“Cuibul Artiștilor”, un nou turneu „cu inima la teatru” în 13 orașe printre care și Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

"Cuibul artiștilor" revine la Câmpina cu spectacolul "Aventuri contemporane", pe 28 noiembrie 2017, la Casa de Cultură "Geo Bogza". Este cel de-al doilea turneu național al acestei companii de teatru independent, formată din tineri actori și studenți la UNATC.

Turneul național “Cu inima la teatru”, organizat de “Cuibul Artiștilor” împreună cu Asociația FRENDS, se desfășoară în perioada 17 – 29 noiembrie și este un adevărat maraton cultural. Tinerii actori invită să vină cu inima deschisă la teatru publicul din: Craiova, Timișoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Brașov, Suceava, Fălticeni, Iași, Galați, Ploiești, Câmpina, București. Intrarea la spectacol este gratuită, așa cum a fost și la prima ediție a turneului “Cu inima la teatru”. Spectatorii pot face donații, în funcție de cât poate și vrea fiecare, iar din banii strânși vor fi oferite burse artistice unor liceeni foarte talentați. Vă reamintim că, cu banii strânși la prima ediție a fost cumpărată aparatură medicală pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal Câmpina. 
“Aventuri contemporane” este un spectacol despre societatea în care trăim și care, de multe ori, ne obligă să uităm micile bucurii ale vieții. Din distribuție fac parte Cătălin Gheorghiu, Vlad Basarabescu, Frederic Negrescu, Serin Jemaa și Victor Țăpeanu. Scenariul este o adaptare după Mark H. Levine şi John Cariani, iar regia îi aparține lui Victor Țăpeanu.

Citiți și Trupa de teatru "Cuibul artiștilor" organizează un turneu caritabil, în beneficiul Maternității Câmpina

Spectacol de excepție oferit Câmpinei de "Cuibul artiștilor"

"Cuibul artiștilor" a revenit la Câmpina cu aparatură pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal

4901 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ionela 24.11.2017 13:34 la ce ora?

Eveniment

771 vizualizari
08 dec. 2023 18:55

Musicum Adolescentia revine la Câmpina cu un concert de colinde, pe 19 decembrie 2023

1 comentarii

Asociația Musicum Adolescentia din Craiova revine la Câmpina cu un nou spectacol din cadrul proiectului "Zâmbete pe portativ". De această dată este vorba despre un concert de colinde organizat marți, 19 decembrie 2023, de la ora 19.00, la Casa Tineretului.

9190 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

4 comentarii

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

Alte stiri recente

44 vizualizari
09 dec. 2023 10:19

Un nou eveniment caritabil organizat de motocicliștii de la Happy Street Brotherhood Câmpina

Motocicliștii câmpineni de la Happy Street Brotherhood organizează un nou eveniment caritabil destinat copiilor din familii cu posibilități materiale reduse. Este vorba despre o petrecere de Crăciun - Christmas Charity Party, unde accesul se va face pe bază de... dulciuri. Acestea vor fi strânse, frumos ambalate și dăruite unor copii.

821 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.