Horia Tiseanu este convins că l-au votat chiar și unii pesediști

Politică (Categoria articolului)

"Sunt oameni care mi-au spus în campania electorală că ei mă apreciază și mă votează pe mine. Dar când e vorba de partid, nu voteaza PNL, pentru că ei au fost și sunt pesediști!", a afirmat astăzi, într-o conferință de presă, primarul Horia Tiseanu, președintele PNL Câmpina (video).

La alegerile de duminică, Horia Tiseanu a obținut un scor superior partidului pe care îl reprezintă. Tiseanu a avut 6.136 voturi, în timp ce PNL a obținut 4.537 voturi la Consiliul Local și 4.461 voturi la Consiliul Județean. Este o diferență de 12% între rezultatul primarului și cel al partidului, diferență înregistrată și la alegerile din 2012. Cum explică Horia Tiseanu această diferență? "Oamenii au avut mare încredere în mine, având mai multe mandate anterior și având multe realizări la activ. Legat de partid, cred că aici s-a manifestat trendul național. Nu a dat bine pentru partid bâlbâiala din București și nici modul nu foarte clar în care au fost rezolvate unele probleme. Sper ca lucrurile să se schimbe la nivelul conducerii centrale a PNL", a declarat Horia Tiseanu. Iar la aceste motive se poate adăuga și cel privind unii alegători care l-au votat pe Tiseanu la Primărie, iar la partide au votat PSD.

7071 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Laur 08.06.2016 23:06 ce analiza face Tiseanu te doare capul o saptamana! nu, domne, explicatia e mult mai simpla: ai fost blat cu majoritatea celorlalti, iar aia cu care nu ai fost blat erau prea putini importanti! atata tot! ce contracandidati a avut Tiseanu? un militian cu care ai fost blat, un basist mai nou cu care ai fost blat, un fost aghiotant al lui Guran, cu care ai fost blat, iar restul - o avocată, un ingineras, un tinerel si inca unul - nu au contat in nici o ecuatie!
  • poghiță 08.06.2016 23:30 Păi dacă eu aș fi PSD-ist, cu secera și ciocanul în sânge, iar candidatul PSD ar fi Cândea, mi-aș tăia venele cu 'flexul' ( ca să taie metalul de la seceră). Așa că mai ușor cu susținerea membrilor PSD. Mai degrabă, a fost un vot negativ la adresa lui Cândea. P.S. Dar, dacă vă uitați la prezența la vot, veți vedea un vot de blam la adresa actualei clase politice din Câmpina. Asta trebuie să vă dea de gândit.
  • Nelu 09.06.2016 08:37 Tiseanu ar fi trebuit sa inteleaga altceva, dar face pe ... si intra foarte bine in pielea personajului: peste 58% dintre campineni nu au venit la vot pentru ca nu au avut cu cine vota! eu ma numar printre ei! cu cine sa votezi, intre un hot, un militan, un prefacut si cativa de neica-nimeni?
  • Adrian 09.06.2016 09:05 Tiseanu nu constientizeaza ca nu a fost un vot in favoarea lui, ci PSD-istii au votat impotriva lui Candea!!!
  • Ion Dandoaselea 09.06.2016 15:12 De multe poate fi acuzat primarul inca in functie. Doar de un singur lucru insa nu : ... . Si ne dovedeste acest lucru de fiecare data cand spune sau face cate ceva. Nu, nu trebuie sa ne miram de ce nu a participat la intalnirea de la Campina TV. Ce sa ne spuna oare cu ajutorul preacunoscutului sau limbaj de lemn? Sau ce raspunsuri putea sa dea la eventuale intrebari asa zis incomode? Dupa 8 ani de viceprimar si 12 de primar era singurul care nu trebuia sa ne arate proiecte ci doar sa se laude cu realizarile pe care le-a avut. Care realizari insa? Iar acum, cu aceasta analiza a votului nu face decat sa demonstreze cele de mai sus. Blatul a fost fatis : un militian scos de la naftalina care a adunat contra-voturi si de la propriul partid. Un imatur -dar arivist - activist politic, saltaret prin trei-patru partide a carui singura *calitate* este aceea de a hauli si de a se arata superior tuturor semenilor sai. Ultimul parea mai aplicat si mai vertical dar reprezenta putreziciunea politica in starea sa pura ; iar acum pare ca se va lasa (si el) cumparat. Restul, cantitate neglijabila. Revenind la oile noastre, THL a fost votat de aproximativ 6.100 de persoane, asta insemnand -mathematic- 18.5% din campineni. Asta este si procentul lui de legitimitate. Dar asta este, vox populi, vox dei !Parerea mea este ca in cazul in care abuzul in serviciu va constitui in continuare infractiune in codul penal , THL nu-si va incheia mandatul la termen. In caz contrar fiti pregatiti sa locuiti inca patru ani intr-un sat cu electricitate si apa curenta sau mai bine, cautati-va calea aiurea. Iar cei peste 58% amintiti de domnul Nelu ar trebui sa stie ca somnul ratiunii naste monstri.
  • google ion 12.06.2016 22:32 Poza este f. expresiva ,doarme cand vorbeste iar locotenentii sunt ingrijorati de prostiile spuse dupa o analiza de doi bani.este un mare strateg de fapt,a resusit dupa 20 de ani sa provoace SCARBA populatiei prin programele lui mizerabile si oamenii nu au mai iesit la vot asa ca el a castigat prin neprezentare ca la fotbal .Ce a facut el in 20 de ani va apasa greu pe umerii populatiei in viitor,bani blocati la calea dacia,pierdere fonduri europene ,masina de 28 mii de euro,lucrari de proasta calitate ce consuma f. multi bani de la buget etc,etc.iar acum abureala cu studii de fezabilitate ce expira inainte de a se incepe ceva apropo de transportul in oras .

Politică

886 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1603 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

360 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.

255 vizualizari
29 nov. 2023 08:51

În Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții. Câți bani se strâng anual din această taxă și din amenzile pentru nerespectarea ei?

Probabil că nu știe prea multă lume că, printre altele, la nivelul municipiului Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții, taxă care variază în funcție de tonaj - de la 3,5 tone, la 5 tone și peste 7,5 tone.