CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

”Viața ca un labirint”, volumul de debut al câmpinencei Ioana Zaharia, a fost lansat la Biblioteca Liceului ”Energetic”

- Eveniment -

”Viața ca un labirint”, volumul de debut al câmpinencei Ioana Zaharia, a fost lansat la Biblioteca Liceului ”Energetic”

Biblioteca Liceului Tehnologic ”Energetic” a găzduit vineri, 8 aprilie 2022, un eveniment de excepție - lansarea volumului de debut al Ioanei Zaharia, ”Viața ca un labirint”.

Ioana Zaharia este din Câmpina, are 26 de ani, a absolvit Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, apoi Facultatea de Limbi Străine (Engleză - Germană) din cadrul Univesității București, iar în prezent lucrează în cadrul unei corporații, în Capitală. A ales să-și lanseze volumul de debut la Biblioteca Liceului ”Energetic”, mama ei lucrând ca psiholog în cadrul acestui liceu, iar bibliotecara Silviana Mocanu primind cu bucurie să fie gazda acestui eveniment.
Ioana Zaharia le-a vorbit elevilor prezenți la eveniment despre începuturile sale, despre jurnalele care i-au găzduit primele încercări de a scrie și despre cum a apărut ideea unei cărți. Apoi, a realizat un experiment interesant, care a transformat lansarea de carte într-un eveniment interactiv: a citit prologul volumului ”Viața ca un labirint”, după care i-a îndemnat pe elevi să spună ce au înțeles, cum interpretează acel text, îndemnându-i să facă acest lucru și să dea frâu liber propriei imaginații, pentru că ”orice ați spune, nu veți greși”. A fost un moment interesant, autoarea arătându-se chiar surprinsă de unele dintre răspunsurile elevilor, interpretările găsite de copii la prologul volumului lansat vineri.
La eveniment au fost prezenți membri ai familiei autoarei, dar și educatoarea și învățătoarea ei, fiecare moment în parte fiind unul încărcat de emoție, mai ales că micuții care au venit împreună cu educatoarea Ioanei Zaharia i-au dăruit acesteia flori. De asemenea, a fost prezent și profesorul Stan Sârbu, directorul Liceului Tehnologic ”Energetic”, care a spus, printre altele: ”Ioana, îmi pare bine că ești aici și că ne dai prilejul să fim de față la un moment important pentru tine. Prezența cărții în mijlocul nostru e un factor care să ne bucure. Nu suntem pierduți cu toții!”


08 Apr 2022 22:25 5549 vizualizari


Comentarii


3010 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
4020 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
607 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
1035 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV