Partidul Verde și candidatul său la Primăria Telega, Bogdan Șoldan, mesaj de suflet pentru locuitorii comunei

Politică (Categoria articolului)

Cu câteva zile înaintea scrutinului electoral din 27 septembrie 2020, echipa Partidului Verde Telega transmite un mesaj locuitorilor comunei, un mesaj care include nu doar un îndemn la vot, ci și speranța că votul de duminică va aduce în fruntea comunei o administrație locală guvernată de principii corecte: grija și respectul față de cetățean, transparență și eficiență.

"A mai rămas puțin timp până la alegerile locale din 27 septembrie 2020, când vom decide soarta comunei noastre pentru următorii patru ani. O comuna ALTFEL nu se construiește doar cu speranță. Dacă vrem să avem ceva de spus pentru Telega, trebuie sa ieșim la vot! Anul acesta am avut parte de o campanie în care cel mai puțin s-a vorbit despre problemele adevărate ale comunei Telega și mai mult despre acuzații nefondate și despre atacuri la persoana. O campanie din care cei implicați în politica locală, în ultimii 20 de ani, au vrut să creeze imaginea că toți candidații sunt la fel. Ei bine, nu suntem toți la fel! Noi suntem ALTFEL, noi suntem oamenii comunității!
Telega nu poate deveni o comună dezvoltată dacă își lasă parte din cetățeni în urmă. Am mers în campanie pe toate străzile și am discutat cu oamenii din toate satele componente. Dacă pe Valea Telegii au început timid lucrările la conducta de gaze, la Melicești nu există rețea de apă, nu există asfalt decât parțial, la Buștenari sunt încă multe străzi neasfaltate, la Boșilcești și Țonțești au mai rămas doar câteva case. Problema depopulării este una destul de mare, oamenii au plecat în căutarea unui trai mai bun.
Un proces de dezvoltare pentru Telega pornește de la principii de baza coerente și durabile, cu măsuri care pot fi duse la bun sfârșit. Infrastructura rutieră din comuna noastră este încă una precară, cu străzi înguste, foarte multe lipsite de asfalt, fără șanțuri, fără trotuare, pline de gropi.
Noi, echipa Partidului Verde Telega, propunem ca soluție un program de prioritizare a străzilor ce necesita intervenție urgentă, pentru ca apoi, etapizat, să fie reabilitate și celelalte străzi.
Sistemul de alimentare cu apă este unul de maximă importanță pentru sănătatea publică. Un proiect de extindere și îmbunătățire a rețelei de apă este strâns legat cu un proiect de canalizare, deoarece pot fi susținute financiar din același program POIM, cu finanțare europeană. Noi propunem ca surse de finanțare pentru aceste proiecte
: bugetul local și fonduri europene prin Programul Operațional Mare(POIM) Axa 3.2 - Creșterea nivelului de colectare și epurare a apelor uzate, precum și a gradului de asigurare a alimentării cu apă potabilă a populației.
Dar că să realizăm toate aceste lucuri trebuie să ne suflecăm mânecile, împreună cu cetățenii comunei Telega, să trecem la treabă pentru a putea face o adevărată schimbare în bine a localității. Problemele sunt cunoscute, fie că este vorba despre iluminatul public, rețeaua de apă, starea proastă a drumurilor. Toate pot fi rezolvate. Nu inventăm noi acum apa caldă. Așa cum în alte localități aceste probleme au fost rezolvate, asta trebuie să facem și noi aici, acasă, la Telega! Noi, adică Bogdan Șoldan - candidat la Primărie și echipa Partidului Verde pentru Consiliul Local, vrem să facem din Telega comuna în care toți ne dorim să trăim și unde grija și respectul față de cetățean, transparența și eficiența să fie principii care să guverneze activitatea administrației locale."

(Publicitate electorală, la comanda Partidului Verde Prahova, cod mandatar financiar 21200091)

2564 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1713 vizualizari
20 oct. 2020 12:33

USR Prahova contrazice USR Câmpina în privința susținerii primarului ales Alin Moldoveanu

1 comentarii

USR Câmpina anunța luni, prin intermediul unui comunicat de presă semnat de președintele organizației, Dragoș Dinulescu, că va acorda tot sprijinul primarului Alin Moldoveanu, prin intermediul celor trei consilieri locali aleși în urma scrutinului din 27 septembrie 2020. Marți, USR Prahova transmite, tot prin intermediul unui comunicat, că "o astfel de decizie nu a fost aprobată în cadrul filialei și nu are susținerea consilierilor locali ai USR". 

1840 vizualizari
19 oct. 2020 22:16

USR Câmpina își anunță susținerea față de primarul Alin Moldoveanu

7 comentarii

Un comunicat de presă transmis de Organizația Câmpina a USR anunță susținerea primarului nou ales, independentul Alin Moldoveanu, de către cei trei consilieri din partea acestei formațiuni politice. Iată comunicatul integral, semnat de președintele USR Câmpina, dr. Dragoș Dinulescu. 

Alte stiri recente

990 vizualizari
20 oct. 2020 20:30

Personalul auxiliar din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și-a recâștigat în instanță sporurile pierdute în 2019

La finalul anului 2018, odată cu aplicarea Ordonanței de Urgență nr.114, angajaților din spitale, cei care formează personalul auxiliar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, bucătărese etc), le-au fost tăiate sporurile pentru munca prestată în week-end, de sărbătorile legale și în celelalte zile declarate libere conform reglementărilor legale în vigoare. Peste 50 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpina au dat în judecată instituția și au câștigat procesul atât la fond, cât și la apel.

398 vizualizari
20 oct. 2020 20:25

Game Changers Câmpina organizează o conferință online despre dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un domeniu încă prea puțin explorat la noi, dar încet-încet, mai ales în rândul tinerilor, al celor aflați la început de drum în viață, acest domeniu devine din ce în ce mai apreciat. Poate tocmai de aici a apărut și dorința Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina de a organiza un astfel de eveniment. Inițial, s-a dorit o conferință față în față, dar pentru că lucrurile din punct de vedere al măsuirilor sanitare sunt încă destul de complicate, s-a decis oganizarea acestei conferințe online.