CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Consiliul Local Câmpina va aloca 100.000 lei pentru repararea Străzii Tineretului

- Actualitate -

Consiliul Local Câmpina va aloca 100.000 lei pentru repararea Străzii Tineretului

Despre Strada Tineretului am scris în mai multe rânduri. Oamenii de aici ne-au solicitat de mai multe ori, exasperaţi de tenacitatea cu care sunt ocoliţi de administraţia locală de fiecare dată când se alocă bani pentru repararea sau modernizarea unor străzi. De această dată, la rectificarea bugetului local, care se va discuta joi, 30 august, va fi inclusă şi repararea Străzii Tineretului cu suma de 100.000 lei.

În urmă cu mai mulţi ani, pe această stradă s-a schimbat conducta de alimentare cu apă. În timpul acestei lucrări, chiar la intersecţia cu Strada Conductelor, s-a surpat un mal, iar un om a murit. Lucrarea a fost înteruptă, iar de atunci parcă s-a intrat într-o zodie nefastă pentru locuitorii de pe această stradă. De ani întregi drumul, că stradă e doar în acte, arată aşa cum se vede în imagini. Oamenii reclamă, pe bună dreptate, că în comunele din jur sunt străzi mai bune decât aceasta, în condiţiile în care ei plătesc impozite de municipiu. Mai mult, oamenilor li s-a spus de la Primăria Câmpina că vina nu este a lor, a Primăriei, existând un contract semnat în urmă cu trei ani cu firma Cast, care a câştigat procedura de achiziţie publică pentru modernizarea străzii, astfel că oamenii au fost îndreptaţi spre firma din Băneşti. Noi am încercat să luăm legătura cu reprezentanţii acestei firme, dar până la momentul apariţiei acestui articol nu am primit nici un răspuns din partea lor.
În schimb, un fel de răspuns a sosit din partea Primăriei Câmpina, odată cu introducerea acestei lucrări pe lista de reparaţii finanţate de la bugetul local. Ce s-a întâmplat cu contractul cu societatea Cast? Că doar nu i-or fi minţit reprezentanţii Primăriei Câmpina pe oamenii de pe Strada Tineretului! De ce se trece de la modernizare la reparaţii? Sunt întrebări la care noi şi oamenii de pe Strada Tineretului aşteptăm răspunsuri chiar din partea primarului Horia Tiseanu la şedinţa Consiliului Local.


27 Aug 2018 09:01 5169 vizualizari


Comentarii


  • 27.08.2018 11:34 Alexandru Pt Visan Adelin - ședința CL este pe 30 August, nu 31, și ese publica, adică oricine poate veni și asista la ceea ce discuta acolo. Astfel, aflați direct de la sursa răspuns la toate întrebările Dvs!
  • 27.08.2018 10:33 Visan Adelin Daca pe 31 08.2018 se discuta care ar fi cel mai optimist termen de incepere si finalizare a lucrarilor. Am dori ca ce va propuneti sa faceti sa cunoastem si noi locuitorii de pe Tineretului ptr.ca anumite probleme sa nu ramana nerezolvate. Astfel bordurile puse pe partea dreapta a strazii sunt prea inalte si nu permit intrareain curti cu autoturismele fara a le lovi,la intersectia Tineretului cu Conductelor in dreptul imobilului cu nr 20 nu este data panta strazii corecta spre gura de colectare a apei pluviale si drept consecinta balteste in dreptul imobilului mai sus mentionatn.
1086 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
766 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
978 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4223 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV