CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Câmpina, NU se face tabără pentru refugiați

- Actualitate -

La Câmpina, NU se face tabără pentru refugiați

Primăria Câmpina dezminte categoric informațiile apărute pe unele site-uri din presa județeană cu privire la amenajarea unei tabere pentru refugiați în municipiul nostru.

"Pe teritoriul administrativ al municipiului Câmpina nu va fi organizată nici o tabără pentru refugiați, așa cum eronat a apărut informația în presa județeană. În cazul în care reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe vor propune amenajarea unei astfel de tabere în localitatea noastră, administrația locală va organiza o dezbatere publică în acest sens, iar cetățenii vor fi cei care vor decide în final. Dorim să-i asigurăm pe câmpineni că administrația locală, împreună cu celelalte instituții abilitate, depune toate eforturile pentru asigurarea unui climat civilizat, de liniște și siguranță în municipiul Câmpina", se precizează în comunicatul de presă remis astăzi de Primărie.


02 Jun 2016 12:41 4959 vizualizari


Comentarii


  • 03.06.2016 09:23 Marian PSD Prahova este disperat că pierde alegerile și a trecut la mizerii. Tipic PSD. Chiar nu au priceput că nu câștigă nimic cu astfel minciuni. Ba chiar pierd.
  • 02.06.2016 14:02 Ady Ziarul lui Cosma e presa judeteana? Ala e un blog nenorocit, unde apar numai mizerii, e un blog folosit numai pentru atacuri sub centura. I se pune pata lui Cosma pe Dragomir, pac-atac in blog. I se pune pe Tiseanu, pac-atac in blog. Ar trebui sa ia exemplu de la voi!
245 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
310 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1307 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1771 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV