CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Răzvan Iordache nu mai este printre noi. A plecat să-și împlinească visul într-o lume mai bună

- Social -

Răzvan Iordache nu mai este printre noi. A plecat să-și împlinească visul într-o lume mai bună

UPDATE - Trupul neînsuflețit al lui Răzvan va fi depus luni după-amiază (10 februarie) la capela Bisericii "Sf. Paraschiva" (bisericuța de lemn) din Câmpina. Înmormântarea va avea loc miercuri, 12 februarie 2020, la Florești.

Vestea că Răzvan Iordache a părăsit această lume a căzut ca un trăznet. Nu am vrut să credem, nu am putut accepta că Răzvan cel puternic, Răzvan luptătorul, Răzvan ambițiosul, el, Răzvan Iordache nu mai este printre noi. A plecat la doar 42 de ani, după o viață de luptă, dar o viață în care nu și-a pierdut speranța. A luptat până în ultima clipă... Nu-ți vom uita niciodată zâmbetul, Răzvan! Odihnește-te în pace, om bun!

Am scris, de-a lungul timpului, multe articole despre Răzvan Iordache, despre accidentul lui, despre cei 25 de ani petrecuți în scaunul cu rotile, despre bătălia lui permanentă pentru o viață normală, despre ambițiile lui, despre speranțele lui, despre familia lui, despre campaniile de strângere de fonduri pentru operațiile lui, despre puterea lui incredibilă ca om, despre credința lui neclintită în Cel de Sus. Rânduri multe scrise cu drag, cu încredere, cu speranța că visul lui Răzvan, acela de a merge, se va împlini. Dar iată că Răzvan s-a oprit, iar noi încercăm cu greu să acceptăm acest lucru și să așternem aceste rânduri. 
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei - soției și părinților care trec acum prin momente extrem de grele!


08 Feb 2020 13:14 17094 vizualizari


Comentarii






200 vizualizari 16 May 2024 23:08 Echipa de dezbateri de la ”Grigorescu” Câmpina, locul al treilea la Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat”

Echipa de dezbateri de la ”Grigorescu” Câmpina, locul al treilea la Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat”

După ce a câștigat etapa județeană a Olimpiadei de dezbateri, echipa ”Dacii și romanii” de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a participat la faza națională, care s-a desfășurat la Constanța.

citeste mai mult
225 vizualizari 16 May 2024 21:43 Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina a derulat la Școala Centrală un proiect de educație pentru sănătate

Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina a derulat la Școala Centrală un proiect de educație pentru sănătate

Amfiteatrul Școlii Gimnaziale Centrale a fost gazda unui proiect de educație pentru sănătate ”Fă totul pentru viață! Acordă primul ajutor!”, proiect derulat de Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina.

citeste mai mult
1179 vizualizari 15 May 2024 21:49 Cel mai performant simulator de vopsitorie din România a fost adus la Câmpina, în Săptămâna Meseriilor

Cel mai performant simulator de vopsitorie din România a fost adus la Câmpina, în Săptămâna Meseriilor

Săptămâna aceasta este Săptămâna Meseriilor, iar cu această ocazie, la Liceul Tehnologic Mecanic din Câmpina a fost adus cel mai performant simulator de vopsitorie din România.

citeste mai mult
1971 vizualizari 13 May 2024 19:48 Elevii de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au creat un robot de reciclare a hârtiei, într-un proiect ecologic

Elevii de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au creat un robot de reciclare a hârtiei, într-un proiect ecologic

Elevii clasei a XI-a A, coordonați de profesor Alina Mihaela Colcer, de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina, au finalizat proiectul ”Eco-nomie pentru comunitatea ta”, organizat de Junior Achievement Romania.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV