CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Consilierul Valentin Crețu explică motivele demisiei din conducerea USR Câmpina

- Politică -

Consilierul Valentin Crețu explică motivele demisiei din conducerea USR Câmpina

Aparent neașteptat, consilierul local Valentin Crețu a ales să demisioneze din Biroul politic al USR Câmpina.

Valentin Crețu ne-a explicat motivele care au determinat acest gest din partea sa: ”Am demisionat din birou pentru că viziunea mea nu se potrivește cu cea a altor reprezentanți din birou. În plus, am o perioadă extrem de încărcată și nu mai am efectiv timp de alocat acestei activități. Activitatea din consiliu va continua. Cel puțin deocamdată...”
Ar fi multe lucruri de comentat despre această micșare pe scena politică locală, practic, una prin care Valentin Crețu își asumă o anumită independență în privința votului. Vom reveni.


22 Aug 2022 15:06 4014 vizualizari


Comentarii


  • 23.08.2022 12:20 Cìrjan Ovidiu Nu toți consilierii USR sunt membrii în Biroul Local al partidului.In al doilea rând omul a spus că e ocupat și nu mai are timp. În legătură cu independența cotului in CL dânsul este membru USR ,orice vot ce nu corespunde hotărârii BL va fi sancționat.
  • 23.08.2022 12:14 Tudor Va vota pasajul și apoi va pleca din consiliul local. Șeful lui va fi mulțumit și el va incasa un bonus. Dar, dacă este bărbat adevărat își va menține declarația inițială și va vota în consecință
  • 22.08.2022 16:11 Anonim A ajuns deja Moldoveanu la unul care a spus ca voteaza NU PUZ si pasaj? Sa vedem la cati mai ajunge pana la vot! Ce va face in continuare dl. Cretu? Isi schimba votul in da? Sa declare ca e impotriva pasajului si ca independent. Cata lipsa de bun simt! Si-a gasit cand sa demisioneze! Asa ”barbat” mai rar!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
5182 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4014 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1840 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2104 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV