CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Irina Nistor, candidatul PSD la funcția de primar: ”Din bugetul pentru 2024 lipsesc... câmpinenii. Pe ei i-a întrebat cineva ce-și doresc, ce e important pentru ei?”

- Politică -

Irina Nistor, candidatul PSD la funcția de primar: ”Din bugetul pentru 2024 lipsesc... câmpinenii. Pe ei i-a întrebat cineva ce-și doresc, ce e important pentru ei?”

Irina Nistor, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar Câmpinei la alegerile locale, a acceptat invitația noastră la un dialog, subiectul principal fiind proiectul bugetului municipiului Câmpina pentru anul 2024.

În primul rând, Irina Nistor a criticat modul în care Primăria a ales să (nu) comunice pe un subiect atât de important precum bugetul local. ”Practic, nu a existat o dezbatere reală pe tema bugetului local, nu au existat consultări cu partidele politice care au reprezentare în Consiliul Local. Consilierii locali au fost aleși de câmpineni, sunt reprezentații câmpinenilor, cum să nu-i consulți pe tema unui subiect atât de important cum este bugetul local?! Este o lipsă totală de transparență! Pe de altă parte, primarul Moldoveanu vine cu un buget umflat artificial, pentru că, de exemplu, este inclusă în buget valoarea totală a unui proiect cu fonduri europene, chiar dacă acei bani nu-i ai, ei vin ulterior, pentru că sunt fonduri europene. Pe de altă parte, unde sunt câmpinenii în acest buget? Pe ei i-a întrebat cineva ce-și doresc, ce e important pentru ei?”, a spus Irina Nistor, care a menționat și faptul că administrația locală a încheiat anul 2023 cu un excedent bugetar de aproape 11 milioane lei. 
Referitor la problemele Câmpinei, Irina Nistor a insistat asupra celor care par mărunte, dar care sunt mai importante pentru om decât proiectele ”fantasmagorice” ale actualului edil. ”Câmpina nu-și permite la acest moment o investiție de genul pasajului subteran, pentru care s-a irosit atâta energie în acest mandat. S-au cheltuit mulți bani pentru studiile și documentații, dar nu există finanțare pentru pasaj, iar oamenii trebuie să știe asta! Așa cum trebuie să știe că parcarea subterană nu este prinsă în proiectul cu fonduri europene”, a mai afirmat Irina Nistor.
Despre proiectul de buget, despre problemele care par mărunte, dar care sunt importante pentru cetățeni, despre imaginea de azi a Câmpinei și planurile candidatului PSD veți afla mai multe urmărind emisiunea cu Irina Nistor.


08 Feb 2024 21:20 3612 vizualizari


Comentarii


  • 09.02.2024 19:09 Tache Ce simplu pare la prima strigare.Nu sunt fan Moldoveanu as vrea sa candideze mai sus decât primăria și să lase pe altcineva și să câștige Dna.Si vice sa fie Duran sau Leica .Și daca după încă 4 anise mai diminuaza populația,se închid zeci de firme sa le bateți in poarta sa le bateți obrazul.Dupa alegeri nu dau 2 bani ruginiți pe voi.Toti sunt frumoși,apretați in poze.Insa cer care pe termen lung au lucrat cu ei știu cine sunt cu adevărat.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2126 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1726 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
1936 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
1616 vizualizari 07 Jun 2024 16:36 Irina Mihaela Nistor: ”Orice vot dat altui candidat la primărie și nu mie îl ajută pe Alin Moldoveanu să rămână în funcție”

Irina Mihaela Nistor: ”Orice vot dat altui candidat la primărie și nu mie îl ajută pe Alin Moldoveanu să rămână în funcție”

De fiecare dată când suntem chemați să votăm pentru alegerea primarilor, apare invariabil în ultimele zile de campanie tema votului util.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV