Proiectele pe termen scurt ale CS Câmpina

Sport (Categoria articolului)

Clubul Sportiv Câmpina s-a născut greu, dar treptat-treptat, lucrurile par a se pune în mişcare. Despre proiectele pe termen scurt ale Clubului Sportiv Câmpina am stat de vorbă de preşedintele Adrian Stoican, dar şi cu antrenorii celor două secţii înfiinţate până acum - Carmen Herea (nataţie) şi Roberto Opatchi (fotbal).

Astfel, de la preşedintele CS Câmpina, Adrian Stoican, am aflat că au fost înfiinţate primele două secţii, de fotbal şi nataţie, unde se mai doreşte angajarea a câte unui antrenor, urmând ca în următoarele două-trei luni să fie puse bazele altor două secţii - handbal şi baschet. Din punct de vedere al bazei sportive, clubul a preluat în administrare terenulcu gazon sintetic de la Căminul Petrol şi, foarte probabil, va administra şi bazinul de înot didactic, precum şi celelalte spaţii cu utilitate sportivă din zona bazinului.
Dacă despre secţia de fotbal şi antrenorul ei, Roberto Opatchi, se mai ştie câte ceva, în schimb, considerăm necesară o scurtă prezentare a noului antrenor al secţiei de nataţie, Carmen Herea. Născută pe 17 martie 1979, la Ploieşti, Carmen Herea este campioană europeană la nataţie, în proba de ştafetă 4x200m liber a României, la ediţia de la Helsinki, din 1999. De asemenea, a participat la Jocurile Olimpice de la Atlanta 1996 şi Sydney 2000, la aceasta din urmă ediție clasându-se, în aceeaşi probă de ştafetă cu echipa României, pe un onorant loc 4. După retragerea din activitate, Carmen Herea a antrenat mai mulţi ani la CSM Ploieşti. Acum, la CS Câmpina consideră că este în faţa unei noi provocări.

6889 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1960 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4781 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.