Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - AS Strachiojd 0-2. Unii cu ocaziile, alții cu golurile

Sport (Categoria articolului)

Rar poți vedea un meci cum a fost cel de duminică dimineață, de pe stadionul ”Rafinăriei” din Câmpina, dintre Sportul Câmpina și AS Starchiojd.

Elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma au ratat o sumedenie de ocazii, din toate pozițiile. O cavalcadă de șuturi la poarta oaspeților, uneori chiar și câte patru șuturi în aceeași fază! De asemenea, câmpinenii au trimis în mai multe rânduri în bară și, așa cum se întâmplă adesea în fotbal, când unii rateză, ceilalți marcheză. Ba oaspeții au înscris chiar de două ori, impunându-se la capătul unui meci în care câmpinenii ar fi meritat cu prisosință victoria.
Sportul Câmpina a jucat în următoarea formulă: C. Constantin - Buștuc, Coman, Bej, D. Ciobotaru (55 Rădulescu), Voicu (65 Dumitrache), R. Burlacu (60 Biro), A. Burlacu (87 Roșu), Cafadaru (58 Drăghici), Ed. Constantin, Corneanu.
Etapa viitoare, sâmbătă, 9 o ctombrie, de la ora 15.00, Sportul Câmpina va juca în deplasare, la Chițorani, cu Progresul Bucov.

2698 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

758 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

2059 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

3 comentarii

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

Alte stiri recente

507 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

820 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.