Partidul Verde și candidatul său la Primăria Telega, Bogdan Șoldan, mesaj de suflet pentru locuitorii comunei

Politică (Categoria articolului)

Cu câteva zile înaintea scrutinului electoral din 27 septembrie 2020, echipa Partidului Verde Telega transmite un mesaj locuitorilor comunei, un mesaj care include nu doar un îndemn la vot, ci și speranța că votul de duminică va aduce în fruntea comunei o administrație locală guvernată de principii corecte: grija și respectul față de cetățean, transparență și eficiență.

"A mai rămas puțin timp până la alegerile locale din 27 septembrie 2020, când vom decide soarta comunei noastre pentru următorii patru ani. O comuna ALTFEL nu se construiește doar cu speranță. Dacă vrem să avem ceva de spus pentru Telega, trebuie sa ieșim la vot! Anul acesta am avut parte de o campanie în care cel mai puțin s-a vorbit despre problemele adevărate ale comunei Telega și mai mult despre acuzații nefondate și despre atacuri la persoana. O campanie din care cei implicați în politica locală, în ultimii 20 de ani, au vrut să creeze imaginea că toți candidații sunt la fel. Ei bine, nu suntem toți la fel! Noi suntem ALTFEL, noi suntem oamenii comunității!
Telega nu poate deveni o comună dezvoltată dacă își lasă parte din cetățeni în urmă. Am mers în campanie pe toate străzile și am discutat cu oamenii din toate satele componente. Dacă pe Valea Telegii au început timid lucrările la conducta de gaze, la Melicești nu există rețea de apă, nu există asfalt decât parțial, la Buștenari sunt încă multe străzi neasfaltate, la Boșilcești și Țonțești au mai rămas doar câteva case. Problema depopulării este una destul de mare, oamenii au plecat în căutarea unui trai mai bun.
Un proces de dezvoltare pentru Telega pornește de la principii de baza coerente și durabile, cu măsuri care pot fi duse la bun sfârșit. Infrastructura rutieră din comuna noastră este încă una precară, cu străzi înguste, foarte multe lipsite de asfalt, fără șanțuri, fără trotuare, pline de gropi.
Noi, echipa Partidului Verde Telega, propunem ca soluție un program de prioritizare a străzilor ce necesita intervenție urgentă, pentru ca apoi, etapizat, să fie reabilitate și celelalte străzi.
Sistemul de alimentare cu apă este unul de maximă importanță pentru sănătatea publică. Un proiect de extindere și îmbunătățire a rețelei de apă este strâns legat cu un proiect de canalizare, deoarece pot fi susținute financiar din același program POIM, cu finanțare europeană. Noi propunem ca surse de finanțare pentru aceste proiecte
: bugetul local și fonduri europene prin Programul Operațional Mare(POIM) Axa 3.2 - Creșterea nivelului de colectare și epurare a apelor uzate, precum și a gradului de asigurare a alimentării cu apă potabilă a populației.
Dar că să realizăm toate aceste lucuri trebuie să ne suflecăm mânecile, împreună cu cetățenii comunei Telega, să trecem la treabă pentru a putea face o adevărată schimbare în bine a localității. Problemele sunt cunoscute, fie că este vorba despre iluminatul public, rețeaua de apă, starea proastă a drumurilor. Toate pot fi rezolvate. Nu inventăm noi acum apa caldă. Așa cum în alte localități aceste probleme au fost rezolvate, asta trebuie să facem și noi aici, acasă, la Telega! Noi, adică Bogdan Șoldan - candidat la Primărie și echipa Partidului Verde pentru Consiliul Local, vrem să facem din Telega comuna în care toți ne dorim să trăim și unde grija și respectul față de cetățean, transparența și eficiența să fie principii care să guverneze activitatea administrației locale."

(Publicitate electorală, la comanda Partidului Verde Prahova, cod mandatar financiar 21200091)

3527 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2479 vizualizari
23 sept. 2021 22:16

Un an de la alegerile locale. USR PLUS: "Vom vota în Consiliul Local doar ce e bun pentru Câmpina, nu și ce servește altor interese!"

Pe 27 septembrie se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitații acestei emisiuni - consilierii locali Adina Gârbăcică și Valentin Crețu de la USR PLUS.

6697 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

Alte stiri recente

1174 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

1532 vizualizari
24 sept. 2021 19:53

La Comarnic, un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova a făcut o serie de precizări privind diagnosticul bărbatului - traumatism cranio-facial cu lipsă scalp fronto parietal drept, multiple plăgi delabrante faciale, gât și ambele urechi, multiple plăgi torace anterior; abdomen și antebraț drept transportat la Spitalul Județean Ploiești de un echipaj cu medic. Bărbatul a fost preluat conștient, dar pronosticul este rezervat. 
Un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs în această după-amiază, la Comarnic, undeva la ieșirea spre Secăria. Bărbatul a fost preluat de echipaje medicale și transportat la spital.