CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Câmpina, NU se face tabără pentru refugiați

- Actualitate -

La Câmpina, NU se face tabără pentru refugiați

Primăria Câmpina dezminte categoric informațiile apărute pe unele site-uri din presa județeană cu privire la amenajarea unei tabere pentru refugiați în municipiul nostru.

"Pe teritoriul administrativ al municipiului Câmpina nu va fi organizată nici o tabără pentru refugiați, așa cum eronat a apărut informația în presa județeană. În cazul în care reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe vor propune amenajarea unei astfel de tabere în localitatea noastră, administrația locală va organiza o dezbatere publică în acest sens, iar cetățenii vor fi cei care vor decide în final. Dorim să-i asigurăm pe câmpineni că administrația locală, împreună cu celelalte instituții abilitate, depune toate eforturile pentru asigurarea unui climat civilizat, de liniște și siguranță în municipiul Câmpina", se precizează în comunicatul de presă remis astăzi de Primărie.


02 Jun 2016 12:41 4941 vizualizari


Comentarii


  • 03.06.2016 09:23 Marian PSD Prahova este disperat că pierde alegerile și a trecut la mizerii. Tipic PSD. Chiar nu au priceput că nu câștigă nimic cu astfel minciuni. Ba chiar pierd.
  • 02.06.2016 14:02 Ady Ziarul lui Cosma e presa judeteana? Ala e un blog nenorocit, unde apar numai mizerii, e un blog folosit numai pentru atacuri sub centura. I se pune pata lui Cosma pe Dragomir, pac-atac in blog. I se pune pe Tiseanu, pac-atac in blog. Ar trebui sa ia exemplu de la voi!
1032 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1149 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1308 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
1023 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV