Consilierul Valentin Crețu explică motivele demisiei din conducerea USR Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Aparent neașteptat, consilierul local Valentin Crețu a ales să demisioneze din Biroul politic al USR Câmpina.

Valentin Crețu ne-a explicat motivele care au determinat acest gest din partea sa: ”Am demisionat din birou pentru că viziunea mea nu se potrivește cu cea a altor reprezentanți din birou. În plus, am o perioadă extrem de încărcată și nu mai am efectiv timp de alocat acestei activități. Activitatea din consiliu va continua. Cel puțin deocamdată...”
Ar fi multe lucruri de comentat despre această micșare pe scena politică locală, practic, una prin care Valentin Crețu își asumă o anumită independență în privința votului. Vom reveni.

2675 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 22.08.2022 16:11 A ajuns deja Moldoveanu la unul care a spus ca voteaza NU PUZ si pasaj? Sa vedem la cati mai ajunge pana la vot! Ce va face in continuare dl. Cretu? Isi schimba votul in da? Sa declare ca e impotriva pasajului si ca independent. Cata lipsa de bun simt! Si-a gasit cand sa demisioneze! Asa ”barbat” mai rar!
  • Tudor 23.08.2022 12:14 Va vota pasajul și apoi va pleca din consiliul local. Șeful lui va fi mulțumit și el va incasa un bonus. Dar, dacă este bărbat adevărat își va menține declarația inițială și va vota în consecință
  • Cìrjan Ovidiu 23.08.2022 12:20 Nu toți consilierii USR sunt membrii în Biroul Local al partidului.In al doilea rând omul a spus că e ocupat și nu mai are timp. În legătură cu independența cotului in CL dânsul este membru USR ,orice vot ce nu corespunde hotărârii BL va fi sancționat.

Politică

2042 vizualizari
02 sept. 2022 20:19

Comunicat al Partidului Verde Câmpina: ”Au transformat Piața în bâlci, au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”

2 comentarii

Am primit din partea Partidului Verde Câmpina un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

4797 vizualizari
01 sept. 2022 08:56

Argumentele ”oamenilor liberi” în favoarea realizării pasajului subteran

7 comentarii

Zilele trecute, liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, care este și consilier local, a susținut o conferință de presă, în care unul dintre subiectele abordate a fost necesitatea construirii pasajului subteran, proiectul mult-discutat, care a născut atâtea pasiuni și a stârnit atâtea orgolii.

Alte stiri recente

1439 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

423 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările: