Intervenție dificilă a salvamontiștilor prahoveni pentru scoaterea dintr-o prăpastie din Bucegi a trupului neînsuflețit al unui turist

Actualitate (Categoria articolului)

Un bărbat de 47 de ani, din București, și-a pierdut viața duminică seară în Bucegi.

Potrivit Salvamont Bușteni, bărbatul încerca să coboare, alături de alți trei prieteni, Brâna Aeriană din Bucegi, o porțiune extrem de dificilă din zona Valea Albă. Într-un moment de neatenție a căzut în gol și s-a rostogolit mai bine de 100 de metri pe un vâlcel. Din păcate, în momentul căderii, victima nu era asigurată cu toate că avea în rucsac casca, hamul și coarda. Cei trei prieteni care l-au văzut cum cade au intrat în stare de șoc și au fost coborâți de pe munte de salvamontiști, în noaptea de duminică spre luni.
Victima a fost scoasă din prăpastie în cursul zilei de luni, după opt ore de muncă în care zece salvatori din Bușteni, Azuga și de la Salvamont Prahova au reușit să coboare de pe munte trupul neînsuflețit al bărbatului.

(Sursa video - Salvamont Bușteni)

4849 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1047 vizualizari
19 mai 2022 18:53

Ploieștean băut, prins la volan în Câmpina, înainte de 7 dimineața!

Iresponsabilitate incredibilă din partea unui ploieștean în vârstă de 57 de ani, oprit de polițiștii câmpineni în dimineața zilei de 18 mai, la ora 6.45, pe Bulevardul Carol I, pentru un control de rutină. 

1823 vizualizari
19 mai 2022 10:07

Ce au răspuns cei care au vizitat Rafinăria Câmpina la întrebarea ce își doresc în zona respectivă

Ecogen Power SRL, proprietar al imobilului “Rafinăria”, împreună cu Grupul de inițiativă “Rafinăria la prezent” aduc la cunoștința publicului rezultatul consultării cetățenilor câmpineni și nu numai, cu privire la întrebarea “Ce îmi doresc eu de la zona Rafinăriei?”

Alte stiri recente

679 vizualizari
19 mai 2022 22:32

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1740 vizualizari
19 mai 2022 08:35

Societatea MIRAS INTERNATIONAL angajează mai multe categorii de personal pentru punctul de lucru de la Bănești

Societatea MIRAS INTERNATIONAL SRL angajează, pentru punctul de lucru de la Bănești, ȘEF SECȚIE CONFECȚII MONTAJ, MECANIC ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII, LĂCĂTUȘ CONFECȚII METALICE, OPERATOR CNC, ȘOFER AUTOCAMION.