La Câmpina, NU se face tabără pentru refugiați

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina dezminte categoric informațiile apărute pe unele site-uri din presa județeană cu privire la amenajarea unei tabere pentru refugiați în municipiul nostru.

"Pe teritoriul administrativ al municipiului Câmpina nu va fi organizată nici o tabără pentru refugiați, așa cum eronat a apărut informația în presa județeană. În cazul în care reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe vor propune amenajarea unei astfel de tabere în localitatea noastră, administrația locală va organiza o dezbatere publică în acest sens, iar cetățenii vor fi cei care vor decide în final. Dorim să-i asigurăm pe câmpineni că administrația locală, împreună cu celelalte instituții abilitate, depune toate eforturile pentru asigurarea unui climat civilizat, de liniște și siguranță în municipiul Câmpina", se precizează în comunicatul de presă remis astăzi de Primărie.

4218 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ady 02.06.2016 14:02 Ziarul lui Cosma e presa judeteana? Ala e un blog nenorocit, unde apar numai mizerii, e un blog folosit numai pentru atacuri sub centura. I se pune pata lui Cosma pe Dragomir, pac-atac in blog. I se pune pe Tiseanu, pac-atac in blog. Ar trebui sa ia exemplu de la voi!
  • Marian 03.06.2016 09:23 PSD Prahova este disperat că pierde alegerile și a trecut la mizerii. Tipic PSD. Chiar nu au priceput că nu câștigă nimic cu astfel minciuni. Ba chiar pierd.

Actualitate

1740 vizualizari
23 oct. 2020 21:09

La Cahul (Republica Moldova) a fost realizat locul de joacă finanțat de la bugetul Câmpinei

Încă de anul trecut, municipiul Câmpina a alocat suma de 40.000 lei pentru amenajarea unui loc de joacă pentru copii la Cahul, în Republica Moldova, localitate înfrățită cu Câmpina. Acum, locul de joacă a fost finalizat.

1678 vizualizari
23 oct. 2020 20:47

Ședință de constituire a Consiliului Județean Prahova. Președintele CJ și consilierii județeni au depus jurământul de credință

La Palatul Administrativ din Ploiești a avut loc vineri, 23 octombrie 2020, ședința de constituire a Consiliului Județean Prahova, o ședință festivă în cadrul căreia președintele CJ - liberalul Iulian Dumitrescu și consilierii județeni aleși în urma scrutinului electoral din 27 septembrie au depus jurământul de credință. Printre noii consilieri județeni se numără și doi câmpineni - Rodica Papuc (PNL) și Ioan Adrian Pițigoi (PMP). Luni, 26 octombrie, va avea loc o ședință extraordinară a Consiliului Județean pentru alegerea celor doi vicepreședinți.

Alte stiri recente

997 vizualizari
24 oct. 2020 11:01

Candidații din Prahova pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

Săptămâna aceasta s-a încheiat depunerea listelor de candidaturi pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie 2020. Remarcăm, la fel ca și în alte rânduri atunci când este vorba de alegeri parlamentare, numărul extrem de mic de câmpineni prezenți pe listele pentru Parlamentul României, practic, unul singur aflându-se pe un loc eligibil - Ioan Adrian Pițigoi, care deschide lista pentru Senat a Partidului Mișcarea Populară.

1344 vizualizari
24 oct. 2020 07:45

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 octombrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.