Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - AS Strachiojd 0-2. Unii cu ocaziile, alții cu golurile

Sport (Categoria articolului)

Rar poți vedea un meci cum a fost cel de duminică dimineață, de pe stadionul ”Rafinăriei” din Câmpina, dintre Sportul Câmpina și AS Starchiojd.

Elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma au ratat o sumedenie de ocazii, din toate pozițiile. O cavalcadă de șuturi la poarta oaspeților, uneori chiar și câte patru șuturi în aceeași fază! De asemenea, câmpinenii au trimis în mai multe rânduri în bară și, așa cum se întâmplă adesea în fotbal, când unii rateză, ceilalți marcheză. Ba oaspeții au înscris chiar de două ori, impunându-se la capătul unui meci în care câmpinenii ar fi meritat cu prisosință victoria.
Sportul Câmpina a jucat în următoarea formulă: C. Constantin - Buștuc, Coman, Bej, D. Ciobotaru (55 Rădulescu), Voicu (65 Dumitrache), R. Burlacu (60 Biro), A. Burlacu (87 Roșu), Cafadaru (58 Drăghici), Ed. Constantin, Corneanu.
Etapa viitoare, sâmbătă, 9 o ctombrie, de la ora 15.00, Sportul Câmpina va juca în deplasare, la Chițorani, cu Progresul Bucov.

1996 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1015 vizualizari
17 oct. 2021 20:17

Primele două victorii în meciuri oficiale pentru handbalistele de la CS Câmpina

Echipa de handbal feminin a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, înființată de ceva vreme, a participat doar la competiții cu caracter de verificare. Din acest sezon, echipa a fost înscrisă în Campionatul Municipal București, la junioare IV.

1537 vizualizari
17 oct. 2021 19:28

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești 7-0. Și se putea mai mult...

La fel ca și în alte situații, despre care am scris la momentul potrivit, dezinteresul unor echipe pentru competiție aduce o pată neagră pe obrazul unui fotbal de nivel județan și așa destul de afectat de scandaluri. La fel s-a întâmplat și duminică, 17 octombrie, la meciul Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești, acolo unde oaspeții au venit cu numai 11 jucători, dintre care unul nu avea viza medicală. În aceste condiții, oaspeții au început jocul în zece jucători, iar aproape de minutul 75, unul dintre fundașii de la Albești a cedat fizic, echpa sa terminând partida în nouă jucători.

Alte stiri recente

38 vizualizari
18 oct. 2021 12:28

A încetat din viață Paul Bărbulescu, cel care a fost arhitect șef al Câmpinei timp de 25 de ani

Arhitectul câmpinean Paul Bărbulescu a încetat din viață. Avea 78 de ani și timp de un sfert de secol, în perioada 1968-1993, a lucrat în cadrul Primăriei Câmpina, fiind arhitectul șef al orașului. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

1715 vizualizari
17 oct. 2021 11:09

Propunerile primarilor din zona Câmpinei privind modificarea legislației referitoare la prevenirea și combaterea atacurilor urșilor asupra oamenilor

1 comentarii

Pe 6 octombrie 2021, la sediul Primăriei Breaza a avut loc o întâlnire a primarilor din mai multe localități din zonă, tema discuțiilor fiind situația generată de atacurile tot mai dese ale urșilor, care creează o stare de teamă și nesiguranță în rândul oamenilor. Despre întâlnirea de la Breaza, am scris pe larg AICI.