Se fac presiuni asupra consilierilor și li se promit funcții în societăți de stat”

1 comentarii

În cadrul conferinței de presă a Organizației Câmpina a Partidului Social Democrat, în cadrul căreia au fost prezentate proiectele pentru bugetul local al acestui an, președintele Ioan Mușat a lansat un atac dur spre Ploiești, mai exact spre lideri politici cu funcții importante în administrație.

2779 vizualizari
01 feb. 2023 06:52

PSD Câmpina și-a prezentat proiectele pentru bugetul local - un nou sens giratoriu, parcări, o grădină publică și... fără pasaj subteran

1 comentarii

Cu două zile înaintea ședinței Consiliului Local Câmpina în care se va discuta proiectul privind bugetul local pentru anul 2023, filiala locală a Partidului Social Democrat a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat proiectele pe care această formațiune politică le va propune ca amendamente la bugetul local.

Alte stiri recente

331 vizualizari
02 feb. 2023 12:22

Podul feroviar de la Bobolia (Poiana Câmpina) intră în a doua etapă de consolidare

Sucursala Regională București a CFR SA a desemnat oferta câștigătoare la licitația pentru elaborarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor de realizare a unui baraj mic în albia râului Prahova, în zona podului feroviar de la km 89+140 al căii ferate București - Ploiești Vest - Câmpina (pe raza satului Bobolia, aparținând de comuna Poiana Câmpina).

495 vizualizari
02 feb. 2023 09:55

Joi dimineață, acțiune a Poliției Rutiere pe DN1, la Nistorești

În cursul dimineții de joi, 2 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova desfășoară o acțiune pe Drumul Național 1, zona Nistorești, pentru verificarea respectării restricțiilor de circulație pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, precum și verificarea dotării lor cu anvelope de iarnă sau lanțuri, având în vedere condițiile meteo-rutiere din zona montană spre care se îndreaptă.