CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Irina Nistor, candidatul PSD la funcția de primar: ”Din bugetul pentru 2024 lipsesc... câmpinenii. Pe ei i-a întrebat cineva ce-și doresc, ce e important pentru ei?”

- Politică -

Irina Nistor, candidatul PSD la funcția de primar: ”Din bugetul pentru 2024 lipsesc... câmpinenii. Pe ei i-a întrebat cineva ce-și doresc, ce e important pentru ei?”

Irina Nistor, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar Câmpinei la alegerile locale, a acceptat invitația noastră la un dialog, subiectul principal fiind proiectul bugetului municipiului Câmpina pentru anul 2024.

În primul rând, Irina Nistor a criticat modul în care Primăria a ales să (nu) comunice pe un subiect atât de important precum bugetul local. ”Practic, nu a existat o dezbatere reală pe tema bugetului local, nu au existat consultări cu partidele politice care au reprezentare în Consiliul Local. Consilierii locali au fost aleși de câmpineni, sunt reprezentații câmpinenilor, cum să nu-i consulți pe tema unui subiect atât de important cum este bugetul local?! Este o lipsă totală de transparență! Pe de altă parte, primarul Moldoveanu vine cu un buget umflat artificial, pentru că, de exemplu, este inclusă în buget valoarea totală a unui proiect cu fonduri europene, chiar dacă acei bani nu-i ai, ei vin ulterior, pentru că sunt fonduri europene. Pe de altă parte, unde sunt câmpinenii în acest buget? Pe ei i-a întrebat cineva ce-și doresc, ce e important pentru ei?”, a spus Irina Nistor, care a menționat și faptul că administrația locală a încheiat anul 2023 cu un excedent bugetar de aproape 11 milioane lei. 
Referitor la problemele Câmpinei, Irina Nistor a insistat asupra celor care par mărunte, dar care sunt mai importante pentru om decât proiectele ”fantasmagorice” ale actualului edil. ”Câmpina nu-și permite la acest moment o investiție de genul pasajului subteran, pentru care s-a irosit atâta energie în acest mandat. S-au cheltuit mulți bani pentru studiile și documentații, dar nu există finanțare pentru pasaj, iar oamenii trebuie să știe asta! Așa cum trebuie să știe că parcarea subterană nu este prinsă în proiectul cu fonduri europene”, a mai afirmat Irina Nistor.
Despre proiectul de buget, despre problemele care par mărunte, dar care sunt importante pentru cetățeni, despre imaginea de azi a Câmpinei și planurile candidatului PSD veți afla mai multe urmărind emisiunea cu Irina Nistor.


08 Feb 2024 21:20 3534 vizualizari


Comentarii






  • 09.02.2024 19:09 Tache Ce simplu pare la prima strigare.Nu sunt fan Moldoveanu as vrea sa candideze mai sus decât primăria și să lase pe altcineva și să câștige Dna.Si vice sa fie Duran sau Leica .Și daca după încă 4 anise mai diminuaza populația,se închid zeci de firme sa le bateți in poarta sa le bateți obrazul.Dupa alegeri nu dau 2 bani ruginiți pe voi.Toti sunt frumoși,apretați in poze.Insa cer care pe termen lung au lucrat cu ei știu cine sunt cu adevărat.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
297 vizualizari 09 May 2024 17:45 Auraș Mihăiță Cucu este candidatul SOS România la Primăria Câmpina

Auraș Mihăiță Cucu este candidatul SOS România la Primăria Câmpina

Auraș Mihăiță Cucu se prezintă la alegerile din 9 iunie 2024 cu experiența acumulată sub lupa publică în ultimii patru ani, atât ca politician, cât și ca activist civic. Candidatul SOS România aduced o viziune diferită despre viitorul municipiului Câmpina, bazată pe proiecte concrete care să schimbe trendul actual al scăderii demografice, al îmbătrânirii și sărăcirii populației municipiului nostru,

citeste mai mult
1266 vizualizari 07 May 2024 20:34 10 direcții de acțiune din programul Irinei Nistor pentru Câmpina

10 direcții de acțiune din programul Irinei Nistor pentru Câmpina

Zilele trecute, Irina Mihaela Nistor, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, și-a lansat programul electoral într-un eveniment care a subliniat din nou angajamentul său față de prezentul și viitorul Câmpinei. Sub motto-ul "Oameni. Prezent și viitor", programul Irinei Nistor se axează pe implicarea comunității în procesele decizionale printr-o comunicare continuă cu aceștia, pe rezolvarea problemelor de zi cu zi ale cetățenilor, dar și pe implementarea de proiecte menite să asigure un viitor mai bun câmpinenilor.

citeste mai mult
2676 vizualizari 06 May 2024 10:14 Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Pe listele cu candidați la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, pe care le-am publicat integral aici, regăsim și doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă. Este vorba de Valentin Negoiță - locul 9 pe lista Partidului Național Liberal, și Claudiu Dumitrescu - locul 17 pe lista Partidului Câmpina Curată.

citeste mai mult
2287 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Președintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu, a fost prezent la evenimentul de lansare a programului electoral al candidatului Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Câmpina, Irina Nistor.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV