La Câmpina, NU se face tabără pentru refugiați

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina dezminte categoric informațiile apărute pe unele site-uri din presa județeană cu privire la amenajarea unei tabere pentru refugiați în municipiul nostru.

"Pe teritoriul administrativ al municipiului Câmpina nu va fi organizată nici o tabără pentru refugiați, așa cum eronat a apărut informația în presa județeană. În cazul în care reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe vor propune amenajarea unei astfel de tabere în localitatea noastră, administrația locală va organiza o dezbatere publică în acest sens, iar cetățenii vor fi cei care vor decide în final. Dorim să-i asigurăm pe câmpineni că administrația locală, împreună cu celelalte instituții abilitate, depune toate eforturile pentru asigurarea unui climat civilizat, de liniște și siguranță în municipiul Câmpina", se precizează în comunicatul de presă remis astăzi de Primărie.

4058 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ady 02.06.2016 14:02 Ziarul lui Cosma e presa judeteana? Ala e un blog nenorocit, unde apar numai mizerii, e un blog folosit numai pentru atacuri sub centura. I se pune pata lui Cosma pe Dragomir, pac-atac in blog. I se pune pe Tiseanu, pac-atac in blog. Ar trebui sa ia exemplu de la voi!
  • Marian 03.06.2016 09:23 PSD Prahova este disperat că pierde alegerile și a trecut la mizerii. Tipic PSD. Chiar nu au priceput că nu câștigă nimic cu astfel minciuni. Ba chiar pierd.

Actualitate

5164 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

3016 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.

Alte stiri recente

437 vizualizari
29 feb. 2020 12:49

Cupa României, faza județeană, 16-imi de finală. Rezultate

Sâmbătă și duminică au loc partidele din 16-imile de finală ale fazei județene a Cupei României, fază din care au intrat în competiție și echipele din primul eșalon valoric județean. Primele două partide s-au disputat sâmbătă dimineață, celelate jocuri fiind programate în această după-amiază și mâine dimineață.

695 vizualizari
29 feb. 2020 10:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 29 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.