Un tânăr din Câmpina a fost prins de Poliția Locală în timp ce desena graffiti pe pereții unor blocuri

Social (Categoria articolului)

În timp ce se aflau într-o misiune de patrulare în centrul muncipiului Câmpina, un echipaj al Poliției Locale a prins un tânăr care desena pe zidurile blocurilor și pe fațadele unor imobile cu spray-uri.

Tânărul a fost legitimat și sancționat, aplicându-i-se și o măsură complementară menită să descurajeze alți potențiali amatori ai acestui gen de ”artă stradală”. Băiatul are 20 de ani, este domiciliat în Câmpina și a fost sancționat în conformitate cu prevederile Legii nr. 544/2003 privind măsuri pentru asigurarea aspectului estetic al localităților. În plus, așa cum spuneam, i s-a aplicat și o măsură complementară și anume aceea de a șterge toate înscrisurile și desenele realizate în localitate. Tânărul s-a conformat și a curățat toate zidurile și fațadele pe care pictase cu spray-uri.

(Foto cu caracter ilustrativ)

5726 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Margareta 18.02.2020 07:58 Tinerii frumosi si liberi cu #rezist.Viitorul ''suna bine''.
  • COJOCARU 18.02.2020 19:37 Margareta Ce are ... cu prefectura ?
  • Preda 19.02.2020 15:03 O ziseși Margareto!!!

Social

1 vizualizari
30 mar. 2020 09:38

Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se ”trăiește” pandemia de coronavirus în... Zaragoza, Spania

În urma tot mai multor mesaje ale unor cititori, inclusiv din afara țării, prezentăm, în serial, modul în care simt, trăiesc, înfruntă pandemia de coronavirus câmpineni aflați peste hotare. Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se "trăiește" pandemia de coronavirus în orașul tău, aceasta este denumirea noului serial care va cuprinde povești adevărate, triste, dar adevărate, de la rude, prieteni (reali sau doar virtuali), cunoscuți, apropiați, oameni care se află departe de Câmpina și care au dorit să spună, să comunice, să transmită, într-un fel sau altul, mesaje celor de acasă. Dacă sunteți într-o asemenea situație sau cunoașteți câmpineni aflați în afara granițelor și care vor să ne spună cum se simte pandemia de coronavirus în orașul lor, îi așteptăm să ne transmită gândurile lor pe pagina noastră de Facebook - CampinaTV sau la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com.

9 vizualizari
30 mar. 2020 09:09

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 30 martie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

1173 vizualizari
29 mar. 2020 22:30

Cele patru ordine emise de Raed Arafat pentru sistemul medical în perioada stării de urgență

Ministrul secretar de stat Raed Arafat a prezentat situația existentă duminică seara, în România, în privința pandemiei de coronavirus: 1,815 cazuri confirmate de infectare, 206 persoane vindecate, 43 decese, 770 persoane internate, dintre care 52 la Terapie Intensivă. De asemenea Raed Arafat a anunțat că a emis patru ordine ale comandantului acțiunii privind unele reguli pentru personalul medical și privind înființarea unui nou spital militar de campanie la Constanța.

1407 vizualizari
29 mar. 2020 21:46

Principalele prevederi Ordonanței Militare nr.4: plafonarea prețurilor la utilități, sarcini noi pentru administrațiile locale, amenzi mai mari pentru nerespectarea măsurilor stabilite

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a prezentat duminică seară prevederile Ordonanței Militare nr.4/2020, emisă chiar astăzi și care urmează să fie publicată în Monitorul Oficial. Vă prezentăm în continuare principalele prevederi ale noului act normativ, cu precădere cele care interesează direct populația.