Schimbare în Consiliul Local Câmpina. Mihail Cojocaru (ALDE) devine consilier în locul lui Gabriel Dima

Politică (Categoria articolului)

După ce "a fluierat în biserica ALDE", după cum singur a afirmat în plenul ședinței Consiliului Local Câmpina, consilierul Gabriel Dima a fost exclus din partid, pierzându-și, astfel, și funcția de consilier local. Locul său va fi luat de următorul de pe lista ALDE de la alegerile locale din 2016, Mihail Cojocaru, al cărui mandat urmează să fie validat la ședința Consiliului Local din 23 aprilie 2019, când va depune și jurământul de credință.

Lucrurile s-au mișcat repede, după ce ALDE Prahova l-a exclus din partid pe Gabriel Dima. Imediat s-a făcut adresă către Prefectură, iar prefectul județului a emis un ordin privind constatarea încetării de drept a mandatului consilierului respectiv. Locul acestuia a fost declarat vacant, urmând să fie ocupat de următorul candidat de pe lista ALDE Câmpina de la ultimele alegeri locale. Înaintea lui Mihail Cojocaru, pe listă se aflau Marian Burciu (care între timp a părăsit ALDE și a devenit președintele Organizației PSD Poiana Câmpina) și Bogdan Stanciu (care s-a mutat la București). Astfel, propunerea ALDE pentru CL Câmpina este Mihail Cojocaru. Acesta are 42 de ani și este inginer la Ocolul Silvic Câmpina.

5434 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

950 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1659 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

70 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

382 vizualizari
03 dec. 2023 18:54

Un an și jumătate de închisoare pentru că a furat un BMW abandonat pe marginea DN1, între Câmpina și Ploiești

Judecătoria Câmpina a pronunțat recent o sentință într-un dosar de furt, condamnându-l pe autor la o pedeapsă de un an și jumătate cu închisoare. Sentința nu este definitivă.