CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - AS Strachiojd 0-2. Unii cu ocaziile, alții cu golurile

- Sport -

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - AS Strachiojd 0-2. Unii cu ocaziile, alții cu golurile

Rar poți vedea un meci cum a fost cel de duminică dimineață, de pe stadionul ”Rafinăriei” din Câmpina, dintre Sportul Câmpina și AS Starchiojd.

Elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma au ratat o sumedenie de ocazii, din toate pozițiile. O cavalcadă de șuturi la poarta oaspeților, uneori chiar și câte patru șuturi în aceeași fază! De asemenea, câmpinenii au trimis în mai multe rânduri în bară și, așa cum se întâmplă adesea în fotbal, când unii rateză, ceilalți marcheză. Ba oaspeții au înscris chiar de două ori, impunându-se la capătul unui meci în care câmpinenii ar fi meritat cu prisosință victoria.
Sportul Câmpina a jucat în următoarea formulă: C. Constantin - Buștuc, Coman, Bej, D. Ciobotaru (55 Rădulescu), Voicu (65 Dumitrache), R. Burlacu (60 Biro), A. Burlacu (87 Roșu), Cafadaru (58 Drăghici), Ed. Constantin, Corneanu.
Etapa viitoare, sâmbătă, 9 o ctombrie, de la ora 15.00, Sportul Câmpina va juca în deplasare, la Chițorani, cu Progresul Bucov.


03 Oct 2021 17:06 2783 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
263 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
622 vizualizari 12 Jun 2024 18:28 Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Miercuri, 12 iunie, la Brașov a început Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, la care din Grupa C face parte și CS Câmpina, echipă antrenată de Daniel Vasile și Denisa Toma.

citeste mai mult
425 vizualizari 10 Jun 2024 23:12 S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa de juniori IV a CS Câmpina, antrenori Daniel Vasile și Denisa Toma, s-a calificat la Turneul final de la Brașov, care va începe miercuri, 12 iunie.

citeste mai mult
724 vizualizari 09 Jun 2024 18:28 Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Sportivul antrenoarei Mihaela Marin, Gabriel Văcărescu, a reușit în proba de săritura în lungime un foarte valoros loc 2, cu 6,62m, la numai patru centimetri de titlul național.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV