CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Horia Tiseanu este convins că l-au votat chiar și unii pesediști

- Politică -

"Sunt oameni care mi-au spus în campania electorală că ei mă apreciază și mă votează pe mine. Dar când e vorba de partid, nu voteaza PNL, pentru că ei au fost și sunt pesediști!", a afirmat astăzi, într-o conferință de presă, primarul Horia Tiseanu, președintele PNL Câmpina (video).

La alegerile de duminică, Horia Tiseanu a obținut un scor superior partidului pe care îl reprezintă. Tiseanu a avut 6.136 voturi, în timp ce PNL a obținut 4.537 voturi la Consiliul Local și 4.461 voturi la Consiliul Județean. Este o diferență de 12% între rezultatul primarului și cel al partidului, diferență înregistrată și la alegerile din 2012. Cum explică Horia Tiseanu această diferență? "Oamenii au avut mare încredere în mine, având mai multe mandate anterior și având multe realizări la activ. Legat de partid, cred că aici s-a manifestat trendul național. Nu a dat bine pentru partid bâlbâiala din București și nici modul nu foarte clar în care au fost rezolvate unele probleme. Sper ca lucrurile să se schimbe la nivelul conducerii centrale a PNL", a declarat Horia Tiseanu. Iar la aceste motive se poate adăuga și cel privind unii alegători care l-au votat pe Tiseanu la Primărie, iar la partide au votat PSD.


08 Jun 2016 22:12 7149 vizualizari


Comentarii


  • 12.06.2016 22:32 google ion Poza este f. expresiva ,doarme cand vorbeste iar locotenentii sunt ingrijorati de prostiile spuse dupa o analiza de doi bani.este un mare strateg de fapt,a resusit dupa 20 de ani sa provoace SCARBA populatiei prin programele lui mizerabile si oamenii nu au mai iesit la vot asa ca el a castigat prin neprezentare ca la fotbal .Ce a facut el in 20 de ani va apasa greu pe umerii populatiei in viitor,bani blocati la calea dacia,pierdere fonduri europene ,masina de 28 mii de euro,lucrari de proasta calitate ce consuma f. multi bani de la buget etc,etc.iar acum abureala cu studii de fezabilitate ce expira inainte de a se incepe ceva apropo de transportul in oras .
  • 09.06.2016 15:12 Ion Dandoaselea De multe poate fi acuzat primarul inca in functie. Doar de un singur lucru insa nu : ... . Si ne dovedeste acest lucru de fiecare data cand spune sau face cate ceva. Nu, nu trebuie sa ne miram de ce nu a participat la intalnirea de la Campina TV. Ce sa ne spuna oare cu ajutorul preacunoscutului sau limbaj de lemn? Sau ce raspunsuri putea sa dea la eventuale intrebari asa zis incomode? Dupa 8 ani de viceprimar si 12 de primar era singurul care nu trebuia sa ne arate proiecte ci doar sa se laude cu realizarile pe care le-a avut. Care realizari insa? Iar acum, cu aceasta analiza a votului nu face decat sa demonstreze cele de mai sus. Blatul a fost fatis : un militian scos de la naftalina care a adunat contra-voturi si de la propriul partid. Un imatur -dar arivist - activist politic, saltaret prin trei-patru partide a carui singura *calitate* este aceea de a hauli si de a se arata superior tuturor semenilor sai. Ultimul parea mai aplicat si mai vertical dar reprezenta putreziciunea politica in starea sa pura ; iar acum pare ca se va lasa (si el) cumparat. Restul, cantitate neglijabila. Revenind la oile noastre, THL a fost votat de aproximativ 6.100 de persoane, asta insemnand -mathematic- 18.5% din campineni. Asta este si procentul lui de legitimitate. Dar asta este, vox populi, vox dei !Parerea mea este ca in cazul in care abuzul in serviciu va constitui in continuare infractiune in codul penal , THL nu-si va incheia mandatul la termen. In caz contrar fiti pregatiti sa locuiti inca patru ani intr-un sat cu electricitate si apa curenta sau mai bine, cautati-va calea aiurea. Iar cei peste 58% amintiti de domnul Nelu ar trebui sa stie ca somnul ratiunii naste monstri.
  • 09.06.2016 09:05 Adrian Tiseanu nu constientizeaza ca nu a fost un vot in favoarea lui, ci PSD-istii au votat impotriva lui Candea!!!
  • 09.06.2016 08:37 Nelu Tiseanu ar fi trebuit sa inteleaga altceva, dar face pe ... si intra foarte bine in pielea personajului: peste 58% dintre campineni nu au venit la vot pentru ca nu au avut cu cine vota! eu ma numar printre ei! cu cine sa votezi, intre un hot, un militan, un prefacut si cativa de neica-nimeni?
  • 08.06.2016 23:30 poghiță Păi dacă eu aș fi PSD-ist, cu secera și ciocanul în sânge, iar candidatul PSD ar fi Cândea, mi-aș tăia venele cu 'flexul' ( ca să taie metalul de la seceră). Așa că mai ușor cu susținerea membrilor PSD. Mai degrabă, a fost un vot negativ la adresa lui Cândea. P.S. Dar, dacă vă uitați la prezența la vot, veți vedea un vot de blam la adresa actualei clase politice din Câmpina. Asta trebuie să vă dea de gândit.
  • 08.06.2016 23:06 Laur ce analiza face Tiseanu te doare capul o saptamana! nu, domne, explicatia e mult mai simpla: ai fost blat cu majoritatea celorlalti, iar aia cu care nu ai fost blat erau prea putini importanti! atata tot! ce contracandidati a avut Tiseanu? un militian cu care ai fost blat, un basist mai nou cu care ai fost blat, un fost aghiotant al lui Guran, cu care ai fost blat, iar restul - o avocată, un ingineras, un tinerel si inca unul - nu au contat in nici o ecuatie!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
481 vizualizari 20 May 2024 11:39 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1893 vizualizari 17 May 2024 21:36 “Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

“Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

În contextul alegerilor locale din 9 iunie, candidatul PSD pentru funcția de primar al Câmpinei, Irina Mihaela Nistor, subliniază importanța crucială a acestui vot, mai ales în ceea ce privește controversatul proiect al pasajului rutier subteran. Irina Mihaela Nistor consideră că votul din 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva acestui proiect și că rămânerea la cârma Primăriei a actualului primar, Alin Moldoveanu, va duce inevitabil la începerea lucrărilor pentru pasaj. 

citeste mai mult
1852 vizualizari 17 May 2024 20:59 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

”Continuarea demersurilor începute în anul 2023 pentru extinderea Spitalului Municipal Câmpina cu spații moderne pentru Compartiment Primiri Urgențe, pentru secție de dializă și pentru o stație de ambualnță”, a sintetizat Cosmin Raț, candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie, obiectivul primordial.

citeste mai mult
1673 vizualizari 17 May 2024 20:28 Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat din partea Partidului Național Liberal la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, a fost invitatul nostru, în cadrul unei emisiuni electorale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV