CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Spitalul Municipal Câmpina au sosit primele rezultate la testarea personalului și s-au înlocuit corturile de triaj cu containere

- Actualitate -

La Spitalul Municipal Câmpina au sosit primele rezultate la testarea personalului și s-au înlocuit corturile de triaj cu containere

Pe 31 martie 2020, Spitalul Municipal Câmpina a fost declarat unitate-suport pentru pacienții infectați cu COVID-19. De atunci doar doi pacienți confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 au trecut prin Spitalul Municipal Câmpina, din păcate, ambii decedând din cauza boli grave pe care le aveau. În ciuda faptului că numărul pacienților cărora le este dedicat, în noile condiții, spitalul câmpinean este extrem de redus, totuși, conducerea instituției continuă seria măsurilor specifice pentru asigurarea tuturor condițiilor pentru un spital care să asigure serviciile necesare pentru pacienții infectați cu noul coronavirus.

Două dintre cele mai recente măsuri implementate de conducerea Spitalului Municipal Câmpina ne-au fost precizate chiar de managerul unității, dr. Călin Tiu: ”Noi continuăm să ne desfășurăm activitatea în așteptarea pacienților infectați cu COVID-19. Așa cum se știe deja, a început testarea personalului și ne bucurăm că după sosirea testelor pentru primii 30 de angajați toate rezultatele sunt negative. De asemenea, zilele trecute am înlocuit corturile de triaj epidomiologic cu niște containere care au toate facilitățile - posibilitatea de racordare la energie electrică, apă, climatizare. Acestea vor asigura condiții mult mai bune pentru o perioadă mai mare de timp, atât pentru angajații Sptialului Municipal, cât și pentru pacienți”.
În paralel, conducerea acestei unități medicale așteaptă noi decizii de la Direcția de Sănătate Publică, dar și dinspre Ministerul Sănătății, fiind de așteptat ca măsurile de relaxare a restricțiilor să se resimtă și în unitatea câmpineană, dorința cea mai mare a conducerii spitalului și cadrelor medicale fiind redeschiderea, fie și parțială, a Spitalului Municipal și a Ambulatoriului, astfel încât locuitorii din Câmpina și împrejurimi să poată beneficia de servicii medicale.


11 May 2020 19:38 7438 vizualizari


Comentarii






  • 11.05.2020 22:02 Amalia Intre timp, ceilalti pacienti care chiar au nevoie urgenta de ingrijire medicala sunt plimbati din spital in spital la Ploiesti si tinuti cu orele in observator... Si ajung intr-un jeg cum este sectia Boli interne 2 la fosta maternitate din Ploiesti... Jalnic... Nu se mai moare in tara asta decat de Covid... Mare prostie s-a facut cu introducerea acestui spital din Campina in cele suport Covid... Dar atata au gandit unii, daca atata pot, noi cum sa le cerem mai mult?
1229 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
1644 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
1941 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
2066 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV