CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Consilierul Valentin Crețu explică motivele demisiei din conducerea USR Câmpina

- Politică -

Consilierul Valentin Crețu explică motivele demisiei din conducerea USR Câmpina

Aparent neașteptat, consilierul local Valentin Crețu a ales să demisioneze din Biroul politic al USR Câmpina.

Valentin Crețu ne-a explicat motivele care au determinat acest gest din partea sa: ”Am demisionat din birou pentru că viziunea mea nu se potrivește cu cea a altor reprezentanți din birou. În plus, am o perioadă extrem de încărcată și nu mai am efectiv timp de alocat acestei activități. Activitatea din consiliu va continua. Cel puțin deocamdată...”
Ar fi multe lucruri de comentat despre această micșare pe scena politică locală, practic, una prin care Valentin Crețu își asumă o anumită independență în privința votului. Vom reveni.


22 Aug 2022 15:06 3962 vizualizari



Comentarii






  • 23.08.2022 12:20 Cìrjan Ovidiu Nu toți consilierii USR sunt membrii în Biroul Local al partidului.In al doilea rând omul a spus că e ocupat și nu mai are timp. În legătură cu independența cotului in CL dânsul este membru USR ,orice vot ce nu corespunde hotărârii BL va fi sancționat.
  • 23.08.2022 12:14 Tudor Va vota pasajul și apoi va pleca din consiliul local. Șeful lui va fi mulțumit și el va incasa un bonus. Dar, dacă este bărbat adevărat își va menține declarația inițială și va vota în consecință
  • 22.08.2022 16:11 Anonim A ajuns deja Moldoveanu la unul care a spus ca voteaza NU PUZ si pasaj? Sa vedem la cati mai ajunge pana la vot! Ce va face in continuare dl. Cretu? Isi schimba votul in da? Sa declare ca e impotriva pasajului si ca independent. Cata lipsa de bun simt! Si-a gasit cand sa demisioneze! Asa ”barbat” mai rar!
1214 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1546 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
630 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2042 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV